Nii, täna tööl tuli hea (või rumal?) idee kaks velge plastidipiga üle katta ja seda peamiselt kolmel põhjusel:
1)kuna nagunii oli plaanis nad mustaks värvida, siis oli hea ja odav viis seda näha kuidas sobiks
2)Mul oli liiga palju vaba aega
3)Tegutsen tihti hetke ajendil
Velgede auto alt kätte saamine oli ehk kõige keerulisem ja ilma härra kuvaldata see õnnestunud polekski. Mingit erilist kvaliteeti taga ei ajanud, aga velgede pealispinna proovisin võimalikult puhtaks teha:
Aga et elu liiga igav poleks, siis koju sõites ühest aeglasemalt liikujast sujuvalt möödudes otsustas 5s käik, et temaga möödasõite ei tehta ja viskas ennast välja..proovisin veel paar korda teda rakendada, aga kuna see isegi toore jõuga sees ei püsinud, siis liiklesin edasi 4da käiguga, mis tähendas maanteel 95ga liigeldes ca 3000rpm-i ehk siis mulle võib käigukasti ka pakkuda..mingi kood on seal peal m57 b05, mingid rattad uue kasti soetamiseks juba pöörlevad aga elu on näidanud, et kuni kasti hoovis pole, tuleb raudu tules hoida. Miks ma kasti otsin? Sest mootoripadjad olid visuaalsel vaatlusel korralikud, 5da jõuga sees hoidmine lõppes õudsa häälega ja teisedki targemad arvasid, et ehk on sünkrod kastil läbi.