/me ei laula isegi dushi all - kole on kuulata

Seda ütled Sina kui elukogenud inimene. Aga 16 aastastena olime kõik piisavalt mõjutatavad nii sõprade kui vanemate arvamusest, ega osanud kriitiliselt hinnata, kui palju see arvamus tegelikult üldse väärt oli. Ei maksa unustada, et selle saate algus tähendabki eelvooru, kus kehvemad või siis niisama tolad välja praagitakse. Reeglina lihtsalt seda eelvooru ei näidata, aga usun, et Eurovsiooni laulude konkursi eelvoor võiks olla enamvähem sama lõbus, kuna ka sinna lähevad paljud lihtsalt kiire kuulsuse nimel proovima:)Laps ei oska laulda, aga ema ütleb, et mis siis, esineda tuleb ikka...kui sa pole kuulus siis sa pole midagi
Algselt postitas: krss
Aga 16 aastastena olime kõik piisavalt mõjutatavad nii sõprade kui vanemate arvamusest, ega osanud kriitiliselt hinnata, kui palju see arvamus tegelikult üldse väärt oli.
Algselt postitas: kasparius
kuram, siit tuleb hoopis üks teine huvitav asi minu jaoks välja. Srt OT: Saabnetis on mitmeid koorilauljaid. kas mõni praegu ka tegeleb laulmisega? Küsin sest ise laulan aktiivselt väikeses kammermeeskooris. oo Cyber ära palun kustuta!
Eilset saadet oli valus kuulata kohati ja kõige hullem oli see poolvene kukk, kes Rauda sõimas. Mitte oma hääle, vaid attitude poolest.Totaalne superstaar.
Algselt postitas: snowguy
no mina olen ka kümme aastat koorides kirenud madalamaid noote....hetkel tartus kammerkooris:)
aga sellest kasparius võiks eraldi teema teha:thumb: