Ei leidnud otseselt selle audiosüsteemi kohta juttu aga oleks vaja targemate nõu,
Nimelt tekkis korra selline plaan, et lisaks olemasolevale 7 -le kõlarile taha akna pihta veel kaks tükki juurde. Niipalju kui ma asjast hetkel olen aru saanud siis taga aknalaual on kaks kõlarit, millele tuleb kesksageduse signaal, aga kas sinna oleks võimalik ka kuidagi lihtsate vahenditega tekitada madalamat sorti helisignaali, näiteks nagu esiustes olevatest kõlaritest kostuv?
Ajasin natukene näpuga juhtmeid taga ja leidsin ühe pistiku, kuhu tuleb 8 juhet sisse ja väljub 4 juhet hetkel olevatele kõlaritele, kas neid ülejäänud nelja saaks kuidagi kasulikult ära kasutada?
Nendes ülejäänud otstes hetkel miskit ei toimunud..
Oodatud kõik plaani maha laitmised ja edasiviivad ideed.
Ette tänades,
ssilverr
9-3 ss audiosüsteemi kohta küsimus
Ma pole küll 100% kindel, aga eeldan, et Aerol ikka Harman/Kardon heli (muidu ju ei oleks tagaaknal üldse mingeid kõlareid). Sellisel juhul tuleb tagaaknale ainult madal sagedus, kõrged ja keskmised on võimendis ära lõigatud. Ja mingite kõrgete või madalate kõlarite lisamine ei muuda midagi. Kui nii suur huvi on midagi muuta siis lase kusagil meistril makile võimuväljund teha ja pane subwoofer taha.
aga palunAlgselt postitas: ssilverr
Oodatud kõik plaani maha laitmised ja edasiviivad ideed.
ssilverr

-
Saab need kõlareid sinna paigaldada ja oleme seda päris mitmeid kordi teinud.
Selles teemas on ühest sarnasest süsteemist juttu
Selles teemas on ühest sarnasest süsteemist juttu