Tormake nüüd kõik huvilised!
Otsustasime Trionicuga,et enam kadedad ei ole ja kõigil soovijail on võimalus see "kummaline" soft oma autodele osta. Toimib edukalt kõigi T5 Saabide peal-testitud:facts:
Hind kujuneb läbirääkimiste käigus personaalselt:headbang:
5209320 Iisak
5272989 Trionic
M: Nordic Stage-x Talladega soft!
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
rääkige palun need mõisted lahti ka. äkki veel keegi peale minu ei jaga välja, millega tegu-
mis masinatel peal T-5.
ja mis see Nordic stage -x Talladega soft tavalisega erinev on, ehk mis ta annab juurde.
mis masinatel peal T-5.
ja mis see Nordic stage -x Talladega soft tavalisega erinev on, ehk mis ta annab juurde.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

T5 on kõige lihtsamalt lahti seletatuna punase DI-ga (süütekassetiga) Saabid. Tähendab mootorijuhtimissüsteemi. Musta süütekasssetiga on juba T7.Algselt postitas: ivomets
rääkige palun need mõisted lahti ka. äkki veel keegi peale minu ei jaga välja, millega tegu-
mis masinatel peal T-5.
Mis raud sul erinev on? T-5 mootorid on kõik sarnased,ainult pisike töömahu vahe.Aga Tallaga on sõidetud nii stock 2,0,kui ise-ehitet 2,3 mootoriga,nii Garretti,kui Mitsu vurriga.Ja kuna antud softil on pea 10 X rohkem erinevaid süüte- ja segumap`e, võrreldes paljukiidetud,kuid saastaks osutunud Hirschi omadega, pole neid üleüldse võimalik võrrelda.Algselt postitas: kasparius
No nii, softide müügiga ots lahti tehtud.
Vägev.
Huvitav, kuidas ta igale T5-le sobib... raud on erinev. Krt see on üks huvitav sohvt:headbang:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: ivomets
mis masinatel peal T-5.
-Nordic- suurim Saabituunija Rootsis
-T-5 -trionic viis-mootorijuhtimisprogramm
-soft- programm arvutis
-Talladega- minu ja Iisaku ühislooming,millele anti sündides selline nimi.
-stage-X -keegi ei tea selle softi piire,seepärast X(stage vaste leiad Silvetist näiteks)
-"ehk mis ta annab juurde" -nii küsides mitte midagi.
Annab võimaluse kiiremini ja põhjalikumalt purustada nii mootor,kui auto,kuna ei evi piirajaid.
-
- Overboost addict
Seda rauda, ehk erinevaid turboid mõtlesingi ja ei aimanud et sellel softil on sees mitu mäppi...Algselt postitas: TrionicMis raud sul erinev on? T-5 mootorid on kõik sarnased,ainult pisike töömahu vahe.Aga Tallaga on sõidetud nii stock 2,0,kui ise-ehitet 2,3 mootoriga,nii Garretti,kui Mitsu vurriga..Algselt postitas: kasparius
No nii, softide müügiga ots lahti tehtud.
Vägev.
Huvitav, kuidas ta igale T5-le sobib... raud on erinev. Krt see on üks huvitav sohvt:headbang:

Sent from my Monte Carlo using B236
Mitukümmend.
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: suur
T5 on kõige lihtsamalt lahti seletatuna punase DI-ga (süütekassetiga) Saabid. Tähendab mootorijuhtimissüsteemi. Musta süütekasssetiga on juba T7.
Mul ka punane DI kassett, aga Bosch juhtimine on

2-liitristele ei julgeks ma seda soovitada, sissepritsemaatriks on liiga tihe. Aga kõik 2,3-sed VSS-ga või ilma sobivad kindlasti. Loomulikult siis Trionic 5 ajuga.
Kui juba äriks läheb, siis võiks lausa omaette teema teha? Pakuksin ka midagi omalt poolt ja kindlasti on teisigi pakkujaid
Seda rauda, ehk erinevaid turboid mõtlesingi ja ei aimanud et sellel softil on sees mitu mäppi...
T5 softis on umbes 100 mäppi. Kui lugeda 'mäpiks' xy telgesid omavaid kaarte, siis ehk poole vähem. Kokku lugenud ma neid pole, palju on aga selliseid, mis enamustel T5 softidel ühesugused.
Talladega softil on ka need "ühesugused" mäpid teistsugused
.
Muidu tuunimiseks olulised on ehk kümmekond.
Kui juba äriks läheb, siis võiks lausa omaette teema teha? Pakuksin ka midagi omalt poolt ja kindlasti on teisigi pakkujaid

Seda rauda, ehk erinevaid turboid mõtlesingi ja ei aimanud et sellel softil on sees mitu mäppi...
T5 softis on umbes 100 mäppi. Kui lugeda 'mäpiks' xy telgesid omavaid kaarte, siis ehk poole vähem. Kokku lugenud ma neid pole, palju on aga selliseid, mis enamustel T5 softidel ühesugused.
Talladega softil on ka need "ühesugused" mäpid teistsugused

Muidu tuunimiseks olulised on ehk kümmekond.
Sina võid ka näiteks T-5,või lausa progetava ecu`ga mootorijuhtimise ehitada oma masinale.Algselt postitas: SAABNINETHOUSANDAlgselt postitas: suur
T5 on kõige lihtsamalt lahti seletatuna punase DI-ga (süütekassetiga) Saabid. Tähendab mootorijuhtimissüsteemi. Musta süütekasssetiga on juba T7.
Mul ka punane DI kassett, aga Bosch juhtimine on![]()
sebastiani tsitaat:
2-liitristele ei julgeks ma seda soovitada, sissepritsemaatriks on liiga tihe. Aga kõik 2,3-sed VSS-ga või ilma sobivad kindlasti. Loomulikult siis Trionic 5 ajuga.
Talla oli algselt 2,0 ja T-25 vurriga.sellegipoolest liikus,nagu pöörane.
Ja see sinu jutt,et oem fpt soft on parem,kui need Hirschi vastavad,see leidis kinnitust ja korduvalt .Minu tagumikutundele,kui vaheldumisi VT`d ja herr Qdwini hirschitut sai piinatud, tundus see VT stock ikka oioi,kui palju reipam.
Talla oli algselt 2,0 ja T-25 vurriga.sellegipoolest liikus,nagu pöörane.
Ja see sinu jutt,et oem fpt soft on parem,kui need Hirschi vastavad,see leidis kinnitust ja korduvalt .Minu tagumikutundele,kui vaheldumisi VT`d ja herr Qdwini hirschitut sai piinatud, tundus see VT stock ikka oioi,kui palju reipam.
Vabalthingavat chippides saad heal juhul 5-10hj. juurde ja põhiliselt kütusekulu arvelt.Algselt postitas: vmaster
Lihtsalt huvipärast küsin, et kas vabalthingavale 3.0l V6 mootorile on ka taolisi softe olemas.