- uus paisupaak koos korgiga
- jahutusvedelik vahetatud
- strut brace külge monteeritud. Roolitunnetus on parem küll. Tänud Jaanusele tellimise ja Wernerile vahetamise eest

Need lahedad kardinad leiavad kindlasti koha mu autosViktoria kirjutas: ↑N Sept 14, 2017 16:27 Kui juba sisustamiseks läks, siis ühel korralikul autol peaksid ka kardinad olema. Saad fooritaga tukastada ja ükski uudishimulik ninanokkija sisse ei näe.
https://c2.staticflickr.com/2/1392/5101 ... 96f8_b.jpg
Kuidas siis dünos läks?
Mulle tundub ka et tulemus võiks parem olla ka praeguse rauaga. Ecu kõrval olev klapp on vist SAI klapp? Mingi hetk võtan selle dünoteema uuesti käsile. Selle klapi ja solenoidi vahetan ilmselt lähiajal välja. Enne vaja üks rattalaager lasta vahetada, korrosioonitõrje, vahatamine jms. teha.marti420 kirjutas: ↑N Okt 12, 2017 12:05 natuke nagu vähe, mingi 15kw ja 60nm võiks rohkem olla.
Ehk peaksid ennem uut turbot raua üle kontrollima, sisselaske survestama jne.
Nendel mootoritel on aju kõrval üks ühesuunaline klapp mis võib vigane olla. Turbo solekas võiks uus originaal olla, see ei maksa palju.
Süütepoolid võiks kõik uuemad 112 lõpuga olla. Base boost peaks vähemalt 0,27 bari olema. Kütuse rõhu võiks ka üle kontrollida...
Tavaline softi muutmine on 250 eur. Marti420 auto ka Esracingus tehtud ja tal tulemus praeguseks ok. Ma arvan, et miski vigane detail kuskil peab olema. Stockis vääne 400Nm. Pmst saab lasta originaalsofti tagasi ja siis uuesti mõõta.
Vermont Tuning has really good reputation in US and Brian has been very helpful and responds quickly. Jaanus has Vtuner Stage 1 on his TurboX.outlander1986 kirjutas: ↑T Nov 21, 2017 21:27 Hey sorry for english, im thinking to order the vtuner for the 9-5 can you let me me know how it is please.
No issues with awd system so far. Only one haldex service in VM.outlander1986 kirjutas: ↑T Nov 21, 2017 22:35 I spoke to brian yesterday, and had a look at the dyno graphs..does look really good![]()
Hows the haldex been with the previous tune and extra torque?