K: ligipääs 9000 bensupumbale?

Tonnised ja nende mured
Vasta
mardikas

uurisin ja puurisin siin aga ei leidnud ühtki kirjet selle kohta kuidas pääseda 9000- 92a 2,3T bensupumbale ligi. äkitse informeerite lubjakat?Tänud ette.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Pagasiruumi põhja kate maha ja kohe ongi näha pumba kate.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
mardikas

põhjakate on 2-s osas ühe all on tagavara ratas ja teise (eespoolsema) all ma oletan et ongi see pumbarajakas...aga kuidas see eesmine ära käib..see ongi suur küsimärk sest ma nagu üritasin teda kangutada aga ta sunnik ei liikunud kuhugi poole.
ken

2 kruviga on kinni.
ürita plaadi painde kohast taha poole veidi vaadata,altpoolt muidugi
mardikas

ok.. õhtul pimedas ei osanud vaadata ja tänava peal kah. jätsin ta ,risu sinna oma tempude üle mõtlema ööseks. homme lähen katsun ta ära pukseerida, kodule lähemale. siis saab ehk lähemalt uurida mis ja kuidas.
mardikas

Ma ei hakka eraldi teemat tekitama bensupumba kohta. Küsin otse siin, et kas ma saan õieti aru sellest , kui bensupumbale tuleb 4 juhet peale ( 2 jämedamat ja 2 peenemat) siis jämedamad juhtmed on +12 ja massi juhe ja need peenemad 2tükki on tasemeanduri omad? ja et kui ma annaks jämedamatele juhtmetele + ja - siis peaks pump lööma hakkama nii mis kole? või on seal miski muu kaval nipp kuidas pump tööle läheb?
mardikas

hakkasin siin ajaviiteks uurima netis besnupumpade kohta ja sattusin varuosalehele ( http://replacement.car-stuff.com/parts/ ... c=true#top )kus on pilt ka pumbast ja nüüd tekkis segadus mu pääkolus. minu pumbal on 2 bensuvoolikut aga pildiloleval on üks. mis värk on?
EDIT: lingid tegin korda, bbkood võlusõnaks selliste linkide korral.
Cyber
Trionic
Saabiguru

Igal pumbal käib 1 voolik.Sa pole ju pumbani jõudnud.See ,mida näed on kütusevõttur,koos kaane ja nivooanduriga.Etteande- ja peapump asuvad võtturi sees.Etteandepump ei ole su autol elektriline,vaid töötab peapumba tekitatud trassirõhu jõul.Teine voolik on tagasivool.Ettevaatust võtturi peal olevate tagasivooluklappide eemaldamisel,purunevad oskamatul käsitsemisel.
mardikas

seepärast ma ei julgenudki eriti edasi kaevama hakata seal sest kuskilt lugesin , et jube kergelt purunevad asjandused. aga see 12 V värk on ikka nii et 2 juhet toidavad pumpa? ja kui sinna pinge pääle lasta siis peaks pump mühinal lööma hakkama?
Trionic
Saabiguru

peaks jah,isegi kui vastupidi voolu ühendad.(siis ei pumpa loomulikult)
Vasta