Saab 900, 1994, maq

Vasta
maq

Asi algas siis sellest, et minu kallis naine oli juba meie tutvumise ajal nakatunud sabismipisikuga. Rääkis mulle, et SAAB on ainus õige autu :cool:. Tuli välja, et sabism on vägagi nakkav haigus ja nüüd olen tänu oma naisukesele ka haigestunud sabismi. Proovisime igasugu ravivõtteid, et sabisimist terveneda, aga ei leidnud oma järjest süvenevale sabismile ühtgi mõjuvat ravimit. Ei jäänudki siis muud üle, kui tunnistada ennast lootusetult haigeks ja soetada oma isiklik saabik. Välja valituks sai siis see roheline 900NG siitsamast foorumist. Autol siis 2,0 vabalthingav mootor, kont, istmesoojendused ja igasugu muid lisasid. Paar pilti siis ka meie saabikust.

Lisatud failid
maq

Lisatud failid
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

lahe! lihtne ja vastupidav valik.
isegi foorumis pole pidevat haledat nutujoru tihti lagunema kippuvatest asjadest.
siiani tunnen alati mingit hästi mõnusat tunnet, kui kaasa ng-sse istun. selline parajalt suur seest ja väljast mõnusalt väike. vaikne. piisavalt võimas. kõik on viimsepeal- ei midagi liiast. hoia oma kaaslast siis ilusti ja sa märkad, et see truudus on vastastikune!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Jürgen

Täielikult olen sunnitud nõustuma ivometsaga!
maq

Minu autu käiguvahetus andis keset tallinn-tartu maanteed saba. :( Sisse läheb ainult vist 3 käik(tunde järgi). Käigukang käib täiesti liga-loga servast serva ka siis, kui käik on sees. Tagumine käik ei lähe üldse sisse ei sagi nüüd võtit kätte. Kangi liigutades on kuulda mingi kolin kangi juurest :( Samas selle ainsa käiguga liigub ilusasti auto edasi, sain vähemasti kojugi. Homme teenindusse loodan, et mingit üüratut arvet ei kirjutata.
maq

Tuli välja, et käigukastihoovad olid lahti läinud. Teeninduses kruviti need uuesti kinni ja auto sõidab nagu uus. :)
maq

Peale ostmist siis olen autut natuke kõpitsenud ka. Roosteussi poolt puretud tagatiivaservad läksid vahetusse. Nüüd nagu uus :) Mõnusamalt sõitmise eesmärgil läksid vahetusse ka tagumised amordid-vedrud. Peale seda kulgeb sõit hoopis mõnusamalt-pehmemalt. :) Mobil 1 tüüpi õli sai ka saabikule kõhtu kallatud. Paistab, et talle meedlib see.
maq

Niipalju mul siis rõõmu oli saabikust. Sattus avariisse mu saabik. Sõideti taganti sisse ja tagajärg kõver raam, kuni tagaistme seljatoeni ja lömmis pagassipõhi. Kindlustus arvas, et remont läheb liiga kalliks. Pakuvad raha, aga mis ma teen oma kõvera saabikuga siis. Korda ju selle raha eest ei saa teda. :(:(
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Raha sulle, auto neile...

Palju pakuti selle eest?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
maq

Nemad pakuvad 13000-14000.- EEK-i ja auto jääb mulle. Aga ma ei saa ju kõvera autoga edasi sõita ja sellisena ei osta ka mult keegi seda ja, kui ostab siis ei maksa mittemidagi selle eest.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

No meil siin mõned jupimüüjad ju on, äkki võtavad terve täiega ära, saad selle 13-14k +romu hind eest juba suht viisaka aparaadi omale. Kui muidugi samasugust tahad. NG-d on suht odavaks läinud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
maq

Huvitav mis selle auto hind jupimüüjatele müües olla võiks? Pealtnäha pole ju autol viga midagi. Kõik plekid on sirged. Just sai sidur vahetatud, ketimajandus on mootoris vahetatud, taga amordid, vedrud, esi püidurikettad on uued, ette sai pandud tuttuued ABS andurid+kronsteinid. Just alles sai vahetatud lamerihm+rullikud. Rohkem ei tulegi praegu meelde mis tehtud on. Niipalju on autot remonditud ja nüüd...
Kasutaja avatar
vallikas

Võta 13-14 ära muidugi selle eest!
maq

Mnjh, aga , mida selle autoga edasi teha?
Vasta