http://www.aripaev.ee/uudised/2015/04/1 ... nihinda-26
http://www.aripaev.ee/uudised/2015/04/1 ... kogu-riiki
:drink: kuus ca. 45€ rohkem kütuse alla
Kütuseaktsiis
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Kommenteerijad on vihased ja neid on ~9150tk, see on hea
Petrolheadid ühineme
Teiste autoklubidega ühiselt Toompead kinni ei saa panna?
Kui strateegilised positsioonid välja valida, siis kannataks selle isegi Saabiklubiga ära korraldada, et mõnel auto tekivad "tehnilised probleemid" ja teised sõidavad tänavad "heauskselt" nii kinni, et keegi edasi ega tagasi ei saa. Iseasi kas see midagi annab. Kui mingi aktsiooni korraldate, siis kaasa võin lüüa kuigi suurt usku pole, et see midagi muudab.
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Nii kaua, kui teed on autosid paksult täis ja kaubanduskeskuste parklad umbes, ei näe põhjust virisemiseks. Samas isiklikult oleks kõigepealt kange ja lahja alkoholi ning tubaka aktsiisi lakke tõstnud.
Eks igaüks võitleb oma mättalapi pärast, seega andke aga tuld! Demokraatia ongi tegelikult peen nimetus vaidlemisele...
EDIT: Sel aastal kasvas lapsetoetus 20€, seega iibesoovitusliku 2,2 lapsega katab see eelpool mainitud 45€ ära:D
Eks igaüks võitleb oma mättalapi pärast, seega andke aga tuld! Demokraatia ongi tegelikult peen nimetus vaidlemisele...
EDIT: Sel aastal kasvas lapsetoetus 20€, seega iibesoovitusliku 2,2 lapsega katab see eelpool mainitud 45€ ära:D
Oli ju valimislubadustes sees, isegi väga sügavalt ei pidanud ridade vahelt lugema. Sest alati kui keegi sulle raha lubab, siis võtab ta selle ju sinu enda taskust, puu otsas seda ei kasva.Miks seda valimislubadustes polnud
Lisaks pole sellise protsessi kasutegur kunagi 100% ja tekkivate kadude tõttu saab lõpptulemus kehvem kui siis kui poleks mingit ühest taskust teise tõstmist üldse olnud...
Kommenteerijad on vihased ja neid on ~9150tk, see on hea
Ühinegem siis. Ehk on võimalik ka midagi ette võtta.
Kuna jätsin ise suitsetamise umbes aasta 8 kuud tagasi maha siis lootsin ka et keevitatakse sinna tubakaaktsiisidele tuimalt rohkem juurde.
Kurat aga transpordisektorile siuke põnts panna, sellega tõuseb ju kõik. Ise valisin reformi kuna viimase 5a jooksul on mul endal ainult kõik tingimused paremaks muutunud. Mõtlesin, et miks ma peaks siis kedagi teist valima kui siiamaani on mu enda jaoks toimind. Nüüd tunnen, et mulle on pähe kustud.
Aga positiivselt mõeldes - tänavad jäävad tühjemaks ja saab vabamalt liigelda, tankijad äkki keevitavad ise ka midagi juurde et ise kasu lõigata ja ehk läheb kabanosside saia kvaliteetki paremaks.
Ja nidaibohh kui ma aastal 2018 kevadel mõnd löökauku näen. Saen selle koos tüki asfaltiga välja ja "vajutan hellalt" käpiknukust pääministrile kraeks.
Kurat aga transpordisektorile siuke põnts panna, sellega tõuseb ju kõik. Ise valisin reformi kuna viimase 5a jooksul on mul endal ainult kõik tingimused paremaks muutunud. Mõtlesin, et miks ma peaks siis kedagi teist valima kui siiamaani on mu enda jaoks toimind. Nüüd tunnen, et mulle on pähe kustud.
Aga positiivselt mõeldes - tänavad jäävad tühjemaks ja saab vabamalt liigelda, tankijad äkki keevitavad ise ka midagi juurde et ise kasu lõigata ja ehk läheb kabanosside saia kvaliteetki paremaks.
Ja nidaibohh kui ma aastal 2018 kevadel mõnd löökauku näen. Saen selle koos tüki asfaltiga välja ja "vajutan hellalt" käpiknukust pääministrile kraeks.
Kasvas ka miinimumpalk ja mingil müstilisel kombel on lasteaiamaks sellega seotud, niiet kogu kasv läheb sinna tagasi.
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Kasvas ka miinimumpalk ja mingil müstilisel kombel on lasteaiamaks sellega seotud, niiet kogu kasv läheb sinna tagasi.
Lasteaiamaks on minu teada KOV määratud maks. Aga tõsi, päeva lõpuks on tegemist raha ühest taskust teise liigutamisega. Kuna rahapuud pole veel avastatud, siis muud varianti polegi.
-
- Auto: 1,5tk 9-5, 1+0,5+0,5tk Vectra2000, 0,8tk VW Typ1, 1tk KadettE GSI, 1tk M2140
- Kontakt:
algus on loodetavasti ikka +7495...keegi Dmitri Linteri telefoni numbrit ei tea äkki orgunnib midagi valmis?
Liikvel 2025: punane 9-5 Aero ja talvepeetri-diislieksperimendina A6 C6 V6 quattro.
Ootel KadettE GSI, juba 2015a maalrist tulnud sinine '65 põrnikas, M21406 ja katkise vahekastiga Vectra 2000 4x4
Ootel KadettE GSI, juba 2015a maalrist tulnud sinine '65 põrnikas, M21406 ja katkise vahekastiga Vectra 2000 4x4
aktiivsemalt ka saabiklubist...
https://www.facebook.com/kutuseaktsiiskuritegu?fref=ts
Ühtsuses peitub jõud !
Niisama pläkutajaid on küllalt nähtud, aeg on tegudeks.
https://www.facebook.com/kutuseaktsiiskuritegu?fref=ts
Ühtsuses peitub jõud !
Niisama pläkutajaid on küllalt nähtud, aeg on tegudeks.
crowman, jäängi vist niisama pläkutama, aga seda vihkan veel rohkem, et kõik lõustaraamatus on
Kahjuks või õnneks on väga palju kasutajaid ja aktiivseid inimesi facebookis.
OT.
Aga olen näinud isiklikult palju inimesi kes vinguvad ja hädaldavad kui vähe palka nad saavad ja kui sitt ülemus neil on......aga kui olen neid kutsunud palka juurde küsima siis pole kedagi peale minu...aga pärast on jälle nutt ja hala , et miks mina rohkem palka saan kui nemad.
Ed.u lihtsalt pläkutamisel