Suvekokkutulek 2007: järelkajad
Algselt postitas: vmaster
Meenus, et Stroh 80 nimeline jook jäi minust maha kokkutuleku kohta.
See oli paha meenutus, minule sellega kohe meenus, kuidas ma endale seda coca pähe kõrri valasin:freak:
Ja nagu Esimees hommikul avastas, oli seda pea kõigis pudelites.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Algselt postitas: EleriAlgselt postitas: vmaster
See oli paha meenutus, minule sellega kohe meenus, kuidas ma endale seda coca pähe kõrri valasin:freak:
Jup, hommikul oli lahe vaadata, kuidas nuusutati coca pudeleid, et leida mingit jooki, mis ei sisalda alkoholi

Mulle meeldis ilgelt see nõiajook, mis mullitas ja vahutas. Kuiv jää ikka rokib

Teisele kohale jäi jäägermeister, mis läheb alati peale.
romza
Algselt postitas: vmaster
Kui vastutustundetu minust, et selle niimoodi sinna jätsin. Loodetavasti Eleriga ikka kõik korras.
Tundub, et on korras, kogemuse võrra rikkam jälle, arvestades et ma ei tarbi üle 5 kraadiseid jooke:D Joomise ajal arvasin, ja lohutasin ennast, et see on vaid lõhn. Järelikult oli asja kokku segaja osav:P Või ...
EDIT:Hirmsasti ootan Bill´ilt pilte. ja TFK ka. Bill oli ju lausa väsimatu:P
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Jah, see on tõsi paar suurt coca pudelit sisaldas "kahtlast" segu.Algselt postitas: EleriAlgselt postitas: vmaster

-
- Juhtkoer
- Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771
Et vett veelgi segada siis oli seal neid "Stroh 80" pudeleid 2. Üks nendest oli minu oma, mille panime Billiga pinstlisse. Teist nägin pingil lõkke valgel soojenemas.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
See on juba üsna väga ammu siin foorumis olemas..Algselt postitas: eston21
tomatisupi retsepti tahaks ka teada. nii head suppi pole varem söönud

Üldiselt tunnistasime Iffiga täiesti õnnestunuks neil selle keetmise. Ise oleks pisut parema teinud..

Algselt postitas: wilddog
Et vett veelgi segada siis oli seal neid "Stroh 80" pudeleid 2. Üks nendest oli minu oma, mille panime Billiga pinstlisse. Teist nägin pingil lõkke valgel soojenemas.
kusjuures kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis ei pruukinud see viimane, mille me tõepoolest ühe coca põhja peale kokku segasime, hommikul kell 8 täitsa otsa saada... aga võibolla sai ka..

Oli megalahe üritus. Kiltsil sujus kõik kenasti, oma masina 211 km/h oli ka ootuspärane tulemus, kuigi salamisi lootsin paar-kolm km/h juurde saada
.
Õhtune koosolemine oli tore, nagu alati sellise meeldiva seltskonnaga olnud on. Järgmisel korral võin tüdrukutele jälle olla elavaks/magavaks maketiks, kelle peal norskamise vaigistamist õppida
.
Igatahes suured
korraldajatele ja suured
osalejatele. Ilma teieta sellist meeldivat aega ei oleks
.

Õhtune koosolemine oli tore, nagu alati sellise meeldiva seltskonnaga olnud on. Järgmisel korral võin tüdrukutele jälle olla elavaks/magavaks maketiks, kelle peal norskamise vaigistamist õppida

Igatahes suured

[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Nii või??Algselt postitas: tripp
Õhtune koosolemine oli tore, nagu alati sellise meeldiva seltskonnaga olnud on. Järgmisel korral võin tüdrukutele jälle olla elavaks/magavaks maketiks, kelle peal norskamise vaigistamist õppida.
Lisatud failid
Leidsin ka mahti korraldajatele tänu avaldamiseks, olgu siis siinkohal aitähh öeldud ja
ka.
Kui järjepanu meenutada siis särgid väga head, nii särk ise, teostus kui ka trükk, kolonnis sõitmine minu jaoks esmakordne, no vähemalt puudus võimalus eksimiseks. Pererahva paltsile jõudes siblisid lambad nii auto ees kui taga, śaślokk oli mul sellel hetkel veel ostmata kusjuures
aga lambapraad päevamenüüsse ei mahtunud sellegipoolest.
Politseieskort Haapsalus oli meeldiv üllatus (vist korraldajad seda ikka teadsid).
Lõppkiirusvõistlus ise oli ka stardis huvitav jälgida, kuigi ise mitteosavõtnuna ei teki hasarti. Samas oleks tahtnud olla ka finiśis ja näha oma silmaga kiiruseid 200+ ja lisaks ka mahapidurdamist ennast.
Tekkis küsimus, kui oluline on stardist kogu täiega minema paarutamine, või oleks ka rahulikuma algusega minemisest piisanud, et miilil ikkagi sama kiirus kätte saada. Lihtsalt vaatasin, et enamuse jaoks oli see siiski oluline, efektne kindlasti. Pealtvaatajad said oma osa kätte.
Haapsalust tagasi tulles käisin poest läbi ja asusin üksi tulema ning ei osanud enam õiges kohas teelt ära pöörata. Kohalik poemüüja juhatas teed. Ühel hetkel enne seda möödusid minust 850, Viggen ja vist veel keegi. Selle hetke suutsin igal juhul ära tabada aga mina ise 110 -ga liikudes kadusid nad mul ikka silmist mõne km pärast.
Kaks portsu toamtisuppi (mis oli ikka väga hea) täitis kõhu tublisti ning kohe grillima asuda polnudki nagu vajadust.
Nö. vette sain ka sellel suvel esmakordselt, no oli ikka kõva suplus, sisse ja välja.
Viktoriin on hea vahepala enda harimisel kui ka õiged vastused ja tulemused varsti ilmuvad.
Öö läks ka pikale, viimati kui Cyber kella ütles oli juba neli saamas, igaljuhul taevas juba koitis. See andis ennast hommikul ka tunda, pool päeva nagu ikka kulub siis kudemisele.
Kui pilt juba ka rooli istuda lubas asusin koduteele. Tore oli, sai näha uusi foorumlasi, autosid, ning nimesid ja nägusid kokku viia. Kusjuures mudeleid ja modifikatsioone oli sellel korral ikka igat erinevat sorti. Vast keegi luges kokku ka kui palju rahvast ja autosid üldse oli. Rekordihõnguline oli see arv igaljuhul.
Kui 2004 esitasin kookuvõtvas jutus üleskutse ka uuemate Saabi omanikele osavõtmiseks siis sellel aastal tundus neid juba pea pooled autodest olema.

Kui järjepanu meenutada siis särgid väga head, nii särk ise, teostus kui ka trükk, kolonnis sõitmine minu jaoks esmakordne, no vähemalt puudus võimalus eksimiseks. Pererahva paltsile jõudes siblisid lambad nii auto ees kui taga, śaślokk oli mul sellel hetkel veel ostmata kusjuures

Politseieskort Haapsalus oli meeldiv üllatus (vist korraldajad seda ikka teadsid).
Lõppkiirusvõistlus ise oli ka stardis huvitav jälgida, kuigi ise mitteosavõtnuna ei teki hasarti. Samas oleks tahtnud olla ka finiśis ja näha oma silmaga kiiruseid 200+ ja lisaks ka mahapidurdamist ennast.
Tekkis küsimus, kui oluline on stardist kogu täiega minema paarutamine, või oleks ka rahulikuma algusega minemisest piisanud, et miilil ikkagi sama kiirus kätte saada. Lihtsalt vaatasin, et enamuse jaoks oli see siiski oluline, efektne kindlasti. Pealtvaatajad said oma osa kätte.
Haapsalust tagasi tulles käisin poest läbi ja asusin üksi tulema ning ei osanud enam õiges kohas teelt ära pöörata. Kohalik poemüüja juhatas teed. Ühel hetkel enne seda möödusid minust 850, Viggen ja vist veel keegi. Selle hetke suutsin igal juhul ära tabada aga mina ise 110 -ga liikudes kadusid nad mul ikka silmist mõne km pärast.
Kaks portsu toamtisuppi (mis oli ikka väga hea) täitis kõhu tublisti ning kohe grillima asuda polnudki nagu vajadust.
Nö. vette sain ka sellel suvel esmakordselt, no oli ikka kõva suplus, sisse ja välja.
Viktoriin on hea vahepala enda harimisel kui ka õiged vastused ja tulemused varsti ilmuvad.
Öö läks ka pikale, viimati kui Cyber kella ütles oli juba neli saamas, igaljuhul taevas juba koitis. See andis ennast hommikul ka tunda, pool päeva nagu ikka kulub siis kudemisele.
Kui pilt juba ka rooli istuda lubas asusin koduteele. Tore oli, sai näha uusi foorumlasi, autosid, ning nimesid ja nägusid kokku viia. Kusjuures mudeleid ja modifikatsioone oli sellel korral ikka igat erinevat sorti. Vast keegi luges kokku ka kui palju rahvast ja autosid üldse oli. Rekordihõnguline oli see arv igaljuhul.
Kui 2004 esitasin kookuvõtvas jutus üleskutse ka uuemate Saabi omanikele osavõtmiseks siis sellel aastal tundus neid juba pea pooled autodest olema.
Mina olin Haapsalus juba varem, st hommikust. Koertenäitusel.
Pärast otsisin ja ekslesin, kustkaudu SAABi kolonn tuleb. Kaks politseinikku seisid Haapsalu ainsa fooriga ristmiku peal ja ootasid kolonni saabumist - nemad sulgesid ka risti liikluse.
Mina olin ka nende seas, kelle tee tõkestatud sai ja vaatsin, kuidas SAABid uhkusega mööda ujusid
Pärast otsisin ja ekslesin, kustkaudu SAABi kolonn tuleb. Kaks politseinikku seisid Haapsalu ainsa fooriga ristmiku peal ja ootasid kolonni saabumist - nemad sulgesid ka risti liikluse.
Mina olin ka nende seas, kelle tee tõkestatud sai ja vaatsin, kuidas SAABid uhkusega mööda ujusid

-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: maxuud
Tekkis küsimus, kui oluline on stardist kogu täiega minema paarutamine, või oleks ka rahulikuma algusega minemisest piisanud, et miilil ikkagi sama kiirus kätte saada.
See kui kiiresti sa stardist minema läksid küll rolli ei mänginud, vähemalt minu puhul. Viimane sõit ei tahtnud kuidagi 2 käik sisse minna, küll ma siis ragistasin seal. Aga lõpp kiirus tuli ikka eelnevatest katsetest parim.
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Algselt postitas: Rästas
Kaks politseinikku seisid Haapsalu ainsa fooriga ristmiku peal ja ootasid kolonni saabumist - nemad sulgesid ka risti liikluse.
Asoo seda need politseinikud seal tund enne teie saabumist ohukad peal seisid.

Panin enda ja venna tehtud pildid ka üles:
http://osoon.ut.ee/~laurit/20070721_saabnet_mt/
http://biomedicum.ut.ee/~laurit/20070721_saabnet/
http://osoon.ut.ee/~laurit/20070721_saabnet_mt/
http://biomedicum.ut.ee/~laurit/20070721_saabnet/