mure: tosool
-
mure selline et ei saa peale toosoli vahetust süsteemit ohku välja ja salongis näitab mulle et tosool puudub ja kipub kuumaks ka minema tegemist saab 9000 2,3automaat 107kw 90a.termstaat ilmselt avaneb kuna pane ventika tööle tund aega pumpasin lodvikut aga targemak ei saand HELP MY.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Kuumaks läheb ikka? Ma mõtlen ,kas salongis tuleb norm soojust?
Üldiselt peaks õhk ise väljuma, mul ei ole küll olnud oma autoga probleeme, et õhk sisse jääks!
Kui ta sulle näitab ,et vähe, siis pane juurde. Kas välja ka ajab?
Üldiselt peaks õhk ise väljuma, mul ei ole küll olnud oma autoga probleeme, et õhk sisse jääks!
Kui ta sulle näitab ,et vähe, siis pane juurde. Kas välja ka ajab?
-
tegin nii lasin kõik välja ja panin käima hakkasin sisse kallama aga ikka sama jäma ja salogi puhub sooja.
-
paisupaagis on max.nii et mure on ikka alles
-
kuidas seda kontrollida?üks asi veel itu liitrit peaks tosooli mootoris olema mul läks täpselt seitse liitrit?
Kogus on õige:wise:Algselt postitas: saabikkasaab
kuidas seda kontrollida?üks asi veel itu liitrit peaks tosooli mootoris olema mul läks täpselt seitse liitrit?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Manuaal ütleb, et 9 liitrit on kogumaht. Samas läheb sisse tõesti 7 koma millegagi. Ilmselt ei saa kõike vedelikku kätte.
Miks üldse arvad, et õhk sees? Mootori ülekuumenemisele võib ka muid põhjusi olla. Veidi õhku süsteemis tekitab spetsiifilist mulksumist aga see miskit häda ei tohiks põhjustada, ajapikku tulevad need uitavad mullid ise välja (kõrgemaid pöördeid vaja).
Miks üldse arvad, et õhk sees? Mootori ülekuumenemisele võib ka muid põhjusi olla. Veidi õhku süsteemis tekitab spetsiifilist mulksumist aga see miskit häda ei tohiks põhjustada, ajapikku tulevad need uitavad mullid ise välja (kõrgemaid pöördeid vaja).
-
aga miks ei kustu tuli armaatuuris ära kui kõik õige on ainult siis korra kustub kui pidurdan?
Algselt postitas: saabikkasaab
aga miks ei kustu tuli armaatuuris ära kui kõik õige on ainult siis korra kustub kui pidurdan?
Andur vigane? Või on sodi peale korjanud ja ei toimi korralikult. Osadel aastakäikudel oli see taseme andur paisupaagis, vaata see vidin üle.
-
õhu sain välja või õigemini läks ise korda.agajäi siuke probleem et tiivik hakkab tööle alles siis kui on salongi andur on juba peagu punasel no ubes kolveerandi peale jooksnud.
Termostaat ja paisupaagi kork vaheta välja.Kasvõi profülaktika mõttes.
Õhutub tonnise veesärk ise ja kiiresti,kui eelnevad tingimused täidetud on ning plokikaanetihend on tihe.
Õhutub tonnise veesärk ise ja kiiresti,kui eelnevad tingimused täidetud on ning plokikaanetihend on tihe.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989