Kirjutaks siia ka paar rida teemal "kuidas ma saabismini jõudsin".
Oli vist aasta 97-98, kui ülikooli ajal trolli ja bussiga sõitmisest kõrini sai ja hakkasin auto järele ringi vaatama. Soov oli veid massist erineda ja mitte rahvaautosid valida, mille tulemusena sai soetatud 84a 2D klassik (kirjelduselt langeb kahtlaselt kokku selle autoga, mida Cyber äsja müügiks pakkus). Selle autoga sai aasta-paar liigutud, kui tekkis võimalus osta vähe tegusam klassik, ehk siis 5-ukseline T16, aero velgedega ja puha (Saabianti venna tookordne auto muuseas), mis liikus ikka väga uhkelt edasi võrreldes vabalthingavaga. Seegi auto teenis mind miski 3 aastat, kuid siis otsustas mu tööandja mulle ametiauto eraldada ja klassik jäi seisma. See auto sai müüdud ühele sõbrale ning teenib teda edukalt siiamaani.
Vahepeal olid elus igasugu muudatused ja saabindusega tegelemiseks ei jätkunud aega ega ressurssi, kuigi vaikselt see saabism ikka kuskil kripeldas. Kuni aastani 2006, kus hakkasin ringi vaatama klassiku, kui hobiauto järele ning netis ringi tuhnides jõudsin ka siia foorumi, kuhu pikemalt mõtlemata ennast ka regasin.
Seda juttu kirjutades jäin mõtlema, et vaat kus lugu, minu esimene päris oma auto oli Saab ja hiljem ei ole ka mu enda nimel olnud muid marke peale Saabi ja nüüd varsti jälle klassik

A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson