Klubikiirendus ja suvine kokkutulek 21-22.07.2007

Ühised tegemised
Vasta
iisak

Nii.
Käidud ka Allika talus.
VÄGA BRO KOHT:thumb:
Peremees samuti.
Oodatakse meid 21.juuli alates 11.30-st.Tänu Trionicule ka ettemaks tehtud:beer:
Katusealuseid magamiskohti ca 35-voodiasjad ise kaasa.Kämpinguid küll 3 aga üks on Iisakule broneeritud:wise:
2 sauna-mõlemad vee ääres.3 pikka lauda,kuhu kõik lahedasti peaks ära mahtuma. 2 grilli-äkki keegi võtab võimaluse korral oma "ufod" kaasa?
Hetkeseisuga on siis nii rada kui kokkutulekukoht meie omad:headbang::headbang:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Nii, Registreeruge end oimetuks.

Pisut juttu ka juurde, et pärast ei oleks üllatusi:

Kiire kondikava:
Kogunemine alates 11:30 Allika talus
Avamine, lipp masti, kõned-lilled.
kell 13:00 paiku stardime Haapsalu suunas (ca 70km)
14:00 teeme algust kiiresti sõitmisega. Teeme seda kohe mitu head tundi. (Vihmase ilma korral leiame mingi alternatiivi, kasvõi vigursõidu. Võite oma auto pidurdusvõimeid proovida märja peal jms...)
Vast umbes 18:00 paiku liigume tagasi Allikale, kus kinnitame keha, käime saunas, jõmiseme.

Allikal loomi ei kiusa, tümakat ei lase (OK, päeval võib pisut). Käitume korralikult jms.

Kiltsil sõitjad maksavad selle lõbu eest eraldi. Ei oleks ju õiglane küsida niisama vaatajate käest pappi?? Summa ei ole mingi astronoomiline, ma ei usu, et see summa läheks üle 200.- aga ilmselt jääb tunduvalt madalamale. Hetkel karjuks maha sellise numbri, et rajale pääseb 30 autot! Selle numbri muutumise üle otsustame hiljem, kui näeme, kui suur huvi on. Kes ees, see mees!

See on siis kiire ülevaade, täpne kava tuleb hiljem. Majutuse hind tuleb ka pisut hiljem, vaatame palju rahvast tuleb..:) Koht on väga mõistliku hinnaga, niiet ka see ei mõju teie rahakotile hävitavalt.

EDIT: ahjaa, nö majakohti pigistab ~40 sealt välja, juhul kui ka peosaalid ja saunad ära kasutada.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
krss

Allikal loomi ei kiusa, tümakat ei lase
Kas inimese kõige suurema sõbra võib kaasa võtta?

Kas Allikale päeval kogunemine on kohustuslik? Usun et nii mõnigi sõiduhuviline alustaseks parema meelega päeva otse Kiltsil, saaks sama päeva hommikul kauem magada, jaksaks õhtul pikemalt Saabe fännata :headbang::head:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Loomi (koeri siis) ei tahaks... Seal talus pidi igasugu koduloomi olema, ei oska öelda, kuidas nendega suhted saavad olema, seega parem vältida eos võimalikke jamasid.

Mis puutub hommikul Allikale tulemist, noh, oleneb kuspoolt sa tuled. Ametliku avamise ja lipuheiskamise teeme me seal ära.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Näed siis, 2/3 esialgu välja käidud kiiresti sõitjate hulgast juba täidetud.
Pilt
kyly

OT, ma tean-tean, aga ei suuda kirumata jätta :angry:

Ehh, Cyber..
Ma ju pool eelmist ja terve selle aasta kokkutulekute "hiilgavaid" ajastusi omaette kirunud. Täpsemalt enam ei anna kogu aasta seest ühte ja ainumast nädalavahetust leida kus meil edasilükkamatud ja ümbermõtlematud üritused paika pandud.. :wall:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ja tut ne pritšjom.... Mina olen lihtsalt hääletoru siin. Aeg võeti vabadest võimalikest esimene...:) Pole midagi, peame sind hea sõnaga meeles, eks sa luksud siis ka kõige muu juurede..:D
Pilt
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Cyber
Loomi (koeri siis) ei tahaks...
Ma tean vähemalt ühte, kes seetõttu ka ise tulemata jääb :( ... aga võibolla on neid enamgi .....
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
iisak

Ma tean vähemalt ühte, kes seetõttu ka ise tulemata jääb :( ... aga võibolla on neid enamgi .....
Andestust aga ma ei saa aru...
Kas tõesti on nii raske jätta oma neljajalgne sõber üheks päevaks koju???
Meil on Saabiklubi kokkutulek,mitte Kennelliidu- või bolonkanäitus:angry::angry::angry:
Trionic
Saabiguru

