Oot oot Madis, kas suutsid ühe suvega enda Nokiad siledaks lasta?
Br, teager
Suverehvid
Oscarrehvide päringu järgi on nii Continentali PremiumContact kui Michelin Pilot Primacy odavamad isegi kui Nokia NRHi/NRVi Rehvieksperdis. Sai just Marja Kummis ringi tõsta suveks vanad, ning tundub, et ilmset tuleb see suvi veel uusi vahetada. Nende arvamus oli, et Michelin on ainus korralik rehv, mis meie teedel vastu peab ja viskama ei hakka, kuigi seal võib ka mingi oma huvi mängus olla. Kuigi, Nokiaga siiani isiklik ebameeldiv kogemus puudub...
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Ma suutsin osta aastal 2003 suvi ringi Marixi protte ja muidu ei olnud nagu küll miskit probleemi. Kiiresti ma sõidan küll alt ei ole need küll vedanud...välja arvatud järgnevad juhtumid:
eelmise aasta suvel läks ühel karkass seest puruks ja tegi vaegadi ilusa augu kummi siseküljele. Sain garantii korras selle uue vastu vahetatud, sest 3 a oli garantii.
Novot, tahtsin siis eile uuesti need alla panna ja ühel kummil oli seespool kummi ülevalt umbes 3-4 cm kaugusel terve kummi ulatuses pikipragu...saatsin need siis jälle garantiisse. Ei tea, mis saab, olen äraootaval seisukohal..tegelt valetasin, istun hoopis.
Novot, nii et küsimus, kas prot või uus-jääb ikkagi päevakorda!
eelmise aasta suvel läks ühel karkass seest puruks ja tegi vaegadi ilusa augu kummi siseküljele. Sain garantii korras selle uue vastu vahetatud, sest 3 a oli garantii.
Novot, tahtsin siis eile uuesti need alla panna ja ühel kummil oli seespool kummi ülevalt umbes 3-4 cm kaugusel terve kummi ulatuses pikipragu...saatsin need siis jälle garantiisse. Ei tea, mis saab, olen äraootaval seisukohal..tegelt valetasin, istun hoopis.
Novot, nii et küsimus, kas prot või uus-jääb ikkagi päevakorda!
Valik tehtud.
Homsest autol Uniroyal rallye 550 205/60 R16 rehvid
http://www.gislaved.ee/suvi2005/uniroyal.htm
Natukene kauplemist ja sain hinnast 20% alla ning vahetus kauba peale.
Vaatasin et tehnikamaailma rehvitestis on ta neljandal kohal.
Peamine, et ise olen rahul.
EDIT: väike näpukas. Rehvid siiski 205/60 R15.
Ringi hind väikse kauplemise peale 4600 koos vahetusega.
Homsest autol Uniroyal rallye 550 205/60 R16 rehvid
http://www.gislaved.ee/suvi2005/uniroyal.htm
Natukene kauplemist ja sain hinnast 20% alla ning vahetus kauba peale.
Vaatasin et tehnikamaailma rehvitestis on ta neljandal kohal.
Peamine, et ise olen rahul.
Tegelikult võiks ju ka Yokohama C Drive kasutada
Lähim, pooltöötav (vaid IE) lehekülg ka YOKOHAMA-EU

TO: Suur
--------------------------------
Ikkagi 205/60R15 Fulda rehv korraliku kolme veesoonega letis 1221 saabifännile -25% ehk siis 915 tk. * 4 = 3660 (vahetus mingi 250 -300 eek)
Paraku jah TM testis seda rehvi pole. Kuid kui keegi viitsib otsida siis Saksamaa rehvitestides on see kindlalt sees.
Ikkagi 205/60R15 Fulda rehv korraliku kolme veesoonega letis 1221 saabifännile -25% ehk siis 915 tk. * 4 = 3660 (vahetus mingi 250 -300 eek)
Paraku jah TM testis seda rehvi pole. Kuid kui keegi viitsib otsida siis Saksamaa rehvitestides on see kindlalt sees.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
pst, no fear...-> http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=694 Seal on ii-meili aadress, sealt saab ehk ka vihje, mis firma see on..

Huvitav, kas soodustus (pean silmas seda -25% mitte mõned aastad tagasi pakutud hinda) ikka kehtib. 1 paar (2tk) rehve kuluks marjaks ära.Algselt postitas: djk
Ega kellelgi fuldade kohta mingeid kommentaare pole?
EDIT: Soodustus kehtib