9-3 ss audiosüsteemi kohta küsimus

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
Vasta
ssilverr

Ei leidnud otseselt selle audiosüsteemi kohta juttu aga oleks vaja targemate nõu,

Nimelt tekkis korra selline plaan, et lisaks olemasolevale 7 -le kõlarile taha akna pihta veel kaks tükki juurde. Niipalju kui ma asjast hetkel olen aru saanud siis taga aknalaual on kaks kõlarit, millele tuleb kesksageduse signaal, aga kas sinna oleks võimalik ka kuidagi lihtsate vahenditega tekitada madalamat sorti helisignaali, näiteks nagu esiustes olevatest kõlaritest kostuv?
Ajasin natukene näpuga juhtmeid taga ja leidsin ühe pistiku, kuhu tuleb 8 juhet sisse ja väljub 4 juhet hetkel olevatele kõlaritele, kas neid ülejäänud nelja saaks kuidagi kasulikult ära kasutada?
Nendes ülejäänud otstes hetkel miskit ei toimunud..
Oodatud kõik plaani maha laitmised ja edasiviivad ideed.

Ette tänades,

ssilverr
Timmu

Ma pole küll 100% kindel, aga eeldan, et Aerol ikka Harman/Kardon heli (muidu ju ei oleks tagaaknal üldse mingeid kõlareid). Sellisel juhul tuleb tagaaknale ainult madal sagedus, kõrged ja keskmised on võimendis ära lõigatud. Ja mingite kõrgete või madalate kõlarite lisamine ei muuda midagi. Kui nii suur huvi on midagi muuta siis lase kusagil meistril makile võimuväljund teha ja pane subwoofer taha.
ssilverr

Harman/Kardoni jutt käib siiski 9-5 kohta, vähemalt mulle on jäänud selline arusaam
minu küsimus oli 9-3 ss-i 7 kõlariga audiossüsteemi kohta, ehk siis kõikse tavalisema tehase variandi kohta.
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Algselt postitas: ssilverr
Oodatud kõik plaani maha laitmised ja edasiviivad ideed.
ssilverr
aga palun :). Bassikõlarite asukoht ei ole oluline, seega pole põhjust just tagaakna peale mõelda. Võid näiteks hoopis esiuste kõllid paremat bassi esitavate vastu vahetada või pagassi sabvuhveri aretada.
ssilverr

Põhjus miks sai tagaakna peale mõeldud, oli see, et on olemas ühed 6x9 ovaalid ja seal tagaaknas on olemas ka vastavad augud nendele kõlaritele ja ehk siis hetkel tundus see hästi lihtne variant olevat..
audiofookus

Saab need kõlareid sinna paigaldada ja oleme seda päris mitmeid kordi teinud.
Selles teemas on ühest sarnasest süsteemist juttu
Vasta