Minu eelmine Aero leidis omale kahjuks õnnetu lõpu. Siin on aga tema mantlipärija - loodame, et õnnelikuma saatuse ja pikema elueaga

Antud masin sattus mu kätesse üsna ootamatult ning täpseid võimsusenäitajaid ei teagi, eelnev omanik teadis ainult rääkida, et 200+kW. Kõik info antud masina kohta on palavalt oodatud, kui keegi siit foorumist peaks miskit teadma. Edasi läheb igatahes igati mehiselt ja see loomalikkus on täitsa olemas.
Plaanidest ja tehtud töödest:
Seni pole ise rohkem teinud, kui eemaldanud esistange lisa, mis oli kummist ja üsna näruses seisukorras. See stock esistange on minu arust ka oma loomulikus olekus kõige kenam.
Tulede osas, tagumised jätan kindlasti nii nagu nad on. Esimeste suhtes olen veel kahevahel - ühest küljest mõnus kuri välimus, teisest küljest teeb kuidagi odavaks. Samuti tundub, et pimedas sõites ei valgusta hästi. Eks näis, novembris nagunii ülevaatus, lasen vast ülevaatuse meestel otsustada, kas ja mida peaks nende tuledega ette võtma

Vigadest pole hetkel muud avastanud, kui et kõrvalistujapoolne aken ei taha hästi üles minna. Sõidab-toimetab seni kenasti, v.a. väike vibra mis pidurdades on suuremal kiirusel.
Aga et te teaksite ikka millest jutt käib, siis siin ka paar pilti: