Lisatud failid
Saab 9000 2.3 turbo 1995 147 kw, Heiti
Nii nüüd sai Saab ümber vahetatud manuaal atomaadiks ja aasta ka tiba uuemaks. Praegu tundub korralik olema nüüd juba 5 kuud sõidetud, väike kliimaprobleem on aga küll korda saab. Kiirelt tehtud üks pilt ka siia.
Lisatud failid
Lisatud failid
-
vulkanus
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
Eks atomaat ole ikka maitse asi ,endale meeldib ka ,eriti tonnisel.
See selline suur auto ikka ja rohkem, nagu kulgemise masin. Ei kujutaks nagu ette kui näiteks mõnel suurel ameeriklasel nagu cadilac oleks manual tunduks suht perversne või mis. Aga näiteks saab klassikul meeldib mul väga manual hea kerge sidur, mis viga käike vahetada, ei tahakski klassikut millel oleks automaat .
Aga muidu igati viks tonnine muretuid kilumeetreid.
See selline suur auto ikka ja rohkem, nagu kulgemise masin. Ei kujutaks nagu ette kui näiteks mõnel suurel ameeriklasel nagu cadilac oleks manual tunduks suht perversne või mis. Aga näiteks saab klassikul meeldib mul väga manual hea kerge sidur, mis viga käike vahetada, ei tahakski klassikut millel oleks automaat .
Aga muidu igati viks tonnine muretuid kilumeetreid.
-
turbo-junkie
Veljed istuvad selle värvi ja kõige muuga küll väga hästi kokku.
Väga sujuva ja voolava mulje jätab.
-
Jürgen
Kusjuures ma olin ka ilge manuaali fänn, enne seda kui automaat tonnisega sõita sain ja ma ei teinud seda postitust manuaali mahategemiseks.Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Krt saab on ikka rajult hea kerega. Vääga ilus auto.
OT: Jürgen, lõpeta palun see manuaali mahategemine. Mina isiklikult ei näe automaadis midagi erilist.