Seega, kõik valima

to Mayhem: Nägid ükspäev ühte nõmedat inimest, nt tänaval vastu tulemas või poes sind jõllitamas? Selline hästi ebameeldiv tüüp oli? Tema otsustabki sinu eest: palju su palk hakkab olema tulevikus, kuidas su lähedased toime tulevad, kas sul on kodukohas teid, millel sõita jne. Sest see nõme inimene valib sinu eest. Ja neid nõmedaid pole mitte vähe ning nad käivad karjakaupa valimas...Algselt postitas: Mayhem
Mul see idioodi kaart ikka on aga mitte sellelugejatpole olnud aega ja viitsimist seda hankida.
Lisaks kõigele olen ka laisk ja valima loivata ma ka ei viici.
Algselt postitas: Mayhem
Mina küll ei hakka vinguma, kui valimised möödas on ja mingid juhtoinad eestit jälle käkkima hakkavad. Mul omaelu kah olemas mida elada;)
Algselt postitas: Mustang
ID-kaardi paroolid teadmata kohas kindlate asjade hulgas![]()
Algselt postitas: Anti-flag
Kogu see valimise jama imeb.![]()
Algselt postitas: Mustang
P.s ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes hääletaks keski poolt![]()
Puhtalt huvist küsin, et mismoodi see välismaal hääletamine toimub? Need eestlased, kes elavad kodunt veel kaugemal, kui 3000 krooni, saavad ju ka lõppude lõpuks valida.Algselt postitas: krss
Varasematel aastatel läks mulle endale hääle andmine maksma umbes 3000kr - just nii palju maksis sõitmine koju Eestisse valimiste ajaks.
Jah, käisin 4a tagasi valimas ja olen mõned korrad viimase 4 aasta jooksul pukis olnud mehi kirunud, kuid arvan, et mul see õigus, sest ma vähemalt PÜÜDSIN oma häälega asja paremaks teha. Eriti nõmedad on need, kui valimas ei käi, kuid ikka kirudvad. Kui ikka mitte midagi asjade paremaks muutmise nimel ei tehta, siis pole ka vaja vinguda.Algselt postitas: maxuud
Kirumisest ja mittekirumisest.
Kui sa käisidki 4 aastat tagasi valimas, kas siis julged öelda, et pole selle 4 aasta jooksul kordagi valitsust kirunud. Alati on olemas selliseid poliitilisi otsuseid ja seaduseid millega vähemal või suuremal määral ikkagi rahul ei ole ja siis mõtled, et enam küll valima ei lähe.
Hansas maksab lugeja 90 meie raha ning saadetakse kohale 5 tööpäeva jooksul. Seebipanga kliendid saavad endale sama raha eest lugeja pangakontorist soetada.Algselt postitas: Cyber
Kel ID-kaardi lugejat pole, aga kes on Hansapanga kliendid, siis te saate omale tellida hanza.netist kaardilugeja, saadetakse koju postkasti see teile..Pole vaja isegi poodi minna selleks. Võibolla on ka teised pangad taolisi pakkumisi teinud, kahjuks ei tea...
Algselt postitas: maxuud
ID-kaarti ei oma põhimõtteliselt, lihtsalt ei soovi kõikide totrustega kaasa minna mida "ajugeeniused" välja mõtlevad.