time for service

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

OG-l ei saa ise seda kirja(time for servis) maha võta, tuleb TEH külge panna.

Kuupäeva vahetamisel on abiks Users Manual

Lisatud failid
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: rantto
OG-l ei saa ise seda kirja(time for servis) maha võta, tuleb TEH külge panna.

Kuupäeva vahetamisel on abiks Users Manual
Vanemat tüüpi SID`del,nagu NG ja esimesed OG`d ei anna tihtipeale ka tech`ga kirja nullida(mingi softiviga oli neil).
Aga kiri kustub ise-enesest,peale teatud arvu töötsükleid.
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Trionic

Aga kiri kustub ise-enesest,peale teatud arvu töötsükleid.

Lisaksin siinkohal Trionicu enda sõnadele, et töötsükkel on mootori soojenemine ning täielik maha jahtumine.

Vähemalt nõnda olen aru saanud Tema juttudest.
Iga ratas veab and then some!
kurimees

to rantto.Mul on teistsugused nupud sidil.On kaks pisikest nimetut nuppu kella juures,siis tuleb clear,siis nool ülesse ja nool alla ning night panel.
kurimees

Autoks 1998.12 9-3 ,85kW 2,2TID
Käisin eile troostis hooldust tegemas ja seal võeti tech 2-ga maha ka see kiri SIDilt time for service.Eile oli üsna mitu käivitamist,kus kõik ok,kuid täna lõunast siis taas TIME FOR SERVICE ees ?!?

Siis selline küsimus kah,mida tähendavad :
SS,OG-kas see mingi mugavusvarustuse või lisa värk.Kus ma tean,mis mul on( ees küljel on SE-mida see tähendab?)-Kindlasti ilgelt loll küsimus ,kuid mis teha,ma alles algaja saabialal:(
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: roomlane
Algselt postitas: kurimees
Siis selline küsimus kah,mida tähendavad :
SS,OG-kas see mingi mugavusvarustuse või lisa värk.Kus ma tean,mis mul on( ees küljel on SE-mida see tähendab?)-Kindlasti ilgelt loll küsimus ,kuid mis teha,ma alles algaja saabialal:(

NG - new generation - uus generatsioon (Saab 900 1994...1997)
OG 9-3 - old generation - vana generatsiooni 9-3 (Saab 9-3 1998...2001)
SS - 9-3 Sports Sedan, ehk siis uuem 9-3.
Sorry for OT:
Ma saan aru, et OG-le on uus mudel peale tulnud ja veel uuem ka. Aga NG 900, mis selle eellane oli, et seda NG-ks nimetama hakati? :red::freak:
petsla

kurimees, kuupäeva ja kella saab OG 9-3-l nii õigeks, et paned mingi raadiojaama peale, mis kella saadab (Eestis ntx R2) ja hoiad veidi aega kahte pisikest kellanuppu korraga all. Edasi näed juba SID-ilt mis toimub...
kurimees

TO petsla:sellega on kõik korras,mis mind häirib,on see,et peale tech-ga hooldusvälba kirja resetimisest hoolimata ilutseb autot käivitades kiri " TIME FOR SERVICE " .Pool päeva oli mul au sõita autoga mis käivitades teatas kenasti CHECK OK .Täna võtsin SID-i juhtmed tagant ära tunniks,panin siis uuesti külge ning esimesel käivitamisel check ok,kuid edasi taas vana jama TIME FOR SERVICE.
Tigedaks ajab:wall:
petsla

No mine siis Troosti tagasi, las võtavad nii maha, et jääb. SID-i juhtmete lahtikakkumine on tühi töö veateadete eemaldamiseks, nõnda saab ainult kella nullida.
petsla

Veel: kui Trionic ütleb, et softiviga ja nullida ei saagi, siis lepi sellega, sõida 10 päeva ja kaob ise ära... Või tahad äkki uue SID-i osta, et kirjast lahti saada? :eureka:
Trionic
Saabiguru

Enda Talladegal ei allu ka TTS millegile.
Prooviks äkki Tech`ga SID lihtsalt pulbristada:D
Factor

To Trionic, kas Trollil ka peale hooldust välp nullitud, et ei pea jälgima läbisõitu vaid tuleb Time Of Service?
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: Factor
To Trionic, kas Trollil ka peale hooldust välp nullitud, et ei pea jälgima läbisõitu vaid tuleb Time Of Service?
Enda meelest progesin välba 10tuh.km.
Kui siiakanti satud,kontrollin.
Sven87

äga äkki keegi teab kust saaks lugeda täpselt mis teha tuleks kui on" time to service" , et saaks ise täpselt samad asjad ära teha , et ei peaks minema servicesse , lugesin ülevalt poolt et mingid tabelid on selleks, ehk valgustate lähemalt?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Owners manual ehk kasutajajuhend, mis autoga kaasa antakse. Seal on tabelid olemas. Hetkel ei ole mul võimalik sulle copy-pastet teha kahjuks...
Algselt postitas: Sven87
äga äkki keegi teab kust saaks lugeda täpselt mis teha tuleks kui on" time to service" , et saaks ise täpselt samad asjad ära teha , et ei peaks minema servicesse , lugesin ülevalt poolt et mingid tabelid on selleks, ehk valgustate lähemalt?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Sven87

mul polnud midagi eriti kaasas autoga :S
roby

Kas mite seal manuaalis pole näidatud ainult 200.000km-ni. Aga kui on ees 240.000km , kust või mis moodi ma siis saan vaadata mida vahetada vaja.
Nimelt oma saabilgi viskas selle kirja ette, kuigi on õlid ,filtrid ,kyynlad vahetatud.
Lihtsalt sooviks teada, mis veel oleks vaja vahetada selle kilometraazi järgi.
suur

Lähene asjale looiliselt. Hooldusgraafikus näidatud hooldused käivad iga kindla kilometraaži tagant (näiteks mootoriõli 10 000 km, õhufilter 20 000km, küünlad 40 000 km). Nüüd pikenda seda graafikut lihtsalt.
Vasta