Saab 9000 2.3 turbo 1995 147 kw, Heiti

Vasta
heiti
Auto: Saab 9-5 Vector

Nii nüüd sai Saab ümber vahetatud manuaal atomaadiks ja aasta ka tiba uuemaks. Praegu tundub korralik olema nüüd juba 5 kuud sõidetud, väike kliimaprobleem on aga küll korda saab. Kiirelt tehtud üks pilt ka siia.:D

Lisatud failid
snowguy

kenake.....teavita meid kah siis oma jala raskusest ehk küttekulust linnas maanteel ja mida sid näitab:P
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

SID-i seal pole, on EDU ja heal juhul ka SCC..:) Tere tulemast laiskade inimeste hulka (automaagikud).
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Jürgen

Väga hea valik, automaat on eriti mõnus ikka võrreldes manuaaliga. :cool:
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Krt saab on ikka rajult hea kerega. Vääga ilus auto.

OT: Jürgen, lõpeta palun see manuaali mahategemine. Mina isiklikult ei näe automaadis midagi erilist.
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

Eks atomaat ole ikka maitse asi ,endale meeldib ka ,eriti tonnisel.
See selline suur auto ikka ja rohkem, nagu kulgemise masin. Ei kujutaks nagu ette kui näiteks mõnel suurel ameeriklasel nagu cadilac oleks manual tunduks suht perversne või mis. Aga näiteks saab klassikul meeldib mul väga manual hea kerge sidur, mis viga käike vahetada, ei tahakski klassikut millel oleks automaat .

Aga muidu igati viks tonnine muretuid kilumeetreid.
turbo-junkie

Veljed istuvad selle värvi ja kõige muuga küll väga hästi kokku. :thumb: Väga sujuva ja voolava mulje jätab.:love:
Jürgen

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Krt saab on ikka rajult hea kerega. Vääga ilus auto.

OT: Jürgen, lõpeta palun see manuaali mahategemine. Mina isiklikult ei näe automaadis midagi erilist.
Kusjuures ma olin ka ilge manuaali fänn, enne seda kui automaat tonnisega sõita sain ja ma ei teinud seda postitust manuaali mahategemiseks.
Vasta