saab 9-5 2.2 TiD ostuabi

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
stanna

Mida arvate kas selline on sobiv pereautoks ? Enamus sõitu tuleb trassil. Leidsin sellise http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... bf273ae189
kiitke laitke, mu valikut
:drive:
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Auto on ökonoomne, lastesõbralik, mahukas. Ma küll ei näe põhjust miks selline sulle ei sobiks. Eriti kui veel enamasti trassil kimad. Hea näeb ta välja kah. Paistab et varustust on see ka täis topitud.
See aga mis puutub tehnilisse poolde siis jää ootama, kui Diisli jumalad komenteerima tulevad:notworthy:
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

pole kyll diisliga sõitnud aga kas see 88 kw natuke vähe seks ei jää??
ikkagi suur auto ja palju kola mahub kah sisse.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
stanna

Tehing veel kahepoolne -tema võtab minu praeguse auto ja mina siis tema saabi.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ivomets... 88kW küll aga väänet on rohkelt, vist 280 (ei viitsi täpselt otsida)..;) See on see, mis su autot liigutab.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Homer

Algselt postitas: Cyber
Ivomets... 88kW küll aga väänet on rohkelt, vist 280 (ei viitsi täpselt otsida)..;) See on see, mis su autot liigutab.

Kunagi pole liiga palju :P. Enda tööauto SEAT Altea 2,0 TDI + 6-käiguline DSG automaat 103 kW, 320 Nm (1750 p/min), 9,8 s 0-100 kmh. Peale kuuajalist sõitmist ei tundu sugugi enam piisav :P
Aga kütusekulu võtab näo naerule :D ja seda ka väga raske jalaga.
Tan

Kõik sõltub taustsüsteemist. Foori alt rebimiseks pole 2.2 TiD ka käsikastiga ja 9-3 küljes mingi raketimootor, aga maanteel möödasõitudega küll probleeme ei ole. Kui väga närviline tormaja pole, siis peaks jätkuma küll.
suur

Algselt postitas: Tan

Kõik sõltub taustsüsteemist. Foori alt rebimiseks pole 2.2 TiD ka käsikastiga ja 9-3 küljes mingi raketimootor, aga maanteel möödasõitudega küll probleeme ei ole. Kui väga närviline tormaja pole, siis peaks jätkuma küll.
Ega SAAB polegi foori tagant sööstmisele panustanud. See polegi tähtis ka. Oluline ongi, et möödasõitudel hätta ei jääks.
Tan

Algselt postitas: suur
...
Ega SAAB polegi foori tagant sööstmisele panustanud. See polegi tähtis ka. Oluline ongi, et möödasõitudel hätta ei jääks.

Jumala tõsi, sellest ilmselt ka saabirahva mõistlik kontingent :thumb:

Ja kui kW ikka napib, eks saab ju siis Hirsch'i vms upgradede abi otsida :poke:
bankdoc

Täpselt:drive:
Alguses kõristasin ka originaalseades mootoriga ringi ning siis lasin Hirchil ajugümnastikat teha. Juba teist aastat järjest naeratan:)

Kütusekulu osas saavutad aga fantastiliselt häid tulemusi ning tankimas pead käima ca 1000 km läbimise järel.
Kasutaja avatar
heikiw

Algselt postitas: stanna
Mida arvate kas selline on sobiv pereautoks ? Enamus sõitu tuleb trassil. Leidsin sellise http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... bf273ae189
kiitke laitke, mu valikut
:drive:
Hmm...varustuse nimekiri ei lähe nagu pildiga kokku(lisatuled,udutuled,...puuduvad ju)??
Eleri

Algselt postitas: Tan
Algselt postitas: suur
...

Jumala tõsi, sellest ilmselt ka saabirahva mõistlik kontingent :thumb:

Ja kui kW ikka napib, eks saab ju siis Hirsch'i vms upgradede abi otsida :poke:

kas ma olen siis väga rullnokk:red: , kui ma pirita teel rahulikult soites , järsku "kaklema" tulnud audi vennale näitan, et mul on SAAB.:red:
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
stanna

Ilmselt varsti astun siis saabi omanikke ridadesse :headbang:
Vasta