Auto väriseb jubedalt

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
kjah

Hakkas nali pihta sellest, et esimesed rehvid olid maru kulunud ja vahetasin rattad ära, aga millegipärast hakkas rool värisema, mida siledam tee seda hullem ,arvasin et asi oli rehvides lasin ära tasakaalustada, aga asi läks veel hullemaks. Mida peaks tegema?
suur

alusta velgede puhastamisega.
eeroz

Mis sa seal ära vahetasid? rattad? sa mõtled selleall rehve või mis?
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

ikka rehvid kõvarad võivad olla. või siis tasakaalustajal tasakaalustuspink pole korras
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
saab9-3

Kas all originaalveljed?
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

proovi teist tasakaalustuse kohta
zupa9000cd
Auto:

Algselt postitas: NO FEAR
proovi teist tasakaalustuse kohta

jaa jahh. mul endal paar tuttavat on lapi saanud augu kõrvale k-kummides. suvel ei maksa eriti selliseid asutusi usaldada. siis läheb ju vana rehvivahetaja kalale ja tööd antakse nendele tehnikatarkadele, kes suveks ranitsa seljast heitnud ja poole hinnaga on nõus mutreid keerama.
kjah

Algselt postitas: saab9-3
Kas all originaalveljed?

jep originaalid
Algselt postitas: eeroz
Mis sa seal ära vahetasid? rattad? sa mõtled selleall rehve või mis?

esimesed rattad tagumiste ratastega (velg koos kummiga)
kjah

Ma mõtlesin, et ehk veljed kõverad, ega keegi ei tea mõnda kohta, kus neid sirgeks tehakse Tartus. Vaataks, mis nad seal kostavad
stennadi

Omal korduvalt läbi elatud teema. Rehv on pealtnäha korralik - mustrit nagu on ja kõik paistab ok, aga tegelikult on sees mõni traat puruks ja ta on nii öelda "banaan" - vormist väljas.
Kusjuures esimese hooga ei saa lähedalt vaadates- uurides arugi.
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Roomlane kus see laohoone asub? Praegu sõitsin sõbrakeskuse tagant, mööda Raudtee tänavat ja seal on tühjus.
kjah

Palju see veljetegija üldse velje eest raha küsib?
saabu
Auto:
Kontakt:

Kui 0-50-ni tunned vibrat,siis on viga kõveruses, kui80-90 peal väristab,siis on tasakaalustamise viga.Siledate pastelde puhul on kõver rehv loogilisem.
Tan

Algselt postitas: roomlane
Algselt postitas: rantto
Roomlane kus see laohoone asub? Praegu sõitsin sõbrakeskuse tagant, mööda Raudtee tänavat ja seal on tühjus.

Seal.

Millal te viimati seal käisite ? See hoone lükati suvel maha ja seal on ehitusplats minumeelest.
stennadi

Algselt postitas: saabu
Kui 0-50-ni tunned vibrat,siis on viga kõveruses, kui80-90 peal väristab,siis on tasakaalustamise viga.Siledate pastelde puhul on kõver rehv loogilisem.

Kusjuures minul on olnud nii, et alguses vibrab suuremal kiirusel ja siis see vibra "kolib" järjest väiksema kiiruse juurde kuni lõpuks pole võimalik enam 70ga ka sõita - siis on rehv puha banaan juba ja visuaalselt deformeerunud.
Kasutaja avatar
binleo

Roomlase number täitsa õige. Mehe nimeks on Andres Lass. Teevad tööd koos pojaga. Ei teagi kuhu nad ära kolinud on. Kui keegi välja uurib - andku siin teada.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Kas pidurdamisel ka piduripedaal väriseb?

Kui jah, siis võib vigane olla ka esiketas. Oli mul selline juhus, et tasakaalustasin rehve ja vahetasin, mis kole, tegelt oli asi esimestes piduriketastes. Ega visuaalsel vaatlusel aru ei saanudki, vaid ketas alt ära ja haamriga kergelt õhutusribide pihta lüües sai see pidurdamise soga kettalt maha klopsitud ning selle korra alt ilmus nähtavale pragu, mis oli mitme-mitme sentimeetri pikkune. Selle testimiseks ei pea tegelt veel isegi ketas maha võtma, saab ka nii, et vaid ratas alt ära ja siis näed ka ju serva!

Seal ei olnud siis muud, kui vahetus...
kjah

Mul nagu vibrab igal kiirusel sellepärast ma velgi kahtlustangi
kjah

Veljed on kõverad vahetasin pastlad ette tagasi ja ei võbisenud üldse järgmisel nädalal lähen lasen sirgeks peksta. Muide üks koht on võru tänaval stereo alarmide kõrval, ma ei tea kas see on see sama kellest roomlane rääkis.
Kasutaja avatar
spike

kas keegi tallinnas ka teab, kus velgi sirgemaks saaks?
Nastix

Mul iseenesest üks hea koht on, kuid selle korraldamine käib läbi tuttava. Kui tõsisem huvi, siis tasuks U2U ja ma saan proovida midagi kokku leppida. Ette võin öelda, et tüüp tahab ainult velgi saada (võib ka rehvidega). Seega tekib probleem, kui autole midagi ajutiselt asemele pole panna.
intsints

Muidugi ühed auto raputajad on poolteljed. 9-5 oli just hiljuti ära väsind vasak sisemine pooltelje ots, sisu oli juba pruuniks põlend .ng-l oli parem poolne samuti sisemine pooltelje ots ,aga nuutide juurest .Tellisin rootsi lammarist terve pooltelje ,kuna kastist kuni pukini varuosa ei toodeta enam. Mõlemad autod on nüüd korras ja ei raputa enam
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Ja olid ka minu esimesed rehvid täpselt samasugused ja isegi hullemad. Peale õõtshoobade vahetust ja korralike rehve kadus probleem.

Edit: Täpselt samad rehvid ka(Michelin Pilot Primacy) ehk rehvi eripära?
suur

Algselt postitas: roomlane
Mul olid raputajateks sellised esirehvid.
Võta nüüd kinni, kas see pragu on põhjus või tagajärg. Uue rehviga midagi ei värise igatahes enam.
Pildilolev rehv on enivei üsnagi slick juba.
y2k87

Täpselt sama jama Michelin Pilot Primacy-ga üle 100km/h värisesid niiet võimatu sõita, peale rehvide vahetust kõik korras.
Vasta