Suvekokkutulek 2007: järelkajad
nii. Kui RR spetsialistid venuse üles äratavad, siis panen oma pildid ka üles.
EDIT: Ehk siis nüüd üleval: http://meelis.nlib.ee/margus/Kiltsi2007 . Põhirõhk on autodel, õhtul olin ma liiga purjus, et korralikke pilte teha ja hommikul liiga pohmas, et fotokaga väga mässata
EDIT: Ehk siis nüüd üleval: http://meelis.nlib.ee/margus/Kiltsi2007 . Põhirõhk on autodel, õhtul olin ma liiga purjus, et korralikke pilte teha ja hommikul liiga pohmas, et fotokaga väga mässata

Algselt postitas: pyridiin
Panin enda ja venna tehtud pildid ka üles:
http://osoon.ut.ee/~laurit/20070721_saabnet_mt/
http://biomedicum.ut.ee/~laurit/20070721_saabnet/
Vaatenurkade paljususe poolest meeldivad mulle enim need osoon.ut.ee serveris olevad pildid - siiani parim ülevaade kogu üritusest.

Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

Klikates allolevale lingile avaneb võimalus näha meie tehtud pildikesi.
binleo pildid
binleo pildid
tore oleks, kui kõik fotograafid saadaks lisaks oma pildid (originaalid või siis vähendatud) saabneti serverisse. Selleks on olemas ftp account. Hiljem paneks nende baasil kokku väikese lehe koos viidetega. Elu on näidanud, et teistesse serveritesse viitamisel on paari aasta jooksul 90% aadresse muutunud või pildid maha võetud.
Lisaks ootan vabatahtlikke, kes väikese kroonika kirjutaks. Vanemad on näha siin: http://saabnet.ee/index.php?l=klubi
Paar vahepealset on puudu (nendel ma ise ka ei osalenud). Kui keegi võtaks südame rindu ja tuletaks eelmise aasta kokkutulekud meelde saaksime uuesti järje peale.
ftp paroolid ja kasutajanimed vastan u2u-ga.
Üles laadimiseks on lubatud sftp kaudu. Windowsi all on üheks võimalikuks kliendiprogrammiks WinSCP
Lisaks ootan vabatahtlikke, kes väikese kroonika kirjutaks. Vanemad on näha siin: http://saabnet.ee/index.php?l=klubi
Paar vahepealset on puudu (nendel ma ise ka ei osalenud). Kui keegi võtaks südame rindu ja tuletaks eelmise aasta kokkutulekud meelde saaksime uuesti järje peale.
ftp paroolid ja kasutajanimed vastan u2u-ga.
Üles laadimiseks on lubatud sftp kaudu. Windowsi all on üheks võimalikuks kliendiprogrammiks WinSCP
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Ahjaa meenutaks siis seda viktoriini asja ka. Ei pushi aga noh, see ime vajab selgitust, hing ei saa rahu.
Perekond Õde ja Vend@3.koht
Tervitan siinkohal IFF´i ka:P
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Algselt postitas: Eleri
Ahjaa meenutaks siis seda viktoriini asja ka. Ei pushi aga noh, see ime vajab selgitust, hing ei saa rahu.
Ega isegi ei uskunud kui välja kuulutati aga ju siis me olime taibukad ning kavalad!

PS: tervitused vastu võestud.
Iga ratas veab and then some!
Ka mina üritusega igati rahul.
Kahjuks pidin laupäeva õhtul lahkuma ja kurikuulsat Surri minu silmad ei näinudki.
Piltide ülespanekuga läheb ilmselt natuke aega, hetkel iga õhtu 23.00 või hiljem koju jõudnud ja peale voodi siis eriti midagi näha ei taha.
Mul ka mõned videoklipid. Kui keegi hakkab kokkutuleku videot kokku panema siis võin
anda. Ehk leiab midagi huvitavat.
Sügav kummardus ürituse korraldajatele.

Kahjuks pidin laupäeva õhtul lahkuma ja kurikuulsat Surri minu silmad ei näinudki.
Piltide ülespanekuga läheb ilmselt natuke aega, hetkel iga õhtu 23.00 või hiljem koju jõudnud ja peale voodi siis eriti midagi näha ei taha.
Mul ka mõned videoklipid. Kui keegi hakkab kokkutuleku videot kokku panema siis võin
anda. Ehk leiab midagi huvitavat.
Sügav kummardus ürituse korraldajatele.
siiski jah, keski võiks need viktoriini vastused kuskile üles riputada...
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Minu kätte neid ei jäänud kahjuks..Algselt postitas: miku

Algselt postitas: CyberMinu kätte neid ei jäänud kahjuks..Algselt postitas: miku
siiski jah, keski võiks need viktoriini vastused kuskile üles riputada...Üks komplekt on Krss'a mälupulgal ja teine ilmselt selle läpaka desktopis, millega me seal õue peal opereerisime. Iff, on see sul veel käepärast?
Peab otsima. Kaevan täna päevapeale.
Algselt postitas: sebastian
IFF, kui arvad DI vigase olema, siis welcome to club.
Ka mul hakkas pärast teist katset natuke "puterdama" e. siis tunne nagu mõni pütt jätaks vahele. Vabalt võisid ka küünlad viga saada. Vahetan, eks siis selgub.
Sul oli sõidu ajal Defender vahel, onju? Mul samuti, esimesel katsel hakkas millegipärast cut-offitama (mootor liiga kuum?), sest Kiltsile sõites proovisin kümneid kordi kiirendada ja kõik oli OK.
"Kodus laual" seadsin Defenderi lõikepiiriks 4 volti, cutoff tuleb u. 4,5 voldiga..
Teise katse jaoks kruttisin Defenderi lõikepiiri õige veidike maha...aga sai ilmselt palju (mingit märkuandvat valgusdioodi seekord ei jõudnud installida) ja sõitsin arvatavasti liiga lahja seguga. Krt. kiivri alt detonatsiooni ei kuule ju! Samuti võis sul Defender "liiga suure varuga" maha keeratud olla. Ehk siis mingi 1,4 baari juures saab ECU teada, et on alles ~0,9 baari. Ohtlik värk!
Üldiselt kaod olid vähe suuremad kui esialgu paistis, samas siduri osas jälle valiskemad. Jätkan arutamist siin teemas
Punane pädarik
Täiesti nõus Sinuga, see asi vajaks selgitust! Äkki Sina või Iff selgitate?

