Kütuse hind

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
foxer

Otseste maksude vähenemist peabki kompenseerima kaudsete maksude suurenemisega, muidu eesti riigieelarve ei täituks :D

Edasi otsustad ise, kas ostad rohkem kütust, elektrit, sooja, süüa...
will

Mis ma ütlesin. PM: Toornafta hind New Yorgi kaubabörsil tõuseb seoses oodatust enam kahanenud USA laovarudega juba viiendat päeva järjest, mis hakkab omakorda taas mõjutama mootorikütuste jaehindasid".'
will

Algselt postitas: Cyber
Muuseas järgmisest aastast kukub ka tulumaksu %, selle arvelt saate pisut õlut juurde osta..:D

10000 saav inimene võidab 130 krooni! Ehk mitte midagi,
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

No poole sellest eeldatavast bensiinikulu tõusust..:D

Tegelikult oli mu jutt rohkem paraja irooniaga öeldud. Iga hinnatõus või aktsiis toob kaasa kõikvõimalikes foorumites mingi hala. Ja kui lõpuks arvutama hakatakse, siis on samamoodi "Ehk mitte midagi"..:)

tqhq.ee-s on mingi valus lahmimine, raskekahurvägi eedu ja ansipitega eesotsas on juba mängu toodud..
:gun: :gun: :gun: käib täies mahus
Algselt postitas: will
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
will

No poole sellest eeldatavast bensiinikulu tõusust..:D

Tegelikult oli mu jutt rohkem paraja irooniaga öeldud. Iga hinnatõus või aktsiis toob kaasa kõikvõimalikes foorumites mingi hala. Ja kui lõpuks arvutama hakatakse, siis on samamoodi "Ehk mitte midagi"..:)

tqhq.ee-s on mingi valus lahmimine, raskekahurvägi eedu ja ansipitega eesotsas on juba mängu toodud..
:gun: :gun: :gun: käib täies mahus
Algselt postitas: will

Ma ei halagi. Hea küll sellest hinnatõusust saan aru aga tõstetakse veel 01.08.08. Ning 24 eegi hind hakkab juba valusalt. Kuigi ei teeni just vähe. Tänu sellele kallineb ka kõik muu ning meeletus tempos.
Pealegi % mis meie kulutame kütusele palgast ei kannata võrdlust muu EL liikmesriikide palgatasemetega
Eleri

Halada või mitte mööda foorumeid, sööte joote ja sõidate edasi kõik. Milleks siis kogu see mõga .punkt

EDIT: ja mina jällegi ei vastand will ´le, vaid lugedes, et kuskil foorumis inimesed lausa nii pöördes:wtf:
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ega ma sind süüdistagi halamises (tegelikult teisi ka ei süüdista, lihtsalt kujuneb nii...)

Will, kui sul on käepärast, viska mingi link selle järgmise aasta augusti teema kohta... Ilmselt kõik ei viitsi ise otsida...

(PS. tegin praegu 28.12.07 kell 22.30 päringu googles "01.08.08 aktsiisitõus" - ainuke vastus tuli www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=7136 ..:D eesrindlik foorum meil...:)

EDIT: see oli Willile vastusek, Eleri jõudis lihtsalt vahele...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
svenska

Kümme punkti Elerile! Hakaku see bensu kasvõi 20 eeku maksma, ega me seda ostmata ei jäta ju. Selle pärast isegi ei vaatagi hinnasildi peale, kui tangin. Elus on palju muid probleeme ja muresid peale seda et kütuseliitri hinda üle ohkama.
iisak

Algselt postitas: Eleri
Halada või mitte mööda foorumeid, sööte joote ja sõidate edasi kõik. Milleks siis kogu see mõga .punkt:

Ja söömegi ja sõidamegi. Ja varsti maksab bensuliiter 40.- ja leivapäts 50.- Ja jälle halame ja ikka maksame. Ja ainult määgime vaikselt. Ja järgmistel valimistel jälle valime neid kes head ja paremat lubavad. Ja ikka maksame ja vaikselt määgime. Sest eestlased on aastasadu olnud lammasrahvas ja jooksevad joonelt sinna kuhu näpuga näidatakse. Ja nii aegade lõpuni.....
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Võtaks selle terviseks ...:)
Pilt
Eleri

Võtame! ja aitab ehk sellest siin:)
Elu läheb edasi niikuinii

Oi ma hakkan juba riimi looma:P

edit: muideks piirid vabad, tahan närin venemaal sihvkasid, tahan pesen usas nõusid, tahan panen aafrikas banaani.
Kasutaja avatar
Rästas

/.../ lugedes, et kuskil foorumis inimesed lausa nii pöördes:wtf:
Mõned inimesed ongi alati pöördes - ükskõik, mille peale
ja kui pole millegi pärast pöördes olla, siis ollakse selle pärast pöördes, et põhjust ei ole.

Hääd pühadevahe! Pilt
[size=-1]Subtiitrid: head jõulu ja uusaasta vahet[/size]
will

Vabandust-eksisin kuupäevaga 01.07.08.a.

http://www.rmp.ee/uudised/eelnoud/5905
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Õhtul hilja niimoodi ..;)

Tegelikult pidi olema ropp see, kes ropusti mõtleb, mitte see, kes ropusti ütleb..;)
tahan panen aafrikas banaani.

EDIT: aga... tegelt ma rohkem ei vaidle, õlunaadi saab muidu liialt...
Pilt
Eleri

Õhtul hilja niimoodi ..;)

Tegelikult pidi olema ropp see, kes ropusti mõtleb, mitte see, kes ropusti ütleb..;)
tahan panen aafrikas banaani.

oi kurrja ühes jutis kirjutasin ja pärast hiljem lugedes mõtlesin, et äkki keegi arvab kahemõtteliselt. mõtlesin et no äkki venna, aga näe isand sina ka siuke:P
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

kle. see läheb kiirelt OT-ks aga isegi mu naine mõtles ropult...

isand on muidugi jällegi ülepingutatud... ma teen kohe selle tagasi...;) :P
Pilt
iisak

Keegi kunagi modedest mainis,et kui üksteisele midagi pikemalt öelda on siis MSN abiks:poke:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Eleri

ma arvasin, et see teema sai ammendatuks, et pole suurt vahet:P võin ka mudugi kõik ära kustutada:D

aiiii kurjja Cyber:Psaid hakkama
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Vahel on möla parimaks indikaatoriks, et teema on mõttetu..;)

Aga tõesti... minge öelge oma teisele poolele tere..;)
Algselt postitas: iisak
Keegi kunagi modedest mainis,et kui üksteisele midagi pikemalt öelda on siis MSN abiks:poke:
Pilt
Vasta