K: ligipääs 9000 bensupumbale?
Pagasiruumi põhja kate maha ja kohe ongi näha pumba kate.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
põhjakate on 2-s osas ühe all on tagavara ratas ja teise (eespoolsema) all ma oletan et ongi see pumbarajakas...aga kuidas see eesmine ära käib..see ongi suur küsimärk sest ma nagu üritasin teda kangutada aga ta sunnik ei liikunud kuhugi poole.
Ma ei hakka eraldi teemat tekitama bensupumba kohta. Küsin otse siin, et kas ma saan õieti aru sellest , kui bensupumbale tuleb 4 juhet peale ( 2 jämedamat ja 2 peenemat) siis jämedamad juhtmed on +12 ja massi juhe ja need peenemad 2tükki on tasemeanduri omad? ja et kui ma annaks jämedamatele juhtmetele + ja - siis peaks pump lööma hakkama nii mis kole? või on seal miski muu kaval nipp kuidas pump tööle läheb?
hakkasin siin ajaviiteks uurima netis besnupumpade kohta ja sattusin varuosalehele ( http://replacement.car-stuff.com/parts/ ... c=true#top )kus on pilt ka pumbast ja nüüd tekkis segadus mu pääkolus. minu pumbal on 2 bensuvoolikut aga pildiloleval on üks. mis värk on?
EDIT: lingid tegin korda, bbkood võlusõnaks selliste linkide korral.
Cyber
EDIT: lingid tegin korda, bbkood võlusõnaks selliste linkide korral.
Cyber
Igal pumbal käib 1 voolik.Sa pole ju pumbani jõudnud.See ,mida näed on kütusevõttur,koos kaane ja nivooanduriga.Etteande- ja peapump asuvad võtturi sees.Etteandepump ei ole su autol elektriline,vaid töötab peapumba tekitatud trassirõhu jõul.Teine voolik on tagasivool.Ettevaatust võtturi peal olevate tagasivooluklappide eemaldamisel,purunevad oskamatul käsitsemisel.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
seepärast ma ei julgenudki eriti edasi kaevama hakata seal sest kuskilt lugesin , et jube kergelt purunevad asjandused. aga see 12 V värk on ikka nii et 2 juhet toidavad pumpa? ja kui sinna pinge pääle lasta siis peaks pump mühinal lööma hakkama?
peaks jah,isegi kui vastupidi voolu ühendad.(siis ei pumpa loomulikult)
Saabidega seotud voodoo ja -abi