panen siis ka enda lennuki siia.
autoks siis 9-5 kombi, mille õnnelik omanik ma nüüd juba 9 ja pool kuud olen. aga saabismi põen juba väga pikka aega. algas see aastal 92, kui vanamees soomest 96 V4 ostis. auto oli meie pere kasutuses paar aastat, kuid miskipärast jäi ta lõpuks seisma tuttava hoovi ja seal ei liigutanud teda tükk aega keegi. saabismile andisd hoogu ka rootsi sugulased, kelle peres oli saab 9000. paar korda käisid nad ka eestis sellega ning see tulede ja nuppude meri kokpitis vaimustas noort poissi:) kui ma endale juhiload sain aastal 1999, siis oli autot vaja ja esimesena sai päevaklorda võetud meie vana saabik. aega oli oma töö teinud ja juba niigi roostes kere oli juba täitsa läbi, kuid mootor korras. seetõttu sai soetatud ka teine 96, millele peale too mootor tõsta. tegelesin autoga ise, nõu ja jõuga oli ka tuttav abiks. mitme nädala sebimise peale sai lõpuks auto liikuma, kuid ilmnesid mõned probleemid, nii ajalised kui majanduslikud, ning auto jäi kahjuks seisma. paar sõitu sai siiski tehtud ja olin väga sillas. seisis terve talve maja ees, kui kevadel mul tast kahju hakkas ja sai otsitud ostja, kes ta oma autole doonoriks viis. vahepeal sai sõidetud vanamehe vana opeliga, mille ma ümber puu sõitsin:red: ning ka suzuki balenoga. vaikselt sai vaadatud ka saabe aga ühegi ostmiseni siiski ei jõudnud. 2004 juulis sai ka rootsis trollhättanis käidud, kus religioon sõvenes veelgi ning siis lubasin, et nii pea kui võimalik soetab ka endale lennuki. sama aasta detsembris aga ostis sõber käesoleva saabi ja ma olin ikka väga pahane ja kade. aga sõber läks eelmisel aastal välismaale õppima ning nii ma augustis 2005 selle lennuki ära võtsingi.
teinud pole ma temaga suurt midagi, kuigi plaanis on mitsu turbo peale panna ning ka temast Aero aretada.