siiamaani pole autoga probleeme olnud? mis põhjusel 9-3 ostmata jäi, kui tohib küsida?;)
Edit: niipalju aero kohta infoks, et auto käis Vikingus ülevaatusel ära ja sealt öeldi hinne "5":) Sellist arvamust peaks ikka usaldama? Kuidas kommenteerite?
Tuleb vast ikka auto ära osta !?
Palun abi Saab 9-3 Aero ostmisel!
-
- Overboost addict
Võta aero ära krt! 
Muide on sealt ka väänet väga lihtne veel juurde saada aju näppimisega. 175kw pole probleem.
See konkreetne 9-3 jäi minust sinna, sest ei liikunud edasi miskipärast. Hiljem raha peale mõeldes osutus ikka õigeks kallis auto ostmata jätta.Ei tea, äkki olen ära hellitatud oma autoga.

Muide on sealt ka väänet väga lihtne veel juurde saada aju näppimisega. 175kw pole probleem.
See konkreetne 9-3 jäi minust sinna, sest ei liikunud edasi miskipärast. Hiljem raha peale mõeldes osutus ikka õigeks kallis auto ostmata jätta.Ei tea, äkki olen ära hellitatud oma autoga.

Sent from my Monte Carlo using B236
Kui sind hirmutas nüüd kaspariuse lause - ei liikunud edasi miskipärast, siis ma arvan, et ta pigem pidas silmas, et ei liikunud edasi võrreldes tema praeguse autoga, kuna seal on küllaldaselt mootori tuuningut tehtud ja nii kW juurde saadud 

kas kegi seda ei ole vaatamas käinud:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=307117
Üpriski pikka aega teine müügis olnud. Olen tükk aega neid Saabe jälginud, kuid nüüd nagu hakkab vaikselt ostuks minema.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=307117
Üpriski pikka aega teine müügis olnud. Olen tükk aega neid Saabe jälginud, kuid nüüd nagu hakkab vaikselt ostuks minema.
No härrad, kes te räägite, et 2002-st Saab 9-3 on jama. Kõik on kanged kinnitajad, aga rääkige siis, milles asi on 
olgu, 9-5 on suurem ja äkki seega mugavam sõita veidi, aga milles see 9-3 eriline mahajäämus siis seisneb? Loodetavasti mitte sellega, et oma 9-5s on nahksisu ja proovitud 9-3s mitte
infot, infot saabisõbrad!

olgu, 9-5 on suurem ja äkki seega mugavam sõita veidi, aga milles see 9-3 eriline mahajäämus siis seisneb? Loodetavasti mitte sellega, et oma 9-5s on nahksisu ja proovitud 9-3s mitte

infot, infot saabisõbrad!