Loomaomanikud ei taha aru saada,et paljud inimesed kardavad koeri,mõni lehmi-lambaid jne. Võõrad, laps+peni ei pruugi alati võrduda ülevoolava sõprusega.
(pererahval suur loomakari lahtiselt ümbritsevatel aasadel)
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Algselt postitas: iisak
Andestust aga ma ei saa aru...
Aga Sa vähemalt püüa aru saada ...
Kas tõesti on nii raske jätta oma neljajalgne sõber üheks päevaks koju???
... , et kõigil pole oma maja ja aeda, kuhu kuts südamerahuga endast maha jätta, teades, et tal on olemas söök, jook ja liikumisvõimalus ja aianurgas paigake, kuhu hädale minna.
Meil on Saabiklubi kokkutulek,mitte Kennelliidu- või bolonkanäitus:angry::angry::angry:
Seda tean ma niigi, paraku tuleb teha ülepäevaste ürituste puhul karm valik, mis lähtub sellest, et oma lemmiku eest ollakse vastutav.
Ma ainult ei mõista, miks oma arvamuse avaldamise peale niimoodi vihastutakse :freak: GEP???

Trionicule: Kui pererahval suur lahtine loomakari on, siis ilmselt jätavad üritusele tulemata ka need, kes kas kariloomi või üldse loomi pelgavad või ei salli? Loogiline järeldus Su enda lausest ...
Loomaomanikud ei taha aru saada,et paljud inimesed kardavad koeri,mõni lehmi-lambaid jne. Võõrad laps+peni ei pruugi alati võrduda ülevoolava sõprusega.
(pererahval suur loomakari lahtiselt ümbritsevatel aasadel)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

No jätavadki siis.. midagi pole teha. Koht on selline. Samas lehmakari ilmselt saunade vahel ei jaluta. Ja inime ei pea minema põllule neid taga ajama kui ta neid kardab. Koeri sa aga ilmselt kuhugi koplisse ei pane.
Pilt
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Cyber
Koeri sa aga ilmselt kuhugi koplisse ei pane.
Küll aga saab koera rihmas enda juures hoida ja piisavalt jaheda ilma puhul ka autosse jätta.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

No ja mis siis saab kui mina oma 32 liivahiirt kaasa võtan ning iga 15 min tagant pissitama lasen? Ei kujuta küll ette mis naised selle peale tegema hakkavad:D:D:D
To: Ryhkija no offence aga loomad võiks jah koju jätta. Kes teab mis jama võib tulle nendest seal rahvamassis(püüan mitte koeri solvata). Mõned inimesed näiteks on allergikud jne...
iisak

Algselt postitas: Ryhkija

... , et kõigil pole oma maja ja aeda, kuhu kuts südamerahuga endast maha jätta, teades, et tal on olemas söök, jook ja liikumisvõimalus ja aianurgas paigake, kuhu hädale minna.
Sry OT pärast,aga kas ei ole siis ühtki sõpra kelle juurde oma koer jätta? Või ei taha millegipärast keegi teda enda juurde?
Paljud lapsevanemad leiavad oma imikutele hoidjad ega pea paljuks tulla kasvõi pooleks päevaks kohale,sina aga ei leia oma neljajalgsele sõbrale kohta...
Btw,kas sa pead seda suurt koera korteris? Mina nimetan seda LOOMAPIINAMISEKS:fight:
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Läbu jätkuks: jupats miks sul 32 liivahiirt on? Eks iga lemmikuga on väljasõitudel probleeme, mind isiklikult ükski loom ei häiri, pigem olen loomasõber:)

Edit: Suured rahvamassid on lemmikule ka kurnavad, meenub eelmise nädalavahetuse kassinäitus Põlvas kus kassidel oli tõsiselt kopp ees.

EDIT: Vaatame nüüd tõele näkku, pisut koomiline, et keegi omab 32. liivahiirt aga sellegi poolest jupats jõudu ja jaksu.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Jätkem need koerad koju, eks. Ma tean nii sinu koera, Ryhkija kui ka Krss'a oma. Täiesti normaalsed koerad. Aga sellegipoolest ei võtaks ma koeri kaasa suurema rahvahulgaga üritusele.
Pilt
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Algselt postitas: rantto
Läbu jätkuks: jupats miks sul 32 liivahiirt on? Eks iga lemmikuga on väljasõitudel probleeme, mind isiklikult ükski loom ei häiri, pigem olen loomasõber:)

Ah tead sai lollipeaga 2 "isast" hiirt ostetud. Algul vaatasin, et on lillad aga näe üks oli hoopis emane. Need ju paljunevad nagu umbrohi:D
EDIT: peab Iisakule jälle õlut viima, et ta maha rahuneks:D(vaata järgmist postitust) sry OT
iisak

Ok,aitab.
Meil on siin kokkutuleku teema,mitte,et "mitu kassi sul on?"
Lemmikloomade jaoks tehke teine teema...:wise:
tarmiit
Saabiklubi liige

