Niih otsisin, mis ma otsisin vastust ei leidnud.
Soovitage targad parimat nahkistme hooldusvahendit. Ostmiseks olid istmed kingaviksiga vist üle nühitud, riideid määrisid istmed igatahes. Tegin siis istmed puhtaks, ja tuli ka välja põhjus, miks kingaviksi kasutati.
Tahaks nüüd hoolitseda nii, et enam hullemaks ei läheks. sest kulumisaste selline, et istuda kannatab ja päris välja vahetama nahka nagu ei pea.
Ette tänades
Eleri
Nahkistmete hooldus
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Saabi originaal nahahooldusvahend!!! See nii puhastab kui hooldab nahka väga edukalt.
Sigakallis (vist üle 250kronu) aga seeest teda ei kulu metsikutes kogustes. Saabi istmenahk on suht õrn ja nõuab erikeemiat. Samas, see erikeemia ei sobi muudele markidele - on liiga karm ja võib hävitada naha värvi. Aga sobis hästi mu naise nahkkäekottide hooldamiseks
Sigakallis (vist üle 250kronu) aga seeest teda ei kulu metsikutes kogustes. Saabi istmenahk on suht õrn ja nõuab erikeemiat. Samas, see erikeemia ei sobi muudele markidele - on liiga karm ja võib hävitada naha värvi. Aga sobis hästi mu naise nahkkäekottide hooldamiseks

Tõsi ta on ostsin ise ka VM'ist selle purgikese nahahooldust vahendit. Ühe purgiga saad ca kuni 10x vahatada ma arvan. Eks alguses lähed teda rohkem ning vaja teha näiteks kaks korda järjest. Aga tõesti pehmeks teeb ning ei jäta rasvast ning läikivat kihti nagu mõned. Komplektis olev lumivalge shvamm igastahes muutub esimese puhastamis/kreemitamis korraga väääga msutaks. Kuid õnneks saabs eda sooja veega pesta ning järgmist korda ootama jääda. 

Iga ratas veab and then some!
Tänud. Leidsin nüüd ikkagi selle kohta foorumist teema ka. Võtmesõnaks nahksisu mitte nahkiste 
Ja saabus mulle ka u2u kus soovitati origaalvahend VM ist osta, mõtlesin, et see vaid reklaam VM i töötaja poolt:D

Ja saabus mulle ka u2u kus soovitati origaalvahend VM ist osta, mõtlesin, et see vaid reklaam VM i töötaja poolt:D
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
ise kasutan valvolini tooteid puhastus ja hooldus eraldi kui aus olla enne hooldusvahendi panekut tuleks istmed korralikult puhastada pole mõtet ju sitta istme sisse hõõruda
puhasta valvolin Eagle oneiga ja hoolda saabi spetsvahendiga siis peaks lõpptulem super olema.
puhasta valvolin Eagle oneiga ja hoolda saabi spetsvahendiga siis peaks lõpptulem super olema.
Ise kasutasin 9000-de heleda naha puhastamiseks Motipi toodangut, kus oli koos nii puhastus- kui ka hooldusvahen. Naha tegi see päris normaalselt puhtaks ja niisutas ka - jäin rahule, 2.a jooksul naha seisund igatahes ei halvenenud 
9-5-le poel veel jõudnud osta, aga arvatavasti kaldun ka originaalvahendi poole.

9-5-le poel veel jõudnud osta, aga arvatavasti kaldun ka originaalvahendi poole.
- Jaanus
- Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16
Kasutan enda auto peal kahe profi firma naha kreeme, mõlemad on väga head, samas kallid, kuid on suur pudel ja seda jätkub aastateks. Nahk on pärast nendega üle käimist pehme ja nagu uus 
Malco Leather Conditioner Creme
http://www.malcopro.com/cgi-win/mselect.exe/1099
Meguiar's Gold Class™ Leather Cleaner & Conditioner
http://www.meguiars.com/?home-leather-c ... onditioner
Samu vahendeid kasutavad kvaliteetsed autopesulad ka

Samu vahendeid kasutavad kvaliteetsed autopesulad ka

Tänud kõigile, eks hakkan katsetama.
Autopesulad on minu jaoks võõrad asjad auto iseärasuse tõttu, ja käsipesulat mängin kodus ise
Ja kuluks ainult töövahendid:thumb:
Selline küsimus ka, et kuidas temperatuur rolli mängib? Teatavasti jahe temperatuur väljas seega ka istmed külmad. Mõjutab see kuidagi?
Ja ainuke katusealune, kus mu Saabuke soojas on saand olla , on Troost Auto.
Autopesulad on minu jaoks võõrad asjad auto iseärasuse tõttu, ja käsipesulat mängin kodus ise

