Pea kümmekond aastat on minu käes selline isend. Olen püüdnud teda säiltada originaali läehedasena, sest seda ta enamasti ka on. Tiivakaaredki on tehase stansi jälgedega ja ilma vähimagi roosteta orginaal värvis. Auto ise on pea 30 aastat vana, kuid tugevalt on eeldusi, et säilb vähemalt teist nii palju, sest kere on praktiliselt keevitamata (klassiku ehitajad aimavad milline väärtus selles peitub). Mootori ruumist foto tegemiseks pole ka seda pestud enne pildistamist (kõik näebki nii välja

Kastis on kuulda juba 10 aastat 5-dal käigul laagri häält (eeldan, et see kahin tuleneb laagrist) aga hääl ei ole siiani suurenenud. Käigud lülituvad hästi ja täpselt ning püsivad kõik sees.
Autol ei tööta esitulede pesurid (ei ole kunagi süvenenud probleemi).
Alles nüüd ütles üles armatuuri valgustuse heleduse reguleerija (momendil on otse ühendatud) ja lae riie on liimist lahti

Autoga saab kaasa soovi korral väga palju varuosi (toimiv komplektne mootor ja käigukast, uus jagaja, teine jooks orginaal velgi talverehvidega jne.) mida siiani pole vaja läinud. Olen neid jubinaid kogunud kunagi nagu hobi korras Rootsis Saabi tehase turult ja mujalt.
4500euri eest tõeliselt elavat ajalugu ja hindamatud sõiduelamust, ise hakanud tuunijatest puutumatus koosluses.
56676322
Paul
Lisatud failid