Nukker

Jalamees Kaimar
Tee väiksus ei oma paremakäe reegli puhul tähtsust. Samas oleks ka mul täna Selveri parklas külg ära sõidetud. Paremakäe reeglit lihtsalt ei tunta. Argument "aga ma sõitsin ju otse"Algselt postitas: xz
Niipalju kui ma piltide järgi aru saan, siis on länkar ju tulnud parkimiskohtade vaheliselt "väiksemalt" teelt, seega isegi parema käe reeglit mitteteades ei peaks tekkima tunne, et eesõigus on. Ise sellistel puhkudel ikka katsun mõlemale poole vaadata ja veenduda, et teed ka antakse, enne kui liikuma hakkan.
Algselt postitas: willTee väiksus ei oma paremakäe reegli puhul tähtsust. Samas oleks ka mul täna Selveri parklas külg ära sõidetud. Paremakäe reeglit lihtsalt ei tunta. Argument "aga ma sõitsin ju otse"Algselt postitas: xz
Niipalju kui ma piltide järgi aru saan, siis on länkar ju tulnud parkimiskohtade vaheliselt "väiksemalt" teelt, seega isegi parema käe reeglit mitteteades ei peaks tekkima tunne, et eesõigus on. Ise sellistel puhkudel ikka katsun mõlemale poole vaadata ja veenduda, et teed ka antakse, enne kui liikuma hakkan.![]()