Arvuti autosse

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
KT100
Saabiklubi liige

Asus Eee PC paras autosse ehitada oma 7" ekraaniga ja küllalt soodsa hinnaga.
Jürgen

Algselt postitas: leho
nonoh mehed, et kui kellelgi plaan ise ikkagi mingi laptop kokku klopsida, siis mul just üks kooles ära ja juppe jäi üle:
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=357626
Mina võin koolenud emaplaadiga läpakaga ka müüa, ekraan on 15".
DjTheWorld

Ideepoolest oleks soovi endalgi saada om 9-5 te vägev meediakeskus, kuid tekkis küsimus et kuidas saaks ntx. selle http://www.carnetsystems.com poolt pakutava arvuti heliväljundi oma AS3 süsteemiga koos toimima panna? muidu ind tundus üpris krõbe kuid kui asi toimiks 100% ja touch monitori saaks suruda praeguse originaalmaki asemele siis poleks paha...
aatom
Saabiklubi liige
Auto: 9-5 2.2TDI 2002, 96 2T 1965, 96 4T 1976, 900 Cabrio 1989, 900c 1984, Sonett II
Kontakt:

Tegelikult on tulevikus auto-arvutil point sees küll, siis, kui ta sinu kõnest kah aru hakkab saama, e. siis kõneledes auto-arvutiga (mitte pardakompuutriga). Ehk siis nii oleks sul isiklik sekretär alati autoga kaasas, rääkida võib ju millest iganes "igava autosõidu" ajal :)
Ja ka kõigis teistes autodes inimesed muudkui räägivad ..... nagu hullud.
Kasutaja avatar
foxer

Üldiselt uurides asja on selgunud, et eestis pakutav valik ja hinnatase on täielik p*sk.

Carnetsystems on sisuliselt ainuke firma, kes suudab ka tulemusi näidata.

Kui kõik edukalt ja plaanide kohaselt läheb, siis tulevikus on võimalik autoarvuteid ja sinna juurde kuuluvat tarkvara ka minu kaudu osta.
DjTheWorld

Nüüd siis olen enda jaoks välja mõelnud tõsiasja, et on olemas kindel plaan omale arvuti autosse istutada...just nimelt meediakeskuse eesmärgiga. Visioon on siis asendada tehase makk touch screen ekraaniga, kuid kohe tekkis küsimus: Kuidas on lood võimendiga? on see makile sisse ehitatud või...samas ise arvasin hetkeks, et kui ehk juba selline vahetus teha siis panna ka mõni aftermarket võim ja uued kõlarid? Kellel iganes on mõningaid ideid ettepanekuid või pakkumis siis laske aga tulla!

:drive:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

http://www.mitt-eget.com/saab/faq_audio.shtml Tee omale 9-5 audio ülesehitus selgeks.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
DjTheWorld

Sealt olen mõnel korral varemgi infi otsinud...aga niipalju kui sealt lugeda, siis seal juttu pigem upgrade'i tegemisest - kõlarite või head uniti vahetamisest...küll aega pole seal juttu terve süsteemi vahetamisest, alates headunitist (võibolla ka kaabeldusest) ja kõlaritest.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Kui sa oleks korralikult lugenud, siis leiaksid, et originaalvõimuga tavalise "kodukasutaja" tehnika puhul pole midagi peale hakata..;)
Note that the low level signal between the head unit and the amplifier is not the common single ended (signal & ground) used in ordinary consumer audio, instead it is a balanced (signal+ & signal-) used in pro audio. Attaching the new amplifier requires an adapter.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
DjTheWorld

Seda lugesin sealt ka jah...kuid nagu esimese postis kirjutasin siis tuleks paigaldada ka uus võim.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

OK .. ma lugesin siis pisut pealiskaudselt, sa küsisid alguses ka originaalvõimu kohta, sellest siis ka vastused..:) Kui juba vahetada, siis tõesti kõik :thumb:
Pilt
mina80

Müün selliseid: http://www.kaabel.tv/carpc.html aga hind on palju meeldivam - 9000.- On ka teisi mudeleid ja odavamalt.
postkast10@hot.ee
Vasta