Saab õnnetuses
Mina näiteks olen ka 28a.,aga ma küll ei saa öelda,et mõistus väga peas oleks juba:red::red:
Sry for OT,aga kaastunne minu poolt-ükskõik,kes või mis süüdi oli....
Sry for OT,aga kaastunne minu poolt-ükskõik,kes või mis süüdi oli....
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Algselt postitas: taurito
Täna nägin Tartus Anne ringipeal ühte musta Saab 9-3, kes ilmselt oli natukene ebaviisakas ja oli valest reast trüginud ringilt maha ja seetõttu ühe oma külje maha lasknud sõita![]()
Muide,see suund sinna silla peale LUBAB 2. reast maha keerata ja KOHUSTAB 1. reast ainult silla poole sõitma.Aga need kes tulevad pärmivabriku poolt kahjuks seda märki ei näe,kuna see on enne nende pealesõitu ringil ohutussaare kohal:wall:
See on nii tüüpiline seal, anne ring on üks kõige kehvemaid ringe üldse Tartus(neid õnneks isegi vähe). Seal tundub kehtib reegel "kes ees, see mees". 

-
Algselt postitas: aare
see ilus sinine Viggen on tänase päeva seisuga kortsus, tagaotsa pauk korralik
Väga ilus pill oli ikka...
viggeni müügi kuulutus
ja mõned pildid...
Lisatud failid
-
veel mõned pildid
Lisatud failid
Lisatud failid
-
volvost kah
Lisatud failid
Lisatud failid
no nüüd äkki olengi eesti ainukese sõitva Viggeni omanik:headbang:
Algselt postitas: TROLL
no nüüd äkki olengi eesti ainukese sõitva Viggeni omanik:headbang:
Üks Viggen on veel!
PS. Sattusin nädala vahetusel sauna ja õllele inimesega, kes pajatas oma sõbra trollist vasika vaimustusega. Vent iste, ... jne.

Algselt postitas: rantto
Täna peale 19 oli Filosofi ja Riia ristil ühtinud tumeroheline NG900 ja kupee mersu. Midagi väga hullu ei tundunud olevat.
see olin mina, mersuvend arvas et ma pidin ta läbi laskma.
http://www.zone.ee/mortenxx/avrii/
Algselt postitas: mortenx
...see olin mina, mersuvend arvas et ma pidin ta läbi laskma.
http://www.zone.ee/mortenxx/avrii/
Mersud tulebki alati läbi lasta

Vaatasin möödasõites, et saabneti aluseid pole, et ehk pole foorumlane, aga võta näpust - tunnen kaasa igatahes.
esialgsetest kahjustustest niipalju et suunatule klaas katki.kapot nats kriibitud õnneks plekk pole väljas. ja see vedelik mis maas oli on aknapesu anumast.
ja esistange on viltu ees , kuid selle peaks lihtsalt sirgu saama.
eks näis homme lähen kindlustusse vaatan mis räägivad IF peaks normaalselt ju käituma:)
ja esistange on viltu ees , kuid selle peaks lihtsalt sirgu saama.
eks näis homme lähen kindlustusse vaatan mis räägivad IF peaks normaalselt ju käituma:)