Õlleankur + loba teemal koduõlu/siider

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
suur

Algselt postitas: roomlane
Algselt postitas: suur
Iff, Sinu allkiri "life starts at 0,1 bar" sobib õlletegemise juurde ka nagu kümnesse :)
Minu kaljalaar läks kah p-sse. Uuel aastal katsun jälle midagi maltoosast valmis vorpida. Ükskord peab hää õlu ka välja tulema.
Copy/paste ei õnnestunud, suur?
Häh, kohandasin teksti kohe oma saabiku jägi :)
weedman87

nüüd sis sai asi ka niikaugele et õlle akatis on ankrus. peab aint ootama ja kannatama.
weedman87

nüd on see aeg käes kus kõik käivad ja värisevad õllepunsu poole ;)
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

muide noored. üks trikk, mida ma pole teile veel rääkinud. Ankrut kahe õlleteo vahel puhtaks ei pesta ja survet maha ei lasta :P Ehk siis seesama vana solk on seal sees surve all kuni järgmise õlleteoni. Siis lasete surve maha ja kallate peaaegu tühjaks, juuretise jätate alla :P
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: miku
muide noored. üks trikk, mida ma pole teile veel rääkinud. Ankrut kahe õlleteo vahel puhtaks ei pesta ja survet maha ei lasta :P Ehk siis seesama vana solk on seal sees surve all kuni järgmise õlleteoni. Siis lasete surve maha ja kallate peaaegu tühjaks, juuretise jätate alla :P

See on täitsa elementaarne jah. Nõnda ei korrodeeru ankur seest ega midagi. Samuti on lusti uue virre tegemisel ankrust rõhku välja lasta ning korki/kaant maha kangutada. ;)
Iga ratas veab and then some!
stanna

Kellel huvi ankrute vastu saan äki abiks olla Ma nimelt sellise alaga tegelen kus neid vahest liigub:eureka:
weedman87

ma ei saa nagu aru mis point sellel solgi sise jätmisel on? mis moodi korrodeerub roostevaba õlleankur? äkki sain milleskist valesti aru, aga äkki keegi selgitax.
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: weedman87
ma ei saa nagu aru mis point sellel solgi sise jätmisel on? mis moodi korrodeerub roostevaba õlleankur? äkki sain milleskist valesti aru, aga äkki keegi selgitax.

Kellel on rooste vaba kellel ei ole. Minul on vanaisa poolt tehtud ning üsna vana pill. Teine asi on muidugi ka kopitanud hais mis sinna sisse tekib kui lihdsalt lõpuni tühjaks lasta ning õhtk vahele lasta.
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: stanna
Kellel huvi ankrute vastu saan äki abiks olla Ma nimelt sellise alaga tegelen kus neid vahest liigub:eureka:

to Stanna: Kas need, mis sul seal vahest liiguvad, on ka roostevabad? Ja et mis mõõtu ja mis raha eest ja missuguses Eesti otsas?:freak:

Ajab kuidagi väga hamba verele see katsetamise jutt. Suvi ka juba ukse taga peagu ja... :P
Lembit

Mina oleks kah huviline õlleankrule.
Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: Lembit
Mina oleks kah huviline õlleankrule.
Nonii:
Saabneti särke tahtsime? - Käes!
Saabneti numbrialuseid tahtsime? - Käes!
Saabneti veste tahtsime? - Käes!
Saabneti õlleankrut tahame? - Küllap saame ka! :D

Kõik törts soodsama hinnaga, ühistegevuse tulemusena, kamba peale tellitud-sebitud. Nagu oleks tarbijate ühistu moodustanud. :P
weedman87

küsimus raffale et kaua see õlu säilib seal ankrus, ma huvi päast küsin sest tean et see nii kaua nagunii ei säili sest see juuaxe lihtsalt ära. ja teine asi ka et võix mingi plaani pidada et kokku saada ja teiste õllesid proovida.
Kasutaja avatar
jack

Tallinnas Espak'is on müügil mingid roostevabad õlleankrud. Hinda ei tea.
Äkki mõni ettevõtlik foorumlane :notworthy: suudab leida nende õlleankrute valmistaja ja tellida sealt SAAB special edition õlleankru?:head:
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Mart900

ja jah manual boost kontrolliga paluks mulle, ja ikke vurr kah peale siis saab lisa vurtsu:headbang:
vanasaab

:D kui tõesti läheb saabnet edition õlleankrute tegemiseks, siis kuluks üks väiksem endale teiseks ankruks ära küll: seni kui ühes käib saan teisest trimbata:beer: Mul praegu 20-liitrine ja teine samasuur oleks hää kõrvale panna;)
weedman87

muidex ned ankrud mis müügil on, toodab mu vanamehe firma, ma pean rääkima, kuidas olex nende ankrutega
suur

muidex ned ankrud mis müügil on, toodab mu vanamehe firma, ma pean rääkima, kuidas olex nende ankrutega
Ega tegu selle ettevõttega pole: http://www.starmeks.ee/ ?
weedman87

starmex müüb mu isa firma toodangut,
http://www.visarimetall.ee/
weedman87

kas keegi ka koduveini teeb? ma teen ikka nii kuis viitsin aga mul klaas anumaid vähe kas kellegil ei ole üle mõnda suurt veini pudelit, mõtlen sis seda kus vein käib
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

kas keegi ka koduveini teeb? ma teen ikka nii kuis viitsin aga mul klaas anumaid vähe kas kellegil ei ole üle mõnda suurt veini pudelit, mõtlen sis seda kus vein käib

Täitsa olemas kindlat liitrite arvu ei oska öelda, silmajärgi ehk 15 või isegi 18L
suur

Algselt postitas: Cyber
Suur, oled koomas juba/endiselt??

Mul on hetkel kapi nurga peal selline asi:
Noh, aega on vahepeal merre voolanud ja teste on tehtud. Nüüdseks on kindel fakt, et rakvere maltoosast mina normaalset koduõlut välja ei võlu. Aga eile haarasin piprapoest midagi uut ja proovin mis saab:

Lisatud failid
Kasutaja avatar
wyxx

1 toreda 40l ankru vastu poleks mulgi midagi vaid krabaks kohe ära (kui hind sobib)
veldur
Auto: 9-3 Aero 05

Algselt postitas: wyxx
1 toreda 40l ankru vastu poleks mulgi midagi vaid krabaks kohe ära (kui hind sobib)

Ka minul on huvi sellise asjanduse vastu.
Maale sobiks ülihästi :beer:
ace

mind väga huvitab see, kas ma võin seda õlle teha ka sellest poeveest, mida müüakse 5L-stes kankudes või pean ma selle koguse kõik läbi keetma. Et kui ma keedan kuuma vett selleks, et komponendid ära lahjendada ja tünni valada, kas sellest piisab? Põhivee ostaks poest?
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

ma pole keedetud veest sada aastat miskit teind. Oleneb, mis vett kasutad muidugi. Mul ei ole tallinna vesi, selline pool-maakoha puurkaevuvesi on.
Vasta