O: GSM antenn
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Selline lugu, et on antennike kärna tõmmanud ja sammaldunud. Otsest ülesannet minu silmis tal pole kuid kriibib silma. Olles silmitsenud sama aastakäigu ja vanemate masinate samasugust antenni on need nagu uued. Head ideed teretulnud.
Tundub kallis lõbu.
Kui tahad, et sul lihtsalt uim katusel, siis see maksab ca 900 eeku aga kui sa tahad, et see uim midagi ka teeks, siis küsitakse ca 2500 eeku
terv, teager
Kui tahad, et sul lihtsalt uim katusel, siis see maksab ca 900 eeku aga kui sa tahad, et see uim midagi ka teeks, siis küsitakse ca 2500 eeku

terv, teager
Algselt postitas: rantto
Selline lugu, et on antennike kärna tõmmanud ja sammaldunud. Otsest ülesannet minu silmis tal pole kuid kriibib silma. Olles silmitsenud sama aastakäigu ja vanemate masinate samasugust antenni on need nagu uued. Head ideed teretulnud.
Aga kas sa ei ole mõelnud teda korda teha. Keera maha puhasta ära, liimi vajadusel, pahtelda, kruntvärv alla siis must peale jne. Kui ise teha siis tuleb odavam kui uus osta. Kuid pole ikkagi uus.

Iga ratas veab and then some!
- rantto
- Saabiklubi liige
Asi selles, et ta on nagu kerra ennast tõmmanud ja miski 0,4mm katuse pinnasts kõrgemal. Lõhed on mõlemal pool nagu kraatrid. Näiteks Hr. Roomlasel on samasugune antenn, mis läigib ja puha.
Kuidas sellesit vigurit katuselt kätte saada? Polster maha ja mutter lahti? Uue hind on päris räige ja mina sellele antennile rakendust pole leidnud, kaldun selle dublandi poole.
Kuidas sellesit vigurit katuselt kätte saada? Polster maha ja mutter lahti? Uue hind on päris räige ja mina sellele antennile rakendust pole leidnud, kaldun selle dublandi poole.
Kusagil on värviahjus liiale mindud.Miski muu seda antenni küll selliseks ei tee.
sry.ot.
sry.ot.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- rantto
- Saabiklubi liige
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/6858 ... bluts9.png[/IMG]
Selline nublu oli paigaldatud ühle 99aTiD-le mida oli ehk taganud sama saatus.
Selline nublu oli paigaldatud ühle 99aTiD-le mida oli ehk taganud sama saatus.
Tevalost (ELFA) saab nii mõndagi http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi?ec=2a14b4c . Huvi võiks pakkuda tooted koodiga 78-075-63 ja 78-076-54. Kas nende pistikud kohe sobivad ei tea aga selle vastu vast leiab rohtu sealt samast. Muud kohad kust võid antenne vaadata on Yeint ja siis veel ka Serigo elektroonika.