Tervitus
Displayl siis aegajalt kiri ees "Fill Coolant", ei näe nagu probleemi, valaks hea meelega juurde aga kuhu sa valad kui paak ilusti kenasti märjukest täis.
Et siis kas se on selline normaalne anduri kala või vihjab millelegi tõsisemale, äkki midagi umbes vms?
Fill Coolant teade
fill coolant ja kuhugi pole valada tähendab seda, et seal süsteemis on suurem rõhk kui vaja ja siis pressib paisupaagist vedeliku minema ja andur ongi kuival. Järelikult on väike jama majas (ehk plokis või tihendis või paisupaagi korgis) 

Algselt postitas: Chipy
fill coolant ja kuhugi pole valada tähendab seda, et seal süsteemis on suurem rõhk kui vaja ja siis pressib paisupaagist vedeliku minema ja andur ongi kuival. Järelikult on väike jama majas (ehk plokis või tihendis või paisupaagi korgis)![]()
Tegelikult kalab tavaliselt andur ise,või selle kaablid-pistikud.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
"Järelikult on väike jama majas (ehk plokis või tihendis või paisupaagi korgis)"
...ärge pullige, ma tõmbasin selle teate peale igatahes eile vihmaga õue kapotialla uurima
vedelikku on alati piisavalt, mootor üle ei kuumene, mingit sodi samuti tuvastada ei suutnud, kork tunbub kaa väga ok - teeme ikka nii et ei ole plokis mõra vaid on niru andur....või siiski - seda andurit vist eriti puhastada/elustada pole võimalik, niipalju kui ma eile netist uurida jõudsin. Peab natukene neid pistikuid logistama minema, kuigi seal tundus kaa kõik väga ok
...ärge pullige, ma tõmbasin selle teate peale igatahes eile vihmaga õue kapotialla uurima

vedelikku on alati piisavalt, mootor üle ei kuumene, mingit sodi samuti tuvastada ei suutnud, kork tunbub kaa väga ok - teeme ikka nii et ei ole plokis mõra vaid on niru andur....või siiski - seda andurit vist eriti puhastada/elustada pole võimalik, niipalju kui ma eile netist uurida jõudsin. Peab natukene neid pistikuid logistama minema, kuigi seal tundus kaa kõik väga ok
Anduri sees on herkonkontaktid,mis väsima kipuvad.Saab ka lappida osasid versioone.
Saabidega seotud voodoo ja -abi