kui auto pikemat aega kohapeal seisab, tekib maapinnale mingi laik...lõhnatu. vaatasin ka enam vähem asukoha ära, see on kõrvalistuja poolel üleval nurgas!?
kuna ühtegi meesterahvast pole käepärast võtta, kes asja üle tsekkaks, siis palun abi siinsetelt saabikutelt, äkki oskab keegi arvata millega tegu?
tänud.
Midagi tilgub...
Odot. maapind on suhteliselt tasapinnaline. Kus see ülemine nurk võiks küll olla? Mingi küngas? Kus see küngas õiks olla, auto eees, keskel, taga?Algselt postitas: saabubeib
see on kõrvalistuja poolel üleval nurgas!?
EDIT:
Kliima kondentsvee tilkumine sooja ilmaga on tõesti normaalne nähtus. Aga et loik peale pikemaajalist seisist tekib, on kahtlane.
Algselt postitas: saabubeib
kui auto pikemat aega kohapeal seisab, tekib maapinnale mingi laik...lõhnatu. vaatasin ka enam vähem asukoha ära, see on kõrvalistuja poolel üleval nurgas!?
kuna ühtegi meesterahvast pole käepärast võtta, kes asja üle tsekkaks, siis palun abi siinsetelt saabikutelt, äkki oskab keegi arvata millega tegu?
tänud.
Noh tundub, et tegemist on aknapesu vedelikuga. Iseenesest vaata mida sul kiirelt väheks jääb

Iga ratas veab and then some!
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
täiesti tavaline, et aknapesuvedelik kuskilt jee tõmbab. klappide kummitihendid haituvad.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

kui ära ei aura, siis jahutusvedelik või mis?
EDIT: Jahutusvedeliku märk püsib asfaldil üsna kaua. See ei taha kohe üldse mitte ära aurata. Isegi peale vihma on mõnikord näha kus jah-vedelik maas olnud on. Vesi seevastu peaks üsna kiirelt ära aurama. Vaat kui kiirelt asfalt/maapind peale vihma ära kuivab.
EDIT: Jahutusvedeliku märk püsib asfaldil üsna kaua. See ei taha kohe üldse mitte ära aurata. Isegi peale vihma on mõnikord näha kus jah-vedelik maas olnud on. Vesi seevastu peaks üsna kiirelt ära aurama. Vaat kui kiirelt asfalt/maapind peale vihma ära kuivab.
Algselt postitas: saabubeib
ma arvan et ma ei hakka seda vedelikku maitsma:P on äkki vabatahtlikuid?
Aga sa korja lusika otsa peale seda tiba ning anna mõnele külalisele maitsta ning küsi kas peaks veel koogipeale käivale kreemile suhkurt panema, et kas on magus või mitte?

Ja looda, et akuhapet ei tilguAlgselt postitas: IFFAlgselt postitas: saabubeib
Aga sa korja lusika otsa peale seda tiba ning anna mõnele külalisele maitsta ning küsi kas peaks veel koogipeale käivale kreemile suhkurt panema, et kas on magus või mitte?![]()

Algselt postitas: suurJa looda, et akuhapet ei tilguAlgselt postitas: IFFAlgselt postitas: saabubeib
Aga sa korja lusika otsa peale seda tiba ning anna mõnele külalisele maitsta ning küsi kas peaks veel koogipeale käivale kreemile suhkurt panema, et kas on magus või mitte?![]()
![]()
Mees, mees aku on Tonnisel teisel pool. St juhi pool

Edit: Ja mis see lonks mõrudat mehele ikka teeb