Kuidas sa siia sattusid??

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Et uudishimu pidi olema edasiviiv jõud (ja kasside surm ;)), siis tekitaks väikese küsitluse :poke:. Millist teed kaudu te siia foorumisse jõudsite?? Kui minu poolt pakutud variandid ei sobi, siis kirjutage vastus ise. Muu käib ka ehk siia..:)

EDIT: Üks hea variant jäi märkimata. "Nägin eessõitva SAABi küljes www.saabnet.ee kirjaga numbrialust" :)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
KrikU

Auto24 foorum ja ikkagi huvi saabi ostmise vastu tõi mind siia.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Mul hakkab kõhe...:) 24% vastanutest jõudis siia ebamaiste jõudude toimel..:freak:
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Roadrunner

neti.ee otsing oli abiks kui sõbra saabiga probleeme tekkis
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Kogu aeg sai saabnet.com-i sirvitud ja tuli mõte, et äkki meilgi midagi sarnast...polnud kuigi raske .ee lõppu toksida ja voilaa!
Võibolla kah nati ebamaine jõud mängus, kui uskuda, et saabiomanikud ise ka vahest üsna humanoidsed kujud ;).
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Cyberile:poke:: Ise sa lasid dzinni purgist välja:P -- juba 25 %

Aga kui juhuslikult satub esimeseks masinaks olema SAAB ja see juhus mõjutab edasist - saabismi teket ja arengut siis võib saabnetti sattumise suurima südamerahuga ebamaiste jõudude kaela ajada ;)

Tegelikult sai juba vana saabnetti jupp aega ajuti kiibitsemas käidud ja registreerumiseni jõudmine võttis lihtsalt miskipärast mõttetult pailu aega :P
Pealegi polnud erilist tahtmist üle uimase sissehelistamisteenuse veel ühte telefonimonopolile lisateenimisvõimalust pakkuda...
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
maxuud
Auto:

Sellise kiiduväärt diagrammi kujulise küsimustiku koostamise abi võib edaspidigi kasutada mis tahes info analüüsimiseks. Vastamine toimub ühe näpuliigutusega ja kogu info on ka haaratav ühe pilguga. Sama valem oleks ka keskmise vanuse arvutamise lihtsamaks teinud.

Ise sattusin siia läbi auto.24 foorumi, olin ka enne seda jälginud saabnet.ee lehekülge ja enim meeldis sealt Jõksi järve kokkutuleku kajastamine ja sinna juurde kuuluv pildimaterjal.

Eat Me Alive.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Ise sattusin siia läbi auto.24 foorumi, olin ka enne seda jälginud saabnet.ee lehekülge ja enim meeldis sealt Jõksi järve kokkutuleku kajastamine ja sinna juurde kuuluv pildimaterjal.

täname meelitamise eest :)
Märgin siinjuures ka, et 2004 kokkutuleku jutu kirjutas juba maxuud ise :thumb:
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
suur

Kui hakkasin Saabi poole vaatama, siis üks saabiomaikust töökaaslane soovitas siit lehelt uurida.
Nüüd võiks juba tsiteerida laulusalmi:
"Ma pole turist - ma elan siin ..."
Kasutaja avatar
toolip

Sama siin. Hakates uuemat masinat vaatama jäid silma mõned euroopa margid. Sõber part oli mu teerajaja saabimaailma ja siia jäingi. Nüüd veel ei tea kas :notworthy: teda või hoopis :gun:. Eks aeg näitab:) Eks üks põhjus oli ikka ka see saabi community siin pisikeses eestis ja hingega töötavad autoarstid(pole seda muude markide puhul märganud)
Nädal tagasi sai juba ise see agitaator(informaator) oldud ja nüüd sõbral ilus läikiv 9-5 ukse ees:)
Trionic
Saabiguru

mina olen siin terva elu olnud
Arno

Ma jäin ka mõttesse - kuna SAABi ostnutel ühetgi loogilisena kõlavat põhjendust enda õigustuseks ka pole olnud, ei saa siiasattumist tõesti paljudel juhtudel millegagi seletada ... :evil:
Gripen

Algselt postitas: toolip
Sama siin. Hakates uuemat masinat vaatama jäid silma mõned euroopa margid. Sõber part oli mu teerajaja saabimaailma ja siia jäingi. Nüüd veel ei tea kas :notworthy: teda või hoopis :gun:. Eks aeg näitab:) Eks üks põhjus oli ikka ka see saabi community siin pisikeses eestis ja hingega töötavad autoarstid(pole seda muude markide puhul märganud)
Nädal tagasi sai juba ise see agitaator(informaator) oldud ja nüüd sõbral ilus läikiv 9-5 ukse ees:)

Nojah ära agiteeris. Siin ma nüüd siis olen. :D
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Tundub, et eriti enam vastuseid ei laeku ja võib asja lõpetatuks lugeda..:) järeldused võite ise teha.
Pilt
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Hmm, 67 vastanut praegusest 333-st - kas see tähistab reaalset aktiivsete kasutajate arvu? Äkki laseks asjal veel maikuu lõpuni lahti olla ja teeks kokkuvõtte nt esimese juuni seisuga? Kas küsitlus algas selle teema esimese postitusega samal kuupäeval, kui jah siis oleks hea, kui vähemast kuu aega täis saaks :) Mõned käivad siin ju õite harva ...
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

No ikka algas esimese postitusega..:) Kuidas siis muidu seda küsitlust alustada saaks?? Ma nagu eriti ei kiirustanudki kinnipanekuga. Lihtsalt jupp aega pole ükski number muutunud.
Mis puutub altiivsetesse külastajatesse, siis hämmastusega avastasin, et väga paljud on ilusti ära märkinud oma asukoha, seega ikka käiakse. Viimased 50 külastajat on tavaliselt alati kuhjaga täis. Aktiivsed postitajad on eraldi teema. Ma, oma häbiks, pean tõdema, et kümnendiku postitustest olen ise teinud. Esikümme on andnud ligi poole postitustest.
Pilt
Trionic
Saabiguru

Mõttetud mölaööbikud see esikümme:red:
teager

TO: Cyber

Kas sa nüüd ei saa enam juurde lisada valikuvariant
"Nägin eessõitva SAABi küljes www.saabnet.ee kirjaga numbrialust"

Nüüd juba liigub palju saabneti numbrialustega autosid ringi ning ehk on meie manu ka mõni saabifänn sattunud seetõttu?

terv, teagr
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ilmselt pole. Selle paari päevaga, mis uusi aluseid on jagatud, pole vist kedagi reganud..:)
Pilt
IFF
Saabiklubi liige

Ma sõidan juba uhkelt eelmisest reedest nendega ringi. Eks ummikud ja valgusfoorid ole meie sõbrad mils muul ajal sa ikke esimest auot passid. :drive:
Iga ratas veab and then some!
KrikU

Loodan ka varsti nendega hakata ringi sõitma :) Siis näete ka veel Tallinna linnapeal ehk ühte sinist 9000-det mida siin veel lugejate autode all veel pole :poke:
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Cyber
Ma nagu eriti ei kiirustanudki kinnipanekuga. Lihtsalt jupp aega pole ükski number muutunud.
Mis puutub altiivsetesse külastajatesse, siis hämmastusega avastasin, et väga paljud on ilusti ära märkinud oma asukoha, seega ikka käiakse.
Minugi meelest teeb asukoha märge elu palju lihtsamaks, kui seda pole siis leiuta, kuskohas nüüd see või teine kirjutaja paikneb, eriti kui midagi müüa pakutakse ja kohe ei taibata ka juurde lisada asukohta.
Viimased 50 külastajat on tavaliselt alati kuhjaga täis.
Nojah, ma registreerin end tööle jõudes esimesel võimalusel ja loen (vahel ka kirjutan) kui rahulik moment tekib...
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

oh.. aitab küll .. siia pole ammu enam keegi midagi kirjutanud.
Aga pilt on selge, kolmandik otsis ise, viiendik leidis foorumi tänu paljude inimeste heale viitamistööle auto24-s.
Viiendik jõudis siia läbi ebamaiste jõudude...:freak: tehke ise oma järeldused..;)
Pilt
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Kuna selle küsitluse kinnipanekust on möödas juba jupp aega ja foorumisse on ka kõvasti uusi liikmeid siginenud (täpsemalt 98), siis teen küsitluse mõneks ajaks jälle lahti.

Fikseeriks hetkeseisu ka:
Sõber ütles ------------ 4 (4.4%)
Otsisin netist SAABihuvilisi ------------ 29 (31.87%)
Leidsin lingi auto24 foorumist ------------ 21 (23.08%)
Olin juba vana saabnet.ee foorumi kasutaja ------------ 10 (10.99%)
Mu remonditöökoda soovitas ------------ 0 (0%)
Ebamaine jõud suunas mu brauseri siia ------------ 19 (20.88%)
Muu ------------ 8 (8.79%)
Pilt
Factor

Kui nüüd kõik ausalt ärarääkida tuleks alustada sellest :)
No tahtsin siis mina omale uut autut soetada ja vaatasin sinna audipoole.
Saigi siis kõva nädal eeltööd tehtud, (uuritud üksipukgi läbi ajalehed ja internet) helistatud läbi pool eestit. Siis valisin omale vaba päeva valisin piirkonna, kuhu ma neid audisid vaatama lähen, leppisin telefoniteel aja kokku ja saigi pikk päev tallinnas veedetud. Järgmine päev sama lugu Tartuga. (Huviorbiidiks oli siis kas uuemakerega Audi 100 või 90 Quatro).
Tartus siis sai enamus läbikäidud ja vaadatud (oli ka mõnusaid sportkasti ja siduriga 90 quatrosid pakkuda). Vaadata jäi veel 4 autot.
Helistasin siis "otile" et teil audi müügi kuulutus, vastuseks "jah kuid juba läinud". Läksin siis järgmist vaatama. Möödus kõnest vaevalt 5 minutit ja "ott" helistas tagasi, et kas sport nissanit või Saab 9000-det ei taha? Ma vastasin et ei taha! Kuid siis tekkis selline tunnine vaba auk, kus ühtegi audit näha ei saanud ja mõtlesin, mis siis ikka lähen lööna aega surnuks ja viskan sellele nissanile ja Saabile pilgu pääle. No selle nissani "sapikaga" (kuna väike ja kahe uksega) ma üldse sõitma ei läinudki. Kuid Saabiga sai siis mõned tiirud tehtud ja tunne oli HEA! Edasi juhtus see, mis siis juhtuma pidi, siin ma siis nüüd olen oma Saabiga ja Audit ei kuskil;)
Konkreetne foorumisse sattumine oli seetõttu, et sellel saabil ei käinud lahti tagumine uks ja muid pisivigu. Kuna see Saab aeti just treileripealt maha (ise nägin ;) ) siis müüja lubas kordateha. No kui siis paaripäevapärast järgi läksin ei olnud müüjat ega vigu kõrvaldatud. Müüja lakkus kuskil Otepääl jne... sain siis ta sõbrajuurest auto kätte, dok saatis mulle liinibussiga Tartusse ja ütlesin veel "otile" kuna puhtaks ning korda pole autot tehtud ja sellist nu**i pean selle ostuga nägema siis hind on 7k alla ja kõikk. No ja ta oli üsna sassis seal telefonis omadega ja oli nõus!
No ja siis tuli nende vigadega ise tegelema hakata ja nii ma siis netist selle SAABNETI leidsingi, kus saab oma muresid kurta ja abi!
PS! Lisaks sellele olen nüüd nakatunud ka Saabigrippi ja sellest haigusest enam pääsu vist ei ole!

Oeh nüüd sai küll pikk "heietus", kuid nii see lugu siis oli......
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Vasta