tundub, et Saabi originaalraadiod on tänaseks juba tiba vananenud Clarioni toodang. vähemalt cd-box minu tonnise pagassas on Clarioni nimega. Üks helitehnikas orienteeruv inimene mainis, et kui ma raadiot (sama, mis Zazou postituses nii eest- kui tagantvaates näidatud) vahetama hakkan, pean ka CD-boxi vahetama, sest pistikud reeglina ei sobivat... ilmselt see on siis Clarion'i raadio.
Kuna sound oli kole-kole, said vahetatud kõlarid ja lisatud võim aga - ikka on midagi puudu, heli on justnagu tuhmivõitu.
Ehk see raadio on tõesti mõeldud töötama ka ilma võimuta, sest pärast kõlarite vahetust jäi suhtkoht puhas vali heli. Minu näite puhul sai ka võim lisatud, kuid eks ta võimendab just seda mida ette antakse. Seega - kui tahta ikka eriti mahlast ja särtsakat tümpsu, siis ilmselt peab vaatama, et ka muud lülid oleks korras, isegi vana teleskoopantenn võib helipilti rikkuda. Mul igatahes liiguvad mõtted uue korraliku raadio soetamise suunas + antennivahetus.
Paraku on ka muid asju, mis kohendamist vajavad ja see kirjeldatud pisiasi jääb oma järge ootama... aga kui aeg käes, siis see raadio jääb ilmselt "vabaks". Kahjuks pole sellest teadmisest hetkel kellelegi lohutust....
parimatega, muuseas
edit: makivahetuse käigus selgus, et meistrimees oli kogemata faasid teistpidi pand ja esimesed ning tagumised kõlarid mängisid nn "teineteise sisse". nüüd on hoooopis teine sound