D116 kirub iisakut

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
MadMan

meega teed jne
:D :thumb:

aga nüüd on vist kõik öeldud. saab lahmimise saata sinna kus on selle koht.
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Algselt postitas: vulkanus
minumeelest on selline asi äärmiselt alatu. Kuidas saab inimene niimodi laimata kui ise süsteemi põhimõtet ei tea
Ma ei tea, kas Troostis lastakse omanikul ka remonti kõrvalt jälgida, mina igatahes olen Anti juures alati jälginud töö käiku ja ise teadmisi kõrvataha pannud, et järgmine kord ollla targem ja asi ise ära teha . Nii saab ka adekvaatseid otsuseid vastu võtta, kui midagi on tõesti tarvis uue vastu vahetada.

Ma tean süüsteemi! Esimene saab 9000 -86 , mis osteti -96 aastal ja, mida(isaga) oleme omal jõul ärapidanud(keti vahetus ise, laagrite vahetus peaaegu kõik tööd mis võisid tekkida auto kasutusel kuni -05 aastani (kere väsis ära jai lammutamiseks, sest oli ostetu teine 9k, hea oin kui on varuosad). Kui tegin ise siis ainult ma teadsin kas auto on TURVALINE. Ainukene mida ei juhtunud probleeme käigukastiga. Ja selle pärast ma küsin KIRJALIKULT(sest nii saan parem aru, kui räägitakse telefooni teel, mida on vaja kuhu panna ja mis käik tuleb sisselülitada-meelde kindlasti ei jää). Ja pidevad visiidid Tallinna on ka vägakulukat, mitte ainult kütaus......
AS Carringi pöördun ainult elektriliste muredega, mida ise kuidagi ei saa teha(ootan pakkumisi TECH 2).

Sorry, et solvasin Hr. Iisakut, aga mulle meeldib töö kui kõik peale seda on ok, siis ei ole rahast kaju kunagi ja ei tekki sellisedi teemasi.:bs:
__In Boost We Trust__
Vasta