9000 originaal stereo

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
Vasta
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Kas kellegil on äkki mõni 9000 originaal stereo kapi otsa vedelema jäänud?
Kasseti osa ei huvita, muidu peaks korras olema. lisasisend võiks ka olemas olla.

Mõni selline näiteks:

Pilt
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
IFF
Saabiklubi liige

Täiesti olemas, saatsin lisa info juba u2u peale teele.

Edit: Minu oma näeb küll tiba teistsugune välja. Ilmselt tiba uuem mudel.
Iga ratas veab and then some!
andres
Saabiklubi liige

Küsin kas kellelgi on CD boxi sellisele makile pakkuda.
:drive:
suur

Algselt postitas: andres
Küsin kas kellelgi on CD boxi sellisele makile pakkuda.
Saakal mingi hetk pakkus boxi. Ei tea kas ta sellest lahti ka sai.
EDIT: Näeh, leidsin isegi teema üles - tundub et müüdud.
EDIT2: Aikurat, pildil hoopis Grundigi toodang. Ma siin räägin clarioni makile sobivast boxist.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Nüüd siis küsimus Clarion PU-9903A kohta. Nimelt ei leia ma kuskilt täpset pistikute kirjeldust. Enamvähem on mul need küll selgeks tehtud ,aga mõned küsimused teadjamatele ka.

Nimelt on küsimus kõlarite otse ühendamises makiga. originaalis on sellel mudelil juba võimendi. minu 9000 on veel ilma võimendita ja ei ole ka vastavaid kaableid. Küsimus selles, kas seda makki otse kõlaritega üldse ühendada saab? Kui ühendada kõlar otse võimendi kanalite väljundisse, siis on heli ikka väga nõrk. Siit lehelt selgub, et pruun pistik võiks nagu sobida, aga sellel makil, mis minu käes on keskmises pistikus ainult neli pulka. Seega ei saa sinna nelja kõlarit kuidagi ühendada.

Teine küsimus on sisendi kohta. makil on spetsiaalne boxi juhtimise pistik. kas on võimalik sellele makile ka lihtsalt suvaline sisend tekitada. vaja oleks ühendada mp3 mängija. Source nupust võiks siis valida nt. CD ja rõõmslat kuulata. pragu ütleb ta, et "box not found"

Ühesõnaga, kui saaks kõigepealt täpse pistikute tähendus ja kas seda ima võimuta üldse kasutada saab.

Pilt
Pilt

PS siin on ka Clarioni mingi pistikute skeem. huvitav, mida teeb Speed signal?
www.robolabor.ee
zill

Mõnel masinal on kiirusega reguleeritav heli. Mida rohkem pressid seda kõvemini leierkast mängib. Aga kas see nüüd see on seda ei tea:freak:
Saku PEOREKKA hooldaja:)
suur

Algselt postitas: zill
Mõnel masinal on kiirusega reguleeritav heli. Mida rohkem pressid seda kõvemini leierkast mängib. Aga kas see nüüd see on seda ei tea:freak:
Minul on sama makk originaalseades ning kiirusega helitugevust ei reguleerita.
Boksikaabli/pistiku märksõnaks on "C-bus". Kui leiad kirjelduse Clarion'i C-bus signaalidele, siis oh-hoh-hoo...

OT: mis su eelmisest meeletute sisenditega makist sai?
EDIT: Kui muidu sotti ei saa, siis võime nädalavahetusel näiteks minu maki pealt vaadata mis värvi juhtmed kuhu lähevad.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

eelmine on praegu sees ja töötab, aga kaks põhilist viga, mis mind ära on tüüdanud.
kui temp. on alla 0 olnud, siis kustuvad kõik settingud ja jaamad. Helitugevuse nupp külmana ei tööta, keerad aga see muudab heli nagu pähe tuleb, üldjuhul, kui keerata vaiksemaks läheb kõvemaks ja vastupidi. Helitugevuse nupp on üldse väga digitaalne. ei meeldi see.
Lisaks on jaama mälu nupud nii väikesed, et ilma peale vaatamata ei saa pihta.

Clarioni juures on põhiküsimuseks hetkel ikka see, kas ta on üldse ilma võimuta töötama mõeldud?
www.robolabor.ee
muuseas

tundub, et Saabi originaalraadiod on tänaseks juba tiba vananenud Clarioni toodang. vähemalt cd-box minu tonnise pagassas on Clarioni nimega. Üks helitehnikas orienteeruv inimene mainis, et kui ma raadiot (sama, mis Zazou postituses nii eest- kui tagantvaates näidatud) vahetama hakkan, pean ka CD-boxi vahetama, sest pistikud reeglina ei sobivat... ilmselt see on siis Clarion'i raadio.

Kuna sound oli kole-kole, said vahetatud kõlarid ja lisatud võim aga - ikka on midagi puudu, heli on justnagu tuhmivõitu.
Ehk see raadio on tõesti mõeldud töötama ka ilma võimuta, sest pärast kõlarite vahetust jäi suhtkoht puhas vali heli. Minu näite puhul sai ka võim lisatud, kuid eks ta võimendab just seda mida ette antakse. Seega - kui tahta ikka eriti mahlast ja särtsakat tümpsu, siis ilmselt peab vaatama, et ka muud lülid oleks korras, isegi vana teleskoopantenn võib helipilti rikkuda. Mul igatahes liiguvad mõtted uue korraliku raadio soetamise suunas + antennivahetus.

Paraku on ka muid asju, mis kohendamist vajavad ja see kirjeldatud pisiasi jääb oma järge ootama... aga kui aeg käes, siis see raadio jääb ilmselt "vabaks". Kahjuks pole sellest teadmisest hetkel kellelegi lohutust....

parimatega, muuseas

edit: makivahetuse käigus selgus, et meistrimees oli kogemata faasid teistpidi pand ja esimesed ning tagumised kõlarid mängisid nn "teineteise sisse". nüüd on hoooopis teine sound :)
Renault Espace '07 2,2 102kW Pilt
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Kas siis tõesti keegi ei tea, et kas seda raadiot saab ilma võimuta kasutada või pean ma raadio näpus mõnda audio paigaldamise firmat külastama :(
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Pistikud paistavad pildilt tavalised isod olevat.. Või ma eksin? Boksi pistik sarnaneb väga ühele Kenwoodi omale mis mul kasutult vedeleb.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

ei sobi ISO pistikutega. väliselt on küll sarnased
www.robolabor.ee
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: Zazou
Kas siis tõesti keegi ei tea, et kas seda raadiot saab ilma võimuta kasutada või pean ma raadio näpus mõnda audio paigaldamise firmat külastama :(

peaks olema ilma võimuta,nagu kõik tonnise stereod.
Vasta