Algselt postitas: KaidoV
Tervist taas.
2. Teemade all mul endiselt kaks ümbrikku:
rasvane sinine = Uued postitused foorumis peale viimast külastust
kõhetu sinine = Foorumis pole uusi postitusi eelmisest külastusest.
Unfortunately, it's a known bug. It was introduced in XMB 1.9.2 when we decided to split up the JavaScript to work on a browser-by-browser basis. This made it possible to "make bbcode work" for Gecko-browsers aswell (finally). However, during the process we seem to have lost made a couple of changes to the IE- and Opera-specific JavaScript code which stops it all from working.
There is no current fix for this, we're still working on it (and hope to provide you with the same enhanced bbcode-JavaScript for IE and Opera as we do for Gecko-browsers at the moment)
Mõningase abi pakub see kui klikata "Vormindamise" juures, et kasutatakse "edasijõudnud" varianti. Sel juhul visatakse bbkood kohe vatuselahtrisse ilma selle javascripti akna jamata.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
See minu profiili kasutamine oli nüüd vihje, eksole.. Õhtul vaatan asja, nende keelefailidega on see paha viga, et nad on algselt inglise keele peale tehtud. Ühte muutujat kasutatakse mitmes kohas. (näiteks posts -> nii postitused kui postitusi..) Teistes keeltes tulevad aga sisse käänded ja siis tuleb aretama hakata...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Asi parandatud. Inglise keele kasutamise juures peaks ka asi korras olema, aga muude keeltega ma ei osanud miskit peale hakata. Tegelikult võiks need lihtsalt minema visata... keegi nagunii ei kasuta.