Vesi pagasiruumis

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
smile

Sügisel avastasin, et mu 900NG pagasiruumi satub kusagilt vesi. Tuulasin foorumites ja tulin järeldusele, et katuseluugi juurest alguse saavad vee äravoolutorud lekivad ilmselt oma pesadest. Kohendasin neid ja kuivatasin auto.
Nüüd siis jaanuarivihmadega ja soolamärgade teedega avastasin jälle, et pagasiruum upub. Aga seekord ei tulnud vesi "vee äravoolutorude" juurest. Samuti ei leki ka tagatulede tihendid. Vesi tuleks nagu kusagilt kõrgemalt C-piilarit pidi. Võtsin välja selle kilesse pakitud mürasummutusporolooni ja see oli märg.
Foorumites räägitakse veel tagumiste amortide läbilekkivatest kinnitustest - The original config was seen to leak early on and later years' production had some sealant putty used. The shock has a buffer rubber on the top and in the fender well. Water gets in there and the action seems to pump it through. The lower rubber will also compress I expect and allow some play after a while.
Kas kellelgi on kogemusi selliste probleemide lahendamisel?
Kasutaja avatar
MadMan

minu kupeel on pagasiruumi servad mingit valget hermeetikulaadset möginat täis lastud. Pärast tagatule kokkuliimimist on suht kuiv püsinud.
Kasutaja avatar
uralavto

Kas kellelgi on kogemusi selle lekkiva amordi kinnituskohaga? Kas annab midagi korrastada, et vesi sisse ei pääseks.
saab9-3

on kogemusi 9-3ga. Vahetasin amordi ülemised puksid ära ja probleem kadus.
Kasutaja avatar
uralavto

Olin samuti hädas selle tagatule tihendiga selle sain korda hermeetikut kasutades. Nüüd avastasin ka,et tuleb tihendi vahelt kuigi kõik oli korras ja terve ,aga jube kus upudab, et tuleks siis tihendi vahe ka silikoni täis lasta ehk
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Sageli on vee põhjuseks ka drenaazi ummistus.
Fabrik
Auto: Saab 9-3 sc 1,9 2005. Saab 9-3 cabrio 2.0T 2007.

Mul tuleb tihendi vahelt ja tilgub otse vasaku kõlari peale. Peale pesulat on alati kõll märg. Samas pagssi põrand on hullult märg. Ei oska sellele tihendi probleemile kuidagi läheneda. Kas uus tihend aitab? Ma kardan, et see põranda märg tulebki mingist drenaazhist, samas katuseluuki mul pole. Siin kunagi oli jutt ka tuulutusrestist.
Vasta