Kui sobib, siis riputan need näiteks siia teemasse (koos kommentaaridega), aga alles järgmisel nädalal (ei satu enne arvutisse, praegugi vaid hetkeks). Praegu on need ppt-na, aga vast kõigile oleks lihtsam lugeda neid lahtikirjutatuna, mitte mingi faili kujul.Algselt postitas: miku
Aga kokkutulek oli lahe, igaühel oli selle teostumisel oma panus, nii et aitähh kõigile. Ning eriti suured tänud Iisakule jt korraldajatele, kes tegid kordaläinud päevade jaoks ära kõige suurema töö

Algselt postitas: krss
Kui sobib, siis riputan need näiteks siia teemasse (koos kommentaaridega), aga alles järgmisel nädalal (ei satu enne arvutisse, praegugi vaid hetkeks). Praegu on need ppt-na, aga vast kõigile oleks lihtsam lugeda neid lahtikirjutatuna, mitte mingi faili kujul.
Aga kokkutulek oli lahe, igaühel oli selle teostumisel oma panus, nii et aitähh kõigile. Ning eriti suured tänud Iisakule jt korraldajatele, kes tegid kordaläinud päevade jaoks ära kõige suurema töö![]()
Väga hea jääme ootama.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Mingisugused tulemused viktoriinilt:
I - Saabud - 20p
II - Aljoga&Co - 19p
III - Perek Vend & Õde - 18p
4. - Lilla Saab - 15p
5. - TGB/Victoria - 14p
6. - Hape ja alus - 13p
7. - 9 kilo Aero - 12p
8. - Miku - 11p
9.-10. - Team Club Angel & Tartu Ordu - 10p
11. - K&H&S - 9p.
12.-13 - Rantto&Roomlane ja Zill- 8p
14. - 580TGT/191KMH - 4p
15. - Executive - 3p
Väljaspool arvestust veel Maxuud, kes ise osa küsimusi koostas ja sai kokkuvõttes 8p. Väikese punktisumma suurim põhjus oli see küsimus, kus oli võimalik saada iga vale vastuse eest -1 punkti. Parem jätta kirjutamata, kui valesti kirjutada..
I - Saabud - 20p
II - Aljoga&Co - 19p
4. - Lilla Saab - 15p
5. - TGB/Victoria - 14p
6. - Hape ja alus - 13p
7. - 9 kilo Aero - 12p
8. - Miku - 11p
9.-10. - Team Club Angel & Tartu Ordu - 10p
11. - K&H&S - 9p.
12.-13 - Rantto&Roomlane ja Zill- 8p
14. - 580TGT/191KMH - 4p
15. - Executive - 3p
Väljaspool arvestust veel Maxuud, kes ise osa küsimusi koostas ja sai kokkuvõttes 8p. Väikese punktisumma suurim põhjus oli see küsimus, kus oli võimalik saada iga vale vastuse eest -1 punkti. Parem jätta kirjutamata, kui valesti kirjutada..

Algselt postitas: Cyber
Mingisugused tulemused viktoriinilt:
I - Saabud - 20p
II - Aljoga&Co - 19p
Sa juudas, Eleri kuule oleks pidanud rohkem nifferdama oleksime ehk isegi võitnud.

Assa,
Õde@ilmatuma rahul et tegi 100m kiirendust, et jõuda Vennani ja ta viktoriinile meelitas.
Girls,girls:P:P--->rahu,ainult rahu ütles Karlsson(huvitav kas see kodanik Lindgreni raamatust kasutas SAAB-i tehnikat??:D
Algselt postitas: heikiw
Girls,girls:P:P--->rahu,ainult rahu ütles Karlsson(huvitav kas see kodanik Lindgreni raamatust kasutas SAAB-i tehnikat??:D
OT: Huvitavat lugemist - Kas teadsid, et?
- 31. Erik Carlsson teenis hüüdnime “Katusel” oma varaste vägitegudega Rootsi ralliradadel. Inspiratsiooni andis ka Astrid Lindgreni lasteraamatu tuntud tegelane Karlsson katuselt. Rallisõitja õigustas oma nime uudse rullimistehnikaga, mille ta leiutas koos kaardilugeja Gunnar Palmiga, et saada auto järjekordsel Safari rallil mudast välja.
terv, teager
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
OT: Kuule Teager mida Sa sööd või millega Sa tegeled viimasel ajal? Aina paremaks läheb! Ma proovisin porgandit närida aga minule ei mõjunud.
Ma usun, Teager on millegi rammusama pealAlgselt postitas: qdwin
OT: Kuule Teager mida Sa sööd või millega Sa tegeled viimasel ajal? Aina paremaks läheb! Ma proovisin porgandit närida aga minule ei mõjunud.

Sa, Teager, ära oma retsepti siin avaldagi, muidu pole sul enam kellelegi kirjutada