on ka mul aeg oma esimene tutvustav postitus teha, kuna Saabe on minu käe ja hoolitseva silma alla tekkinud juba kolm. Alguses 2008 9-3 1.9 TiD, millega mina ja peastaap(abikaasa) väga rahul oleme, siis mu ema 900 2.3 vabalthingav, millega ka tema väga rahul on ja nüüd siis enda suurest huvist minu päris oma esimene Aero. Võib täitsa öelda, et olen omatmoodi pere hulluks keerand. No on head ja vastupidavad autod.
Endale siis soetasin täna 1250 euriku eest Tondi Selveri parklast oma esimese Aero. Automaat. Väljaveeremise aastaks 2002. Lisadest on vist suht täispauk, aga ega ma täpselt ka ei tea. Kõik on elektriga käitatav(välja arvatud roolisammas

Aga ega auto probleemideta pole. Algusest peale tervistas mind mootoritule soojendav paiste, mis kord oli ja kord polnud seal ning samuti selle kõrval valgustas minu silmi automaatse tulede taseme reguleerimise errori tuli. Mootoritule paranduseks andis endine omanik kaasa ka uue süütekasseti, mille ma vast homme peale keeran kah. Loomulikult uute küünaldega. Tuttaval mehhaanikul on olemas ka laiatarbe diagnostika seade Delphi ja selle tulemusel sain koodideks p0340, p1312 ja p1334. Kiire googeldus andis ühese vastuse, vaheta see DI ära, siis ehk pääsen sellest tulekesest. Selle tulede jama jaoks aga on vist tech2-te vaja, kuna tuttava lmasin selle kohta midagi öelda ei osanud. Samuti vasak tuli vilgub imelikult. Nagu oleks voolu jama või midagi. Eks kui parema, kui jaanuari kuise pärastlõunase valguse kätte saan, siis kontrollin juhtmed üle. Või on ehk seal midagi muud, mida vaadata võin? Samuti sõitsin pimedas, et näha kui jube nende tuledega on(näitavad ju madalale), siis sain teada, et täistuled ei jää peale. Asi peaks olema relees. Üritasin otsida, ei leidnud. Missugune see õige nüüd siis on, mida ma vaatama peaks?
Lähiajal peaks veel mootoripadjad üle vaatama. Vahest on viiendaga madalatel pööretel kerget vibra tunda. Ketikomplekt vajaks ka lähiajal vahetust.
Seega siit ka abipalve, ehk on kellelgi siinkandis ka Tech2 olemas, millega saaks lihtsalt üle vaadata, et andur seda tulede jama põhjustab(võin maksta ka sümboolselt)? Ning samuti, palun suunake mind õige täistule releeni.
Omaltpoolt vabandused Heffile, kellega ma lõpuks kokku ei saanudki, kuna selle auto lisad kaalusid korralikult minu jaoks tema auto üle.
Panen siia alla ühe pildi ka, lähitulevikus teen ise. Hetkel laenasin selle auto24 kuulutusest.