saab 9000 tagaiste

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
weedman87

kas tagumisepingi seljatugi käib ka kuidagi alla?
istumine käib küll üless aga kas ja kuidas seljatuge saab alla?
Nastix

Standardis ei käi. Lisavarustusena oli vist võimalik vastavad klambrid peale panna, kuid täpselt ma ei tea. Põhismõtteliselt võid ju ise kah poldid lahti keerata.
ken

käib küll alla.mul igatahes mõlemal on käinud:)
weedman87

oki aga kui käb siis kuidas?
avelito

Ma ei tea kuidas sul on, aga minul on tagumiste peatugede kõrval väiksed kangid millede ette tõmbamisel ka seljatugi alla tuleb !!!
suur

Algselt postitas: ken
käib küll alla.mul igatahes mõlemal on käinud:)

CC ja CS kerel käib. CD'l (sedaanil) mitte. Ken, sul mõlemad CC'd olnud. Esimeses postis ju mainit, et tegu CD kerega.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: weedman87
kas tagumisepingi seljatugi käib ka kuidagi alla?
istumine käib küll üless aga kas ja kuidas seljatuge saab alla?

Sul käib 4 poldiga ainult.Kiirkinnitusi on suht keeruline cd`le teha.
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Mõnel CD-l pidi kuuldavasti ka seljatugi alla käima. Istmepadi niikuinii tõuseb, nagu CS variandil...ausalt öeldes üsna nõme kooslus, et seljatugi samas jäigalt on kinnitatud.
Samas ka veidi mugav, et vähemalt istmepadi tõuseb...kui vaja salongi midagi sellist panna (rasket või määrivat) mida istmele ei tahaks.
Arno

Mis ette võtta, kui CSE tagumine istmekinnitus kriuksub. Tunda annab, kui tagaistuja toetab ennast akna poole, sundides teda otse istuma on kiirkinnitus vaikne. Määrimine ei aidanud või sai määrida eidi valest kohast...
Executive

Algselt postitas: Arno
Mis ette võtta, kui CSE tagumine istmekinnitus kriuksub. Tunda annab, kui tagaistuja toetab ennast akna poole, sundides teda otse istuma on kiirkinnitus vaikne. Määrimine ei aidanud või sai määrida eidi valest kohast...

On vaja kindlaks teha mis kriuksub, kas seljatoelukkusüsteemi sisene kriuks, või seljatoe hinged, või siis lukku halb kinnitus seljatoe küljele, või hoopis seljatoelukk väikeste võllide vastu (need, mis on kere küljes).
Kui viimane, siis mina kasutasin meditsiinilist plastrit rullis. Paned seda korralikult võllikeste pääle, et need oleks igalt poolt paksu plastri kihiga kaetud (nii paksu, et seljatugi ikka kinni-lahti käiks). Ja muidugi tuleb vaadata, et eed võllikesed oleks auto küljele hästi tugevalt kinnitatud.
weedman87

nagu ma aru saan siis mu masinal ei käi iste alla, aga kas on kuidagi võimalik ehitada see allakäivax, ilma lõhkumata midagi?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Vastati ju sulle... Tati ja tahtejõuga ei tee midagi seal ära.
Algselt postitas: Trionic
Sul käib 4 poldiga ainult.Kiirkinnitusi on suht keeruline cd`le teha.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta