EDIT: Üks hea variant jäi märkimata. "Nägin eessõitva SAABi küljes www.saabnet.ee kirjaga numbrialust"

Ise sattusin siia läbi auto.24 foorumi, olin ka enne seda jälginud saabnet.ee lehekülge ja enim meeldis sealt Jõksi järve kokkutuleku kajastamine ja sinna juurde kuuluv pildimaterjal.
Algselt postitas: toolip
Sama siin. Hakates uuemat masinat vaatama jäid silma mõned euroopa margid. Sõber part oli mu teerajaja saabimaailma ja siia jäingi. Nüüd veel ei tea kasteda või hoopis
. Eks aeg näitab:) Eks üks põhjus oli ikka ka see saabi community siin pisikeses eestis ja hingega töötavad autoarstid(pole seda muude markide puhul märganud)
Nädal tagasi sai juba ise see agitaator(informaator) oldud ja nüüd sõbral ilus läikiv 9-5 ukse ees:)
"Nägin eessõitva SAABi küljes www.saabnet.ee kirjaga numbrialust"
Minugi meelest teeb asukoha märge elu palju lihtsamaks, kui seda pole siis leiuta, kuskohas nüüd see või teine kirjutaja paikneb, eriti kui midagi müüa pakutakse ja kohe ei taibata ka juurde lisada asukohta.Algselt postitas: Cyber
Ma nagu eriti ei kiirustanudki kinnipanekuga. Lihtsalt jupp aega pole ükski number muutunud.
Mis puutub altiivsetesse külastajatesse, siis hämmastusega avastasin, et väga paljud on ilusti ära märkinud oma asukoha, seega ikka käiakse.
Nojah, ma registreerin end tööle jõudes esimesel võimalusel ja loen (vahel ka kirjutan) kui rahulik moment tekib...Viimased 50 külastajat on tavaliselt alati kuhjaga täis.