Selline küsimus ka, et kuidas temperatuur rolli mängib? Teatavasti jahe temperatuur väljas seega ka istmed külmad. Mõjutab see kuidagi?
Ja ainuke katusealune, kus mu Saabuke soojas on saand olla , on Troost Auto.
Mina käin istmeid hooldades roolist ja käigukangiümbrisest (mul nupp nahaga kaetud ei ole) lihtsalt sama "Saab Leather Cleaner"iga üle. Muuseas, ka väsinud ilmega plastdetailidele annab see vahend värskema välimuse.
Mul jätkus ühest pudelist vist 6 korraks. Tegin muidugi üsna põhjalikult ka.
Mul jätkus ühest pudelist vist 6 korraks. Tegin muidugi üsna põhjalikult ka.
Algselt postitas: MadMan
Cabrio tahab ikka varjualust saada. Isegi koeral on kuut.:
pistyk
postitati 14.12.2006 17:00
koerale kuuti teha on tiba lihtsam
Jah kahjuks nii ta on, oleks mul koer laseks ta tuppa aga Saabu kullake ei mahu ei minu ega maja ees olevasse autotuppa.
Algselt postitas: roomlane
natuke OT: Kas nahkrooli, käigukanginuppu ka kuidagi hooldama peab?
nahk on ka seal nahk,vajab hooldust ikka.
Saabidele parim orig."Leather...".Motip käib ka hästi.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: Jaanus
Samu vahendeid kasutavad kvaliteetsed autopesulad ka![]()
Millised pesulad teadjamate arvates kvaliteetseks kvalifitseeruvad? Ise käin enamasti jazz-s... väljast pesevad küll auto ilusti puhtaks, salongi olen ka mõnikord puhastada lasknud ja sellega olen samuti rahule jäänud. Hinnakirjas on neil nahksisu hooldus olemas aga seda teenust pole veel kunagi küsinud.
Küsiks, et kui kriitiline see originaalasja kasutamine ikkagi on? Soov on lasta auto tõsiselt puhtakse teha, vahatada seest-väljast jne. Hetkel silmapiiril OÜ Värvilised, kolleegi väitel väga asjalikud/korralikud tegijad (just see Panoraami/Papilloni kõrval asuv punkt WTC kvartalis). Kui aga see SAAB'i istmenahk on nii õrnake siis kas julgeb mingi muu ( usutavasti küll ikkagi profivahendiga) segu sinna peale lasta?
Võid ju laukaveega ka määrida,nahk kannatab kõike,peale leelise ja happe.
Orig. on parim antud nahale,muud vahendid on ka head.Saabi orig. võtab näiteks bmw istmenahal värvi lahti.Bmw oma saabil mitte.
Orig. on parim antud nahale,muud vahendid on ka head.Saabi orig. võtab näiteks bmw istmenahal värvi lahti.Bmw oma saabil mitte.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Sama firma peaks asuma ka Rävala parkimismajas. (võin eksida)Algselt postitas: KaidoV
Hetkel silmapiiril OÜ Värvilised, kolleegi väitel väga asjalikud/korralikud tegijad (just see Panoraami/Papilloni kõrval asuv punkt WTC kvartalis).

Jep, nii onAlgselt postitas: andresSama firma peaks asuma ka Rävala parkimismajas. (võin eksida)Algselt postitas: KaidoV
Hetkel silmapiiril OÜ Värvilised, kolleegi väitel väga asjalikud/korralikud tegijad (just see Panoraami/Papilloni kõrval asuv punkt WTC kvartalis).
http://www.varvilised.ee/index2.php
Ise käisin nende Marja tänava augus hiljuti autot pesemas. Sain 130.-ga kiire väipesu (sõber 2 nädalat hiljem enam ei saanud nii odavalt). Korralikku pesu ei lootnudki, kuna talv enivei si*ane aeg.
Meeldis mulle nende juures interneti teel aja broneerimise võimalus.
Värviliste üks punkt asub mulle töötundidel meeldivalt lähedal ning kodulehe järgi tunduvad asjalikud olevat. Äkki keegi oskab öelda, kuidas nad on seal WTC kvartalis lahendanud tasulise sissepääasu/parkimise küsimuse? Tõkkepuu on ju ees.
Sõidad tõkkepuu taha, annad signaali. Ilmub mingi turvafirma mundris onkel, ütled et lähed pesulasse ja ta laseb puu üles. Samamoodi saab välja.
Käisin täna ära, esialgu miskit ei halba öelda ei saa. Muidugi kõigile ei pruugi meeldida sealse juhataja familiaarsus ehk siis esimesest hetkest räägitakse 'sina' vormis.
Tavaliselt käin Jazz'is Paldiski mnt.l (saab hilja õhtu ilma järtsuta auto puhtaks) aga viimasel ajal seal detailid hakanud alla käima ( a la veljekodarad/vahed kohati jäävad mustaks jne.), ei viitsi ju alati autot üle kontrollida enne lahkumist.
Käisin täna ära, esialgu miskit ei halba öelda ei saa. Muidugi kõigile ei pruugi meeldida sealse juhataja familiaarsus ehk siis esimesest hetkest räägitakse 'sina' vormis.
Tavaliselt käin Jazz'is Paldiski mnt.l (saab hilja õhtu ilma järtsuta auto puhtaks) aga viimasel ajal seal detailid hakanud alla käima ( a la veljekodarad/vahed kohati jäävad mustaks jne.), ei viitsi ju alati autot üle kontrollida enne lahkumist.
Ma kunagi aastaid tagasi käisin ka Värvilistes. Ei jätnud meeldivat muljet. Kõigepealt lasti survepesuga peeglilt värv maha, lõpuks jäeti auto alumine äär ka s*taseks, pidin näpuga ette näitama, siis tehti puhtaks. Kokkuvõtteks ei midagi meeldivat ja enam pole seal käinud ka. Võibolla on midagi paremuse poole muutunud, ei tea.
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]