Kunagi oli selline värk, et ühele Opel Rekordile (1985 2.2i) sai peale tõstetud teine mootor ja see ka 1985 2.2i ja erinesid igasugu kinnitused ja voolikud jne.
Pärast sai siis mõtlema hakatud, et mis krdi pull on. Tuli välja, et asendusmootor automaat kastiga autolt ja see auto kuhu läks oli manuaal kastiga. Plokikaaned olid zuz erinevad.
Äkki Cyber sul ka sama jama ?
Mootorivahetus: karburaatorilt sissepritsele.
Algselt postitas: RyhkijaEi ole nii roosilised, ikka mõned okkad on kah - karpaga massina bensupumpa käitab nukkvõlli otsas olev ekstsentrik, mida pritse nukkvõllil pole, aga mida saab sinna otsa treida (Nunnule treiti pritsega doonormootori nukkvõllile Tartus, ühe FI-s töötava taadi poolt). Lihtsam otsida sobiv doonormootor, võibolla ka odavam ...Algselt postitas: KT100
Ma vaatasin, et sissepritsel on seal samas bensupumba kohas mingi teine agregaat... nukkvõll on ikka samasugune vast... lihtsalt bensupump peale keerata ja peaks töötama
aga kas asjad nii roosilised on?
Kas nukka tuleb lihtsalt maha treida, et see ektsentrik tekiks sinna? Põhimõtteliselt pean treialile teise nuka viima, et ta teaks, milline teha?
Seoses kevadega turgutan masinat veits, vahetan plokikaane koos kogu krempliga.
Üks küsimus veel: kas keti korrasolekut on võimalik ka visuaalselt hinnata?
Parim, kui saad treialile miskise näidise ette anda, mille järgi teha - mu mälu järgi on sellel ekstsentrikul ka soon sees, kus bensupumba hark jookseb - ilma originaalilt mõõte võtmata on ilmselt umbe keeruline õigesti teha.Algselt postitas: KT100Algselt postitas: Ryhkija
Ei ole nii roosilised, ikka mõned okkad on kah - karpaga massina bensupumpa käitab nukkvõlli otsas olev ekstsentrik, mida pritse nukkvõllil pole, aga mida saab sinna otsa treida (Nunnule treiti pritsega doonormootori nukkvõllile Tartus, ühe FI-s töötava taadi poolt). Lihtsam otsida sobiv doonormootor, võibolla ka odavam ...
Kas nukka tuleb lihtsalt maha treida, et see ektsentrik tekiks sinna? Põhimõtteliselt pean treialile teise nuka viima, et ta teaks, milline teha?
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

Ma võtan enda oma pealt maha siis ja annan näidisena kaasa.
Küsimus oli lihtsalt see, et kas see soon tekitatakse sinna ainult maha treies või tuleb midagi juurde ehitada. Ei viitsi enda oma lahti kakkuda, et vaadata
Küsimus oli lihtsalt see, et kas see soon tekitatakse sinna ainult maha treies või tuleb midagi juurde ehitada. Ei viitsi enda oma lahti kakkuda, et vaadata

Vanemad nukkvõllid olid kõik meh. pumba nukaga,universaalsed.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Tundub, et väga lihtne selle ektsentriku tegemine ei ole. Juhul, kui nüüd ma saan selle soone sinna sisse, jääb see ka kestma? Targemad rääkisid, et nukk on väljast ainult karastatud, kui maha treida sealt, siis see jääb pehmemaks.