Aga MILLES on probleemi!! Mina ei sa aru?? Olen KÕIKIDEL kokkutulekutel käinud,mis on seotud saabnetiga ja pole sellist jagamist olnud!! Kes mida kaasa võib võtta ja kui palju juua.... MIS TOIMUB!! OK! mõni on läinud liiale,aga me oleme kõik inimesed!!
Kõik üritused on SIIANI sujunud hästi! Kui majutaja ütleb,et oma lemmikloomi kaasa ei tohi võtta,siis aru saadav,aga muu.....kas ültse TOHIB kohale tulla nii-sama??......Viimasel ajal nii-palju liigset möla ja inisemist teine-teise kallal,et kisu või SÄRK seljast!!:headbang: VOT!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
krss

..kas ültse TOHIB kohale tulla nii-sama??......Viimasel ajal nii-palju liigset möla ja inisemist teine-teise kallal,et kisu või SÄRK seljast!!
Täpselt seda kehtestamist ja sallimatust hakkab üha rohkem olema täis kogu Saabnett ja Internet üldse, mitte ainult see teema. Millest need pinged inimestel? Tavaliselt pannakse sellise läbu peale juba teema lukku :P

PS: liivahiirte vastu pole midagi, ma ei tuleks selle pealegi, et soovitada kellelgi oma karvane pereliige koju jätta. Korraldaja (nii koha omanik kui klubi poolne korraldaja) nõudmised on muidugi ülimad, töö ise kiiduväärt :notworthy: ja tingimuste üle ei peagi vaidlema, kellele ei sobi, need lihtsalt ei tule. Loodetavasti on see mõnede tingimuste ümber tekkinud arutelu kellelegi stiimuliks järgmine aasta ise suur korraldamistöö ära teha ;)
iisak

Ei olegi mingit inisemist ega õelutsemist...:wise:
Lihtsalt seekord org-komitee otsustas nii.Seda enam,et see oli ka peremehepoolne palve.Just lammaste pärast.:facts:

LAS KOERAD HAUGUVAD,(KOKKUTULEKU)KARAVAN LIIGUB EDASI....
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

Äkki on peremehel kena kiisu,kel Jupatsi liivahiirte üle hea meel on?
suur

Ma ei saa sellest vingumisest aru. Reeglid on reeglid. Kui on kirja pandud, et koha omanik ei soovi, et külastajad oma lemmikloomi kaasa võtavad, siis nii ka jääb. Need kellele reeglid on vastuvõetamatud, jäävad koju ja jutul lõpp.
Kui LE ütleb, et lubatud suurim kiirus on 90 km/h , siis te ei hakka ju hädaldama, et ma tahaks ikka kahe sotiga sõita. Kurat küll!

[size=-2]Suur@jääb ise ka oma kehvade joomakommete tõttu tulemata[/size]
Kasutaja avatar
Rästas

Ma nii tahaks nati kaasa rääkida. Kui ma nüüd väga sobimatult e. OT käitun, lööge uks kinni, respect :)

Olen oma Jack Russell Terjeriga paljudes kohtades käinud, igale poole siiski kaasa ei võta, sest see seab teatud piirangud.
Ma ei ole näiteks oma koera võtnud kaasa reisides Araabiamaadesse (kus ma sukeldumas käin), sest seal on koer räpane loom, kelle liha ei kõlba süüa ja koerad peaks kõik maha tapma. Ma ei võta oma koera kaasa üritustele või keskkonda, mis võib talle psühhotraumat põhjustada: rallid, kiirendusvõistlused, jalgpalli- jm võistlused. Samuti ma ei võta oma koera kaasa, kuhu ta oodatud/soovitud ei ole!

Looma transportimiseks on transpordipuur, milles ta magab ja ka siis istub, kui selleks on vajadust. Kui koer on sotsialiseeritud, ei lähe ta haukuma ühtegi lehma, lammast, last ega täiskasvanut, samuti ei aja ta kedagi taga, kui selleks pole luba antud (mänguluba). Lisaks: pole vahet, kas sul on koerteris liivahiir või dogi- see pole loomapiinamine. See arvamus ei ole õige. Loom ei vaja magamiseks, söömiseks rohkem ruumi, kui inimene. Temaga on vaja TEGELEDA (sotsailiseerida, jalutada, joosta, õpetada, mängida jne), kui sa seda ei tee, siis on tegemist küll piinamisega. Koerte vastu pole tüüpilist allergiat tähendatud. Allergat tekitavad kassikarvad. Koerte vastu tuntav allerga võib olla psühholoogiline (saanud lapsepõlves pureda vmt).

Ma austan korraldaja toimkonna (või platsi omaniku) reegleid. Siin ei tasu vaielda, see on selge.

ERAND: Isegi, kui omanik on kindel, et ta koer on sotsaliseeritud, ei pruugi ta seda mingil hetkel olla. Kahe (ja ka mitme) koera vahel võib alati tekkida mingi kommunikatsioonihäire- positsiooni küsimus ntx.
Mul on kogemus eelmisest nädalavahetusest, kus oli koos 30 sotsialiseeritud russellit. Üks neist pidi minu koeral silma peast välja rebima, sest ta oli selle ala (kus üritus toimus) peremees ja pidas vajalikuks end ühel hetkel kehtestada.
Vasta