kumba pidi tüdruk pöörleb?
kui pöörata pilk täpselt jalgadest allapoole ja üritada silmi nö kõõrdi pöörata, siis võid näha tüdrukut nii üht kui teispidi keerlevat ja samuti kord ühe jala peal siis jälle teise jala peal seisvat (pöörlemissuunast sõltumata)
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Kui TVs seda tüdrukuga vaatasime, siis mõlemad nägime, et tegi paar ringi ühtpidi ja siis paar ringi teistpidi. BS minumeelest et näeb nii kumb ajupool domineerivam on
See on just nii kuidas vaatama jääd - kas kujutad ette et ta kallutab ennast ettepoole või tahapoole, vastavalt sellele tundub ta üht või teistpidi keerlevat

Jala varju järgi vaadates (ehk siis väga loogiliselt mõeldes) peaks tüdruk vastupäeva pöörlema.
kaameraklõpsud @ phogulum.com
-
- Overboost addict
Algul pani vastupäeva pikalt. Kerasin pilgu kõrvale ja sain päriüpäeva käima, samal ajal kolleeg nägi ,et ikka paneb vastupäeva. Järelikult on asi puhtalt selles kuidas vaadata, mitte sellest , et ta reaalselt keerleb vahel vastu- ja siis päripäeva.
Sent from my Monte Carlo using B236
Väga selgelt päripäeva. Esimene vaatamine kindlasti. Edasi üritasin ka silmad kinni kujutada, et liigub vastupäeva - silmi avades ikka kargas päripäeva liikumine ette. Aga sain ka natuke pingutades vastupäeva liikuma
Aga üldiselt tundub ta päripäeva liikumas mu jaoks 

100% päripäeva. Monitori küljelt vaadates, pead kallutades, silmi kõõritades, silma nurgast jälgides või mis iganes. Päripäeva mis päripäeva. Peegelpilt all ütleb ka et päripäeva kuna jalapeegeldus liigub eest läbi paremalt vasakule. Rinnad, pats ja kõik muud kehaosad liiguvad ju päripäeva kui lähtuda loogikast mis enne ja mis pärast vaatevälja ilmuvad. Õlad taga, pöidla asend käelabal. Ma ei saa aru kuidas üldse saab vastupäeva käia.
Siin võib muidugi tulla abiks pikaldane töö kolmemõõtmeliste objektidega ja nendele langevate valguste jms jamaga ja haiglane huvi anatoomia vastu mis ei luba asju teisiti näha.
Aga selle pikaldase uurimise peale hakkas paha jah vaikselt
Siin võib muidugi tulla abiks pikaldane töö kolmemõõtmeliste objektidega ja nendele langevate valguste jms jamaga ja haiglane huvi anatoomia vastu mis ei luba asju teisiti näha.
Aga selle pikaldase uurimise peale hakkas paha jah vaikselt