Suvekokkutulek 2007: järelkajad

Ühised tegemised
Vasta
iisak

Esimese korra kohta sujus päris hästi või mis?
Ainus,mis tuju totaalselt nahka keeras oli telefonikõne Kaitseliidu "esindajalt" ja sealt kuuldud sõim:gun::gun: kuna julgesin kahelda nelja "turvaja" kasulikkuses ja nende tasustamises. See teema pole veel lõppenud:fight:
Olen nõus kõigi nendega,kes arvavad,et võiks natuke sagedamini selliseid "kihutamisi" korraldada. Juba tänasest hakkan rabelema selle nimel,et enne sügist veel üks võistlus maha pidada-kas 1/4miil või 1km.
Siis aga oluliselt sujuvama korralduse ja korraliku supikatlaga kohapeal:beer:
Tänan kõiki kohaletulnuid positiivsete emotsioonide eest.
Ahjaa. Kui taevas meile Trionicuga jõudu ja värskust annab siis kutsun kõiki sel laupäeval s.o.28.07 Tartusse kaasa elama Speedest 1000EUR sõidule ja Klubilippu lehvitama.Loodame selleks ajaks Talladegale uue mootori ja siduri installeerida ning Hallile suuremad nitrodüüsid panna:head:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Juba esmaspäev?? Üks öö jäi kuidagi imelikult lihtsalt vahele..:) Seda pole ammu juhtunud enam.

Pildimajanduse saab tõsta kindlasti saabneti serverisse. Zazou on miskit pidi neid uploade lubanud rahvale, ehk ta teeb ka sel korral seda.

Omal oli päev korras juba peale esimest sõitu. Millegipärast olin üsna kindel, et 200 ma välja ei pigista. Esimese sõidu 205 oli aga juba kõigi ootuste ületamine. Kolmandas sõidus 207 jäi parimaks, Peeglite maha keeramine ei muutnud midagi..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Algselt postitas: Cyber
Juba esmaspäev?? Üks öö jäi kuidagi imelikult lihtsalt vahele..:) Seda pole ammu juhtunud enam.

Oi, tere hommikut!

Ega auto käivitamisega probleeme ei olnud? Saime vist õigel ajal tuled maha keerata...kaua sa ikka seda akut seal metsas forsseerid!

Tänud ilusa ja toreda kokkuka eest. Ülimalt äge oli vanu tegelasi ja ka uusi tegelasi näha ja juttu puhuda.

respect
no fear ja minu pere, eriti lapsed olid sillas!!!
IFF
Saabiklubi liige

Üritus oli mõnus. Korralduse kohapealt võiksin nuriseda küll ainult, enda laiskuse üle. :) Muidu sujus kõik tip-top.

Kahju muidugi, et ühtegi lõplikult korraliku tõmmet teha ei saanud. Selliseid pool piduseid tõmbeid see eest sai mitu. Esimene test mõõtmine andis tulemuseks 217 km/h. Sinna oleks veel lisa saanud küll. Aga noh jääme siis ootama järgmist üritust. ;)

Edit: ametlikul mõõtmisel saadud 201, tuli juba vaba käiguga. :angry: Tundsin, et midagi on hapu ning mõnisada meetrit enne lõppu võtsin käigu välja. :(
Iga ratas veab and then some!
suur

Nüüd on vähemalt kasutaja Fukiku poolt Järve Selveri parklas salaja tabatud punase saabi saladus avalikustatud.

Olgugi, et kohal ei käinud, kiidan korraldajaid.
torque
Speedy Gonzales

Üritus oli supper,tänud korraldajatele kindlasti tuleks teha see aasta veel üks kiirendus üritus seltskond lahe ilusaid autosi palju,enda sõiduga ülimalt rahul ja no muidugi surr on ikka päris jõhker värk, eluks ajaks jääb meelde-ühesõnaga kordaläinud nädalavahetus
Tech2 abi tartus (veakoodide lugemine ja remont) 56620138
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Üritus oli mega ja sujus sellise rahvahunniku juures täitsa ladusalt. Kiltsil oli 100% lõbu ja adrenaliini. Tulemustega ja afterpartyl napsutamisega rahul ning nüüd edukalt puhkuselt tööle maandunud. Korraldajatele ja osalejatele suur kummardus.

Wilddog AKA Burnout :D
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: täpp
palju te ilmataadile maksite?
Sa ei taha teada..;)
paljud lasid gaasi lahti juba enne esimest koonustepaari, seega nii mõnigi oleks saanud üsna mitu, kui mitte kahekohalise arvu võrra suurema kiiruse tulemuseks
huvitav, sai küll öeldud, et lõpus tuleb täisgaasil kõigi koonuste vahelt läbi sõita ja siis alles lahti lasta.
ja keegi teie serverihaldajatest võiks ühendust võtta, et pildid teie serverisse panna, ehk siis son nad teil endil rohkem käepärast ja mina ei pea muretsema, kui midagi vastu taevast peaks lendama kodukaga :)
Ma tõmbasin selle galerii hetkel ka saabneti serverisse. näeb neid siit kohast

Will, su kolmanda koha auhind on minu juures..

Viktoriini küsimused-vastused paneme ka välja. Hetkel jäid nad sinna Iffi läpakasse.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
wyxx

Tore kuulda, et üritus fantastiline oli!

Kahjuks ei saanud sel korral kuupäevade sobimatuse tõttu kohal olla.

Aga tore on lugeda ülikiitvaid märkeid Saabnettlaste vaimuühtsuse ja -sobivuse kohta. Püüan ka ise järgmistel kordadel siia sujuvalt sulanduda.

MItmel masinal siis ülikiirenduses võhm otsa sai? Pelgalt info pärast pärin.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: wyxx
MItmel masinal siis ülikiirenduses võhm otsa sai? Pelgalt info pärast pärin.
Iffi autol väsis sidur ja DI... Iromanil kahtlustati esialgu plokikaanetihendit, aga härrased spetsialistid uurisid ja puurisid pisut ja tunnistasid selle kohapeal siiski töötavaks. Igaks juhuks küll rohkem õrritama ei hakatud ja rohkem ei sõidetud.
Pilt
suur

mind hakkas huvitama, mis kodanik torque aeru kapoti all peidus on. Iromani kapotialusest on mingi aimdus olemas, kuid tonnise kohta üllatavalt häid tulemusi näidanud torque masin on foorumis lahkamata.
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Kui iisak siin juba järgmist üritust korraldama plaanis hakata sel sügisel siis teeks ettepanekuks teha miili kõrvale ka 1km distants (nagu Plasmet Top Speedil). Väikse töömahuga vurriga mootorile on vist miil pisut liiast, ega enam alates 180km/h-st erilist äkilist minekut pole :)
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Jaanus
Kui iisak siin juba järgmist üritust korraldama plaanis hakata sel sügisel siis teeks ettepanekuks teha miili kõrvale ka 1km distants (nagu Plasmet Top Speedil). Väikse töömahuga vurriga mootorile on vist miil pisut liiast, ega enam alates 180km/h-st erilist äkilist minekut pole :)

Järgmine tulekski nagu Iisak kirjutas kas 1/4 miili või 1 km.
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

1km oleks lahe :headbang:
Algselt postitas: IFF

Kasutaja avatar
Rästas

Tekkis selline küsimus:
Kas oleks mõistlik pärast sellist tulistamist lasta SAABi kapotialune üle vaadata - isegi, kui silmaga/kõrvaga tabatavaid muutusi ei ole?
Eleri

Mu auto saab selle ajaga alles aru, et ta sõitma peab hakkama. Tagantjärele mõeldes olen leidnud vigu, mida sõites tegin, et 200 ei tulnud ja tahaks nüüd neid parandades kindlasti uuesti proovida.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
iisak

Nagu ma aru sain on huvi uue ürituse vastu olemas?
Mis seal ikka. Kui Saablased kihutada tahavad peavad nad seda ka saama:headbang::headbang:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Kui järgmine sõitmise üritus tuleb, siis olen kindlalt osaleja!
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: iisak
Nagu ma aru sain on huvi uue ürituse vastu olemas?
Mis seal ikka. Kui Saablased kihutada tahavad peavad nad seda ka saama:headbang::headbang:

Peaks kärmelt tegema vist. Enne kui teised masinad ära jõuavad laguneda :) aga mitte liiga kiirelt, et ma saaks oma punase pädariku kokku lapitud. :head:
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

IFF, kui arvad DI vigase olema, siis welcome to club.
Ka mul hakkas pärast teist katset natuke "puterdama" e. siis tunne nagu mõni pütt jätaks vahele. Vabalt võisid ka küünlad viga saada. Vahetan, eks siis selgub.
Sul oli sõidu ajal Defender vahel, onju? Mul samuti, esimesel katsel hakkas millegipärast cut-offitama (mootor liiga kuum?), sest Kiltsile sõites proovisin kümneid kordi kiirendada ja kõik oli OK.
"Kodus laual" seadsin Defenderi lõikepiiriks 4 volti, cutoff tuleb u. 4,5 voldiga..
Teise katse jaoks kruttisin Defenderi lõikepiiri õige veidike maha...aga sai ilmselt palju (mingit märkuandvat valgusdioodi seekord ei jõudnud installida) ja sõitsin arvatavasti liiga lahja seguga. Krt. kiivri alt detonatsiooni ei kuule ju! Samuti võis sul Defender "liiga suure varuga" maha keeratud olla. Ehk siis mingi 1,4 baari juures saab ECU teada, et on alles ~0,9 baari. Ohtlik värk!
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: sebastian
IFF, kui arvad DI vigase olema, siis welcome to club.
Ka mul hakkas pärast teist katset natuke "puterdama" e. siis tunne nagu mõni pütt jätaks vahele. Vabalt võisid ka küünlad viga saada. Vahetan, eks siis selgub.
Sul oli sõidu ajal Defender vahel, onju? Mul samuti, esimesel katsel hakkas millegipärast cut-offitama (mootor liiga kuum?), sest Kiltsile sõites proovisin kümneid kordi kiirendada ja kõik oli OK.

Kusjuures ei olnud mul defenderit vahel. Ainult bleeder. 5 käiguga hoidis mõnusad 1.3 bar'i, sinna ilmselt DI läks, mis kusjuures on sünnipärane aastast 1996. :freak:
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Kusjuures ei olnud mul defenderit vahel. Ainult bleeder. 5 käiguga hoidis mõnusad 1.3 bar'i, sinna ilmselt DI läks, mis kusjuures on sünnipärane aastast 1996. :freak:
Selge, siis on see krdi. Garrett ikka üks pisike närune ventilaator Mitsu kõrval :P
Ma punnitan oma 1,5 baariga ja ikka saan way viletsama veerandmiili aja kui sina ;)

Ka mul sünnipärane 1996 DI, aga itsi saavad siiski küünlad, ma pigem neid kahtlustaks.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

No seda ma sulle räägin juba tükk aega, et su Garrett on seal ainult takistuseks:D Midagi juurde ei anna ta midagi. Tuleb ikka mitsu või T28 peale suruda. :headbang:
Kasutaja avatar
eston21

Algselt postitas: will
Jah, pean veelkord toonitama, et korraldus oli super. Ja oma 221 km/h jäin ka rahule. Sõitsin kaks sõitu ja teine sõit (216) läks selle nahka, et vist liiga hilja lülitasin sport reziimi välja.

on sellest sport režiimi mahavõtmisest ka kasu? ise lasin kõik neli otsa lõpuni S'iga ning tulemused 203/203/201/205 olid paremad kui ma LPT'lt ootasin. või on ta ikka LPT?

paarsada meetrit enne lõpujoont langesid pöörded 200-300 võrra ilma, et jalga tõstnud oleks. oli see siis S režiimi põhjustatud? mingit käiku seal enam ei ole ju?

aga auto tundub töötavat vaiksemalt kui enne. sai vist kopsud puhtaks köhitud :)
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Minul ei olnud ka näiteks vahet. Kas "S" sees või mitte. Proovisin mõlemat pidi.
Vasta