Häh, kohandasin teksti kohe oma saabiku jägiAlgselt postitas: roomlaneCopy/paste ei õnnestunud, suur?Algselt postitas: suur
Iff, Sinu allkiri "life starts at 0,1 bar" sobib õlletegemise juurde ka nagu kümnesse
Minu kaljalaar läks kah p-sse. Uuel aastal katsun jälle midagi maltoosast valmis vorpida. Ükskord peab hää õlu ka välja tulema.
Õlleankur + loba teemal koduõlu/siider
muide noored. üks trikk, mida ma pole teile veel rääkinud. Ankrut kahe õlleteo vahel puhtaks ei pesta ja survet maha ei lasta
Ehk siis seesama vana solk on seal sees surve all kuni järgmise õlleteoni. Siis lasete surve maha ja kallate peaaegu tühjaks, juuretise jätate alla 
Algselt postitas: miku
muide noored. üks trikk, mida ma pole teile veel rääkinud. Ankrut kahe õlleteo vahel puhtaks ei pesta ja survet maha ei lastaEhk siis seesama vana solk on seal sees surve all kuni järgmise õlleteoni. Siis lasete surve maha ja kallate peaaegu tühjaks, juuretise jätate alla
![]()
See on täitsa elementaarne jah. Nõnda ei korrodeeru ankur seest ega midagi. Samuti on lusti uue virre tegemisel ankrust rõhku välja lasta ning korki/kaant maha kangutada.
Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: weedman87
ma ei saa nagu aru mis point sellel solgi sise jätmisel on? mis moodi korrodeerub roostevaba õlleankur? äkki sain milleskist valesti aru, aga äkki keegi selgitax.
Kellel on rooste vaba kellel ei ole. Minul on vanaisa poolt tehtud ning üsna vana pill. Teine asi on muidugi ka kopitanud hais mis sinna sisse tekib kui lihdsalt lõpuni tühjaks lasta ning õhtk vahele lasta.
Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: stanna
Kellel huvi ankrute vastu saan äki abiks olla Ma nimelt sellise alaga tegelen kus neid vahest liigub:eureka:
to Stanna: Kas need, mis sul seal vahest liiguvad, on ka roostevabad? Ja et mis mõõtu ja mis raha eest ja missuguses Eesti otsas?:freak:
Ajab kuidagi väga hamba verele see katsetamise jutt. Suvi ka juba ukse taga peagu ja...
Nonii:Algselt postitas: LembitMina oleks kah huviline õlleankrule.Algselt postitas: stanna
Kellel huvi ankrute vastu saan äki abiks olla Ma nimelt sellise alaga tegelen kus neid vahest liigub:eureka:
Saabneti särke tahtsime? - Käes!
Saabneti numbrialuseid tahtsime? - Käes!
Saabneti veste tahtsime? - Käes!
Saabneti õlleankrut tahame? - Küllap saame ka!
Kõik törts soodsama hinnaga, ühistegevuse tulemusena, kamba peale tellitud-sebitud. Nagu oleks tarbijate ühistu moodustanud.
küsimus raffale et kaua see õlu säilib seal ankrus, ma huvi päast küsin sest tean et see nii kaua nagunii ei säili sest see juuaxe lihtsalt ära. ja teine asi ka et võix mingi plaani pidada et kokku saada ja teiste õllesid proovida.
Tallinnas Espak'is on müügil mingid roostevabad õlleankrud. Hinda ei tea.
Äkki mõni ettevõtlik foorumlane
suudab leida nende õlleankrute valmistaja ja tellida sealt SAAB special edition õlleankru?:head:
Äkki mõni ettevõtlik foorumlane
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Ega tegu selle ettevõttega pole: http://www.starmeks.ee/ ?Algselt postitas: weedman87
muidex ned ankrud mis müügil on, toodab mu vanamehe firma, ma pean rääkima, kuidas olex nende ankrutega
starmex müüb mu isa firma toodangut,
http://www.visarimetall.ee/
http://www.visarimetall.ee/
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Algselt postitas: weedman87
kas keegi ka koduveini teeb? ma teen ikka nii kuis viitsin aga mul klaas anumaid vähe kas kellegil ei ole üle mõnda suurt veini pudelit, mõtlen sis seda kus vein käib
Täitsa olemas kindlat liitrite arvu ei oska öelda, silmajärgi ehk 15 või isegi 18L
Noh, aega on vahepeal merre voolanud ja teste on tehtud. Nüüdseks on kindel fakt, et rakvere maltoosast mina normaalset koduõlut välja ei võlu. Aga eile haarasin piprapoest midagi uut ja proovin mis saab:Algselt postitas: Cyber
Suur, oled koomas juba/endiselt??
Mul on hetkel kapi nurga peal selline asi:
Lisatud failid
mind väga huvitab see, kas ma võin seda õlle teha ka sellest poeveest, mida müüakse 5L-stes kankudes või pean ma selle koguse kõik läbi keetma. Et kui ma keedan kuuma vett selleks, et komponendid ära lahjendada ja tünni valada, kas sellest piisab? Põhivee ostaks poest?
ma pole keedetud veest sada aastat miskit teind. Oleneb, mis vett kasutad muidugi. Mul ei ole tallinna vesi, selline pool-maakoha puurkaevuvesi on.