kuna sai autot natukene remonditud siis tulid lahti ka vollad,nüüd aga selline küsimus et kuhu nad tagasi peaksid minema?PS.mis nende klappide ülesanded üldse on?
Lisatud failid
segadus volladega
Alumine peaks olema overboost switch, ehk siis julla,mis liigse rõhu korral annab signaali kütusepumba väljalülimiseks. Mul oli see üldse vanadusest lolliks läinud ning tekitas cut-offe olematu rõhu juures - võtsin vahelt välja.
Mul praegu alumine paneel nigunii ära võetud, võin homme päevavalges kiigata (kui sul muidugi samamoodi asi üles ehitatud on)
Mul praegu alumine paneel nigunii ära võetud, võin homme päevavalges kiigata (kui sul muidugi samamoodi asi üles ehitatud on)
ole hea ja vaata järgi.kuid ma ei tea ikka kuhu need voolikud sealt alt välja peaksid jõudmaAlgselt postitas: andreas
Alumine peaks olema overboost switch, ehk siis julla,mis liigse rõhu korral annab signaali kütusepumba väljalülimiseks. Mul oli see üldse vanadusest lolliks läinud ning tekitas cut-offe olematu rõhu juures - võtsin vahelt välja.
põhimõtteliselt pole seal midagi keerulist: vasakult rattakoopa ja roolivarda vahelt tuleb mootorist rõhuvolla,mis siis kaheks hargneb - üks läheb sinna pressure transducer-isse, teine overboost switchi. Overboosti oma küljes käib veel teine,mis viib/tuleb kaasõitja poole ehk paremale: siis vajalik selleks, et rõhk vajalikul momendil klapist välja lasta, pakun. Pressure transducer töötab nagu turbonäidik ainult 1 vooliku peal. vot siuke lugu
Mis julla ja mis karp, aru ei saa 
EDIT: tähendab, oluline on et rõhk tuleks sisse (mootorist) ja läheks välja, sealt kus vaja. kui su skeem on õige, siis see mis sinna vahel pandud on.....ei tea, aga ju siis jagatakse väljuvat rõhku kahte kohta.
Mul näeb asi igatahes välja selline
Lisatud failid

EDIT: tähendab, oluline on et rõhk tuleks sisse (mootorist) ja läheks välja, sealt kus vaja. kui su skeem on õige, siis see mis sinna vahel pandud on.....ei tea, aga ju siis jagatakse väljuvat rõhku kahte kohta.
Mul näeb asi igatahes välja selline
Lisatud failid