Saab 9-3 2.0, 1999, Kolhoos, Kolhoositar

Kasutaja avatar
kolhoos

Algselt postitas: Anti-flag
Täna nägin oma silmaga ära, parkides sinu auto kõrvale ja uudistasin natuke sisu :red:. Kuna sul oli lapse häll seal kõrval istmel siis küsimus kas laps on kaardilugeja? :D
/edit Üks naine valgetes pükstes ja teine tumedate juuksetega käisid ka vaatamas, et kuidas see rool sinnapoole sattunud on:eureka:

Kaardilugejaks ta jah :P ja vastutulevate juhtide punnsilmsuse harjutamiseks. (ehk siis, vastusõitjatel lähevad silmad punni, kui näevad kaheaastast roolis):headbang::thumb:
Kasutaja avatar
kolhoos

Algselt postitas: roomlane
Algselt postitas: kolhoos
Kaardilugejaks ta jah :P ja vastutulevate juhtide punnsilmsuse harjutamiseks. (ehk siis, vastusõitjatel lähevad silmad punni, kui näevad kaheaastast roolis):headbang::thumb:

Võiksid aretada kaardilugejale ka rooli, nagu Simpsonites :) Mul on NG900 4-kodaraga rool ilma turvapadjata olemas, kui mingit projekti sellega teha soov...
:eureka: Mõtleme.
Kasutaja avatar
kolhoos

Saabil on see häda et koht kuhu võiks kaardilugeja rooli panna asetseb airbag. Siit ka küsimis kas keegi oskab kõrvalistuja airbagi deakiviseerida?

See küll saabidega kokku ei lähe, aga ikkagi näitan ka mu teist autot. Edevus;)
Pilt
Jürgen

OT: kas selle kavatsed ka Eestis arvele saada? :love:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Oot, kuidas sa üldse turvatooli siis kõrvalistmel kasutada julged?
airbagi ees ei tohi neid "selg ees" turvatoole kasutada, sest need ulatuvad kaugele ette ja saavad selja tagant nätaka palliga. Kui näoga sõidusuunas, siis ei tohiks sellist muret olla.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
kolhoos

Ümberasuja varaga ei ole probleeme Eestis arvele võtta ükskõik millist autot.
Kasutaja avatar
kolhoos

Algselt postitas: Cyber
airbagi ees ei tohi neid "selg ees" turvatoole kasutada, sest need ulatuvad kaugele ette ja saavad selja tagant nätaka palliga. Kui näoga sõidusuunas, siis ei tohiks sellist muret olla.

Näoga sõidusuunas saab kasutada ainult teatud turvatoole. See on turvatooli kasutusõpetuses kirjas, või tootja kodulehelt saadav info.:cool:
Kasutaja avatar
kolhoositar

Algselt postitas: kolhoos
Algselt postitas: Cyber

Näoga sõidusuunas saab kasutada ainult teatud turvatoole. See on turvatooli kasutusõpetuses kirjas, või tootja kodulehelt saadav info.:cool:

See siis minu postitus oli, on.
Kasutaja avatar
Rästas

Registreerusid uue kasutajana?
Kasutaja avatar
kolhoositar

Algselt postitas: Rästas
Registreerusid uue kasutajana?

Keegi ju vibutas mulle kõvasti näppu. Eks ma siis võtsin noomitust kuulda ja parandasin vea.:)
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Täna hommikul sõitsin linnast välja Kamja poole ja reka varjust piilus seesama Saab paremalt poolt kas rada on vaba, et mööda sõita. Parempoolse rooli eelis:)
Kasutaja avatar
kolhoositar

Algselt postitas: rantto
Täna hommikul sõitsin linnast välja Kamja poole ja reka varjust piilus seesama Saab paremalt poolt kas rada on vaba, et mööda sõita. Parempoolse rooli eelis:)

Ma sõitsin tööle hommikul. Nagu needus jõuavad yheksa paiku Võrust tulevad rekkad sel kellaajal Tartu kylje alla ja nad sõidavad ju keset teed .:evil: , paremalt poolt on parem vaateväli (olenemata kummal pool sul autol rool on) ;)
Vasta