Fill Coolant teade

Teemad elektroonikast...
Vasta
Ej

Tervitus

Displayl siis aegajalt kiri ees "Fill Coolant", ei näe nagu probleemi, valaks hea meelega juurde aga kuhu sa valad kui paak ilusti kenasti märjukest täis.

Et siis kas se on selline normaalne anduri kala või vihjab millelegi tõsisemale, äkki midagi umbes vms?
veldur
Auto: 9-3 Aero 05

Ega vedelik must/sodine ei ole?
Mul oli sarnane häda pidurivedelikuga. Peale vahetust enam tuled ei vilkunud armatuuris
Kasutaja avatar
Chipy

fill coolant ja kuhugi pole valada tähendab seda, et seal süsteemis on suurem rõhk kui vaja ja siis pressib paisupaagist vedeliku minema ja andur ongi kuival. Järelikult on väike jama majas (ehk plokis või tihendis või paisupaagi korgis) ;)
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: Chipy
fill coolant ja kuhugi pole valada tähendab seda, et seal süsteemis on suurem rõhk kui vaja ja siis pressib paisupaagist vedeliku minema ja andur ongi kuival. Järelikult on väike jama majas (ehk plokis või tihendis või paisupaagi korgis) ;)

Tegelikult kalab tavaliselt andur ise,või selle kaablid-pistikud.
Ej

"Järelikult on väike jama majas (ehk plokis või tihendis või paisupaagi korgis)"
...ärge pullige, ma tõmbasin selle teate peale igatahes eile vihmaga õue kapotialla uurima :D

vedelikku on alati piisavalt, mootor üle ei kuumene, mingit sodi samuti tuvastada ei suutnud, kork tunbub kaa väga ok - teeme ikka nii et ei ole plokis mõra vaid on niru andur....või siiski - seda andurit vist eriti puhastada/elustada pole võimalik, niipalju kui ma eile netist uurida jõudsin. Peab natukene neid pistikuid logistama minema, kuigi seal tundus kaa kõik väga ok
tapa

Paagi küljes oleva pistiku kerge puhastamine aitas minu auto puhul. Don't panic!
Trionic
Saabiguru

Anduri sees on herkonkontaktid,mis väsima kipuvad.Saab ka lappida osasid versioone.
